Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vendi262 děkuju ![]()
@Kaciisek jj ted to blbě vyšlo, ale zase zkusíme to den před odjezdem a v den příjezdu, tak třeba se stane zázrak a bud se tam udrží do ovu nebo tam ještě stihne doplout ![]()
I když u mě těžko říct kdy ji vlastně budu mít když ted se mi MS posunula o týden dřív ![]()
@Vendi262
Takový přístup bych taky potřebovala..snažíme se teprve první měsíc a já už to bohužel hrotím
![]()
Tak doma z gyndy, doktor mě tak nějak sundal řekl při ultrazvuku: Buď máte dostat menstruaci, nebo jste těhotná. Teď si vyber
![]()
@Kaciisek no říkám, že to zatím nehrotím, ale když to tak pozoruju… asi do toho blázince brzy spadnu..
už jsem na e-miminu, současně pročítám ještě další servery o těhu, počítám si ovu, kdy by na to bylo nejlepší vlítnout.. sakra..
tak asi hrotím no.. ![]()
@Nikeyla tak to si děláš srandu!!! Hustýýý!!!
teď si mi udělala velkou radost
kolikátý jsi DPO? ![]()
@Vendi262
Buď v klidu, hrotíme to tady všichni a nejsme jediný ![]()
Mě už dneska manža řek, že to snažení, testování atd. je snad můj koníček ![]()
@Joanie Teprve 6 DPO
Ale mensturaci mám dostat 20.4. tak snad viděl to druhé. No každopádně mi teda nandal hřebík do hlavy a víc neurčitě to říct nemohl no ![]()
@Kaciisek pěkný…
mě se zatím jen směje, když brouzdám netem a v kaufu sonduju ceny plínek.. ![]()
Holky tak teď budu za totálního magora ale v pátek jsme měla mít plodný den a byl sexíček no a od soboty mě bolí šíleně podbříšek a je mi zle na zvracení a po ránu je to hrozný…jsem totálně ko chce se mi spát a zvracet…jako nevěřím tomu že bych byla v tom hned na poprvé ale mě je fakt tak zle že mě nic nebaví jsme už i protivná sama na sebe…MS mám mít 17 a to je ještě dlouhá doba ![]()
sakra proč to nejde zjistit hned
![]()
já bych si nejraději nakapala kapičky na žaludek a žlučník ale mám strach sakra ![]()
@Nikeyla
tak to jsi mě pobavila doktor je vtipálek
takže holka je to jasný
já si myslím že jsi těhule