Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miriskaw
No jo ani mě to tenhle měsíc nevyšlo..ale co, aspoň si to snažilkování ještě chvili užiju ![]()
Tak snad bude další cyklus úrodnější ![]()
Taky jsem to měla minulý měsíc asi týden..mě se to střídá, jeden měsíc mám mrchu třeba jen 3 dny a další zas trpím dlouho..
Můžu se zeptat co je malé? Já jdu zas s dcerkou ve čtvrtek na alergologii, kvůli tý dušnosti, tak mám z toho taky nervíky docela ![]()
@Kaciisek malá je po operaci srdíčka, tak každá viroza se u ní musí léčit antibiotiky-nesmí ji žádná infekce ohrozit protože by to hned sedlo na to srdíčko a bylo by zle, takže mám pocit, že je jí jako lentilky, ale co se dá dělat… ![]()
Snad vám to ve čtvrtek dopadne dobře
.Máte na něco podezření?
jj ještě si to užijeme-u nás je to 100% poslední snažení bo 3dítko už NE
Navíc si léto užijeme bez bříšek, na vánoce se budeme těšit z pohybů a na jaře machrovat s kočárkem-co víc si přát ![]()
@Slonice79 To mě moc mrzí
Ale duben bude určitě ten měsíc, kdy to tu zlomíme!
Holky, koukejte už některá nahodit // ať máme pozitivní příklad a můžeme se nakazit ![]()
Jaro je období páření
to se musíme nakazit i my dlouhodobé snažilky ![]()
Krásné ráno
dnes se čeká na @janadajova ..bude testovat, tak snad to prolomí ![]()
@miriskaw
Taky si říkám. Před dvěma roky jsem otěhotněla 30.3 a touhle dobou jsem to zjistila.
@miriskaw
To je hrozné, když se ty malé dětičky takhle trápí
Vždycky když dcerce něco bylo, tak jsem si říkala, že bych si to všechno radši vytrpěla za ní.
Jinak já mám alergie snad na všechno co kvete a k tomu slabší astma, tak má dr. podezření, že to malá má po mě. Já osobně si myslím, že to bude alergie, protože začíná jaro a já už to taky začínám cítit, když jsem venku, pálí nos a oči.
Jinak doufám, že nám všem tady přinese to období páření úspěch v podobě //
![]()
@lucillee já zase rodila před 4lety na konci listopadu a pak jsem se s malou dostala na pořádnou procházku někdy na konci února takže o ničem-ted bych si to chtěla vychutnat ![]()
@Kaciisek ani mi nemluv-vidět jak trpí je něco nejhoršího. jaj alergie ti nezávidím
@miriskaw
No jo, ale nic s tím nenaděláme
Takhle ať jsou ty naše mrňata brzo fit
já se jdu pustit do úklidu, tak za chvilku se sem zas mrknu
doufám, že už tu budou nějaký novinky ![]()
@Betynka87 jupíjájéj
už se těším!!! ![]()
@miriskaw je to masakr že
pár dní a je tu spoušť
a copak je malý?
Ahoj, taaakže já se tu zatím tak rozhlížím, můžu se přidat?? O mimi jsme se začali snažit v březnu, ale na poprvý to nevyšlo, zrovna mi končí ms.. tak snad teď v dubnu by se mohlo zadařit…když je to plodný jaro… ![]()