Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Joanie To já taky, zítra mě čeká návštěva gynekologa, třeba mi nabídne krevní test
![]()
Mě teda ten čípek přijde pořád stejný.. ach joo a teploměr nemůžu najít. Za to mám příšerný bolest v podbřišku a kříži.. a testík se bojím udělat, že budu zklamaná.. takhle jsem alespoň pořád v očekávání ![]()
@kritrsak Tak to já bych si ho udělala, ať vím, na čem jsem, než tady doufat v nšco, co třeba tak vůbec není a zbytečně se na to víc a víc upínat
![]()
@Joanie
Ale upřímně se mi tam po těch letech vůbec nechce, to bude keců ojééééj. Snad ho uklidím s tím, že se omlouvám, že se snažíme o dítě a že na sebe beru zodpovědnost a bude zase klidný, když slyší o dětech je najednou jak vyměněný ![]()
@Nikeyla přesně tak
musíš to takhle pěkně voomáčkovat a bude nadšen a ten černý puntík Ti vymaže
můj Dr. bude taky nadšen… myslím, že mi dokonce řekne: no, toto trvalo ![]()
@Joanie noo gyndákovi jsem trdila že jáá rodit nebudu nikdy..tak jsem zvedava co mi řekne
@Nikeyla
bude to v pohodě, uvidíš… sic Ti možná trochu vynadá, ale jak uslyší o svišťovi, bude určitě rád a odpustí ![]()
@Joanie
Jo kašlu na to, zatnu zuby zavřu oči řeknu mu upeč si dole co chceš, ale pusť mě už domů ![]()
@Nikeyla budeš u toho vypadat asi jako já na odběru krve
hlavu na druhou stranu, zavřít oči, rychle to naber a dej mi sklenici vody ![]()
@Joanie Tak to mi nevadí, krev, zubař cokoliv ale prostě gyndaře nepřenesu přes srdce
Už z toho důvodu by to těhotenství být mohlo, už jen proto, že jsem se odhodlala tam vůbec jít. ![]()