Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
6.4.14 20:03

@Joanie To já taky, zítra mě čeká návštěva gynekologa, třeba mi nabídne krevní test :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.4.14 20:04

Mě teda ten čípek přijde pořád stejný.. ach joo a teploměr nemůžu najít. Za to mám příšerný bolest v podbřišku a kříži.. a testík se bojím udělat, že budu zklamaná.. takhle jsem alespoň pořád v očekávání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 20:05

@Nikeyla tak to bys byla ovšem jiná liga :mrgreen: já jdu ve středu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 20:07

@kritrsak Tak to já bych si ho udělala, ať vím, na čem jsem, než tady doufat v nšco, co třeba tak vůbec není a zbytečně se na to víc a víc upínat :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 20:08

@Joanie :mrgreen: Ale upřímně se mi tam po těch letech vůbec nechce, to bude keců ojééééj. Snad ho uklidím s tím, že se omlouvám, že se snažíme o dítě a že na sebe beru zodpovědnost a bude zase klidný, když slyší o dětech je najednou jak vyměněný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 20:09

Holky dnes mi je nějak blbě. uf uf uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.4.14 20:09

Já jdu v pátek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 20:11

@Nikeyla přesně tak :mrgreen: musíš to takhle pěkně voomáčkovat a bude nadšen a ten černý puntík Ti vymaže :mrgreen: :palec: můj Dr. bude taky nadšen… myslím, že mi dokonce řekne: no, toto trvalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 20:11

@kritrsak :mrgreen: to říkám, že to máme pěkně všechno popořadě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 20:13

@Joanie noo gyndákovi jsem trdila že jáá rodit nebudu nikdy..tak jsem zvedava co mi řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 20:13

@Joanie No doufám, nervní jsme jak sáňky v létě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 20:16

@Nikeyla :mrgreen: bude to v pohodě, uvidíš… sic Ti možná trochu vynadá, ale jak uslyší o svišťovi, bude určitě rád a odpustí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 20:18

@Joanie :mrgreen: Jo kašlu na to, zatnu zuby zavřu oči řeknu mu upeč si dole co chceš, ale pusť mě už domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 20:21

@Nikeyla budeš u toho vypadat asi jako já na odběru krve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hlavu na druhou stranu, zavřít oči, rychle to naber a dej mi sklenici vody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 20:22

@Joanie Tak to mi nevadí, krev, zubař cokoliv ale prostě gyndaře nepřenesu přes srdce :mrgreen: Už z toho důvodu by to těhotenství být mohlo, už jen proto, že jsem se odhodlala tam vůbec jít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí