Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Betynka87 tak to je naprostá nádhera! A nejlepďí svatební dárek
moc gratuluju k obojímu ![]()
@Vendi262
Ahojky, tak tě tu taky vítám a přeji uspěšné snažení ![]()
@Betynka87
Nádhera
veliká gratulace..snad se to tu teď těma dálnicema rozjede
![]()
@Kaciisek ahoj, díky díky.. no jsme zatím na začátku snažení.. když koukám, že některý holky se snaží třeba rok a dýl…
no snad se nám všem brzy zadaří… ![]()
@Betynka87
Gratuluju
hlavně ať je vše v pořádku ![]()
Tak holky, kdo bude další?
Ať mám radost aspoň z vás ![]()
@Vendi262 @Vendi262 moje kamarádka se snaží rok a půl. Všechny testy v pořádku, oba jsou zdraví, ale prostě to nejde.My se snažíme o druhé 7měsíců ![]()
Poradte mi…jsem 22 dc a 8 nebo 9 po ovu, včera brutus bolesti v podbříšku spíš k stydké kosti tlačení a v místě pod vaječníky bolest jak při prvním dni ms…v noci jsem nemohla spát na boku jak mě noha tlačila na pipinuemoticon..včera čípek hodně vysoko a tuhý připomínající šalotku (podlouhlá cibulka)..plus od včera krémový bílý výtok..několik dní jsem 37,2 37,3 37 C na test je brzo…myslíte že se jedná o uhnízdění?
@Kaciisek mě to taky zvedlo náladu a popudilo k velkému snažení
i když další ovu mi vychází na příští víkend a to budeme s manželem každý jinde, takže já jsem jasná i příští měsíc bez čárek ![]()
@Vendi262
Nemáš za co
taky jsem na první čekala skoro rok, tak snad to teď vyjde dřív..nechci zase šílet jako tenkrát
To bylo o nervy..
Holky moc děkuju, snad to bude v pořádku
Ostatním moc držím palce holky ![]()
@Joanie svatební dárek a nakoupený dárek k vánocům.)))gratulace
@miriskaw
Jé to je škoda, že vám to nevychází..
já se mrknu do kalendáře, mě další ovu vychází na 22.4., tak se kouknu jestli náhodou nemá manža noční..to bych se taky nechytala ![]()
@Kaciisek asi bych taky už byla na nerva..
zatím, to nebudu nějak řešit a hrotit, chci si to snažení užívat.. ![]()