Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucillee super stránka
hezky jsem si početla, ale jestli se tím dokážu řídit je ve hvězdách ![]()
@ku kačka jooo to je dobrá otázka
Já beru první den špinění nebo krvácení za 1DC, mám cyklus 28 dní a ovulaci 14-15 den (stalo se, že i 16.den). Mám v mobilu staženou aplikaci menstruační kalendář, tak mi to tam pěkně počítá…Tenhle cyklus bude asi celý podivný, budu zkoušet ovulační testy od toho cca 10.dne a uvidíme.
@miriskaw píše:
@lucillee super stránkahezky jsem si početla, ale jestli se tím dokážu řídit je ve hvězdách
Tak já se tím taky neříídm a testuju jak o život i dřív, ale zas mě celkem uklidnilo, že když čárka není, je asi moc brzo
CHjo…horší je, když tam ta čárka je a pak to zklamání, že z toho sešlo
no nic, nebudu už negativní a hurá do dalšího snažení
@lucillee tohle se mi naštěstí nestalo-já co jsem testovala, tak pokaždé sněhobílo. ale už mě to po těch měsících nebaví, tak jsem se zařekla, že dřív jak pár dní po zpoždění netestuju
@miriskaw to je rozhodně rozumné…já se chystala na služebku a prostě jsem potřebovala vědět, se zákazníky se většinou povinně pije a když bych nepila, budu okamžitě „podezřelá“…no ale teď když mám výsledky krve, tak v době kdy jsem měla v krvi hcg 36 jednotek, tak mi to zachytil desítkový test a udělal slušnou čárku, to by znamenalo, že ty testy jsou fakt celkem dost citlivé…
Ahojky holky, vubec Vas nestiham cist. Ja se dneska dvakrat pozvaracela a zacinam se pekne stresovat z toho testu.
mam strach bude bily ![]()
Holky rada…před chvíli jsem prubla druhý test…při zrání testu jsem uviděla na světle uplně uzounkou narůžovělou čárku…ale pak zmizela co to znamená..třeba nic co ted koukám asi 3 mm vedle ta čárka je jakoby dál než má být..asi vadný test mam dr. max
@janadajova to nevím-asi bych se řídila tím, co je na testu po zaschnutí v časovém limitu ![]()
@kritrsak nervy škodí všemu-nestresuj se
Tak jsem dnes zkusila testnout a přijde mi že nic není vidět ![]()
zkoušela jsem ho ale odpoledne dnes jsem 21dc, 8 dní po styku co by připadal v úvahu, a MS bych měla mít cca za 8 dní to je asi brzy testovat co? minulý čtvrtek pátek mě docela píchalo v podbřišku tak zvláštně a pak jako bych to měla dostat a nic tak nevím při ovu mě sem tam podbřišek bolel ale jinak tohle mi jde až do zad jakoby do boku a v tříslech jakoby ta kost, tak nevím je ještě nějaká šance že se objeví //? ![]()
@janadajova jj čekání je hrozné, ale musíme vydržet ![]()
@emia já teda nic nevidím, ale na test si myslím, že je opravdu moc brzo-máš čas na // týden ![]()
Změna…ted na to koukám znechuceně a čumím hele zase tam je ale nenápadná slabá spíš stín…takže ha…test se smyloval.asi …
Je to hrozné to čekání budeme to muset nějak vydržet
a zeptám se když jsem 21dc tak je to DPO? kolik dní nebo podle čeho se to bere?
@emia je to podle toho, kdy jsi měla ovulaci… pokud si jí měla 14DC, tak si dnes 7 DPO ![]()