Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
7.4.14 08:15

@miriskaw
No jo ani mě to tenhle měsíc nevyšlo..ale co, aspoň si to snažilkování ještě chvili užiju :D
Tak snad bude další cyklus úrodnější :D
Taky jsem to měla minulý měsíc asi týden..mě se to střídá, jeden měsíc mám mrchu třeba jen 3 dny a další zas trpím dlouho..
Můžu se zeptat co je malé? Já jdu zas s dcerkou ve čtvrtek na alergologii, kvůli tý dušnosti, tak mám z toho taky nervíky docela :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
7.4.14 08:26

@Kaciisek malá je po operaci srdíčka, tak každá viroza se u ní musí léčit antibiotiky-nesmí ji žádná infekce ohrozit protože by to hned sedlo na to srdíčko a bylo by zle, takže mám pocit, že je jí jako lentilky, ale co se dá dělat… :,(
Snad vám to ve čtvrtek dopadne dobře :hug:.Máte na něco podezření?

jj ještě si to užijeme-u nás je to 100% poslední snažení bo 3dítko už NE :) Navíc si léto užijeme bez bříšek, na vánoce se budeme těšit z pohybů a na jaře machrovat s kočárkem-co víc si přát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
7.4.14 08:27

@Slonice79 To mě moc mrzí :( :hug: :hug: :hug: Ale duben bude určitě ten měsíc, kdy to tu zlomíme!

Holky, koukejte už některá nahodit // ať máme pozitivní příklad a můžeme se nakazit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
7.4.14 08:30

Jaro je období páření :lol: to se musíme nakazit i my dlouhodobé snažilky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
7.4.14 08:37

Krásné ráno :D :mavam: dnes se čeká na @janadajova ..bude testovat, tak snad to prolomí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
7.4.14 08:38

@miriskaw :palec: Taky si říkám. Před dvěma roky jsem otěhotněla 30.3 a touhle dobou jsem to zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
7.4.14 08:39

@janadajova držím palce ať to na tom testíku je!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.4.14 08:45

@miriskaw
To je hrozné, když se ty malé dětičky takhle trápí :( Vždycky když dcerce něco bylo, tak jsem si říkala, že bych si to všechno radši vytrpěla za ní.
Jinak já mám alergie snad na všechno co kvete a k tomu slabší astma, tak má dr. podezření, že to malá má po mě. Já osobně si myslím, že to bude alergie, protože začíná jaro a já už to taky začínám cítit, když jsem venku, pálí nos a oči.

Jinak doufám, že nám všem tady přinese to období páření úspěch v podobě // ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
7.4.14 08:57

@lucillee já zase rodila před 4lety na konci listopadu a pak jsem se s malou dostala na pořádnou procházku někdy na konci února takže o ničem-ted bych si to chtěla vychutnat :)

@Kaciisek ani mi nemluv-vidět jak trpí je něco nejhoršího. jaj alergie ti nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.4.14 09:05

@miriskaw
No jo, ale nic s tím nenaděláme :think: Takhle ať jsou ty naše mrňata brzo fit ;) já se jdu pustit do úklidu, tak za chvilku se sem zas mrknu ;) doufám, že už tu budou nějaký novinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.4.14 09:39

@Betynka87 jupíjájéj :dance: :kytka: už se těším!!! :palec:

@miriskaw je to masakr že :D pár dní a je tu spoušť :mrgreen: a copak je malý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.4.14 09:40

@miriskaw už to čtu… :( tak hlavně ať je co nejdřív v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.4.14 09:56

Ahoj, taaakže já se tu zatím tak rozhlížím, můžu se přidat?? O mimi jsme se začali snažit v březnu, ale na poprvý to nevyšlo, zrovna mi končí ms.. tak snad teď v dubnu by se mohlo zadařit…když je to plodný jaro… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
7.4.14 10:12

Jsem, 22 DC testík nic musím vyčkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
7.4.14 10:14

@Vendi262
Ahoj :mavam: snažíte se o první mimi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí