Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
6.4.14 21:47

@Slonice79
jéjééé tak to mě mrzí a držím palečky na další pokus :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 21:51

@Slonice79 ahojky :kytka: ach ju, tak to mě mrzí. No ale zase nebudeš mít Vánoční shon a do toho porod :palec: super, tak teď se bude trefovat ovulka o to líp a radši jí natáhnout na víc dní, co kdyby to zas bylo dřív nebo dýl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 21:52

@Kebinka mam uplně nervy z nedočkavosti i když vím že třeba zítra bude negativní že bude příliš brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.4.14 21:53

@janadajova držím palce

@Slonice79, to mě mrzí, příště to určitě vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 22:04

@Slonice79 Jééé škodaaa :hug: Tak o Velikonocích pořádný „výprask“ a bude zaděláno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
6.4.14 22:05

@Slonice79
Taky držím palce..všechny co mám :hug: příště to musí vyjít..moc přeju!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 22:05

Komu se zadaří už ted tak na svátky jsme v porodce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 22:27

@Nikeyla abys ten výprask nedostala ty moje milá :mrgreen: :hug: ale doufám, že v úplně jiné podobě - třeba pohlazení bříška s mimišem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
7.4.14 00:24

Ahoj holky, než jsem se prokousala příspěvkama - chvíli to trvalo.-)
Ale jsem zklamaná :( asi těhu nebudu. přítel vždycky poznal, když jsem byla v tom (třeba jen pár dní po styku), no a dneska mi řekl, že prej nevidí žádnou změnu. pozná to na prsou, vždycky se mi okamžitě nalila…ale já bych přísahala, že jsou větší :lol: a taky mě bolí…chjo do ms je to ještě 12 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
7.4.14 00:26
:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
7.4.14 00:41

Asi jsem se už totálně zbláznila :mrgreen: dneska jsem si vytvořila těhotenský plán, zatím jen po měsících, ale asi to rozpracuju na týdny :lol: nemůžu myslet na nic jiného, jen na budoucí mimi..už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
7.4.14 06:43

Po delší době vás holky zdravím, omlouvám se, že reaguji málo, ale prcek slavil rok, tak u nás bylo celý víkend veselo :-) K tomu ještě začal chodit nedávno, takže docela honička kolem něj.
Jinak teda mi je špatně od žaludku, jako u minulého těhotenství a teď jsem se vyčůrala a koupím test, abych věděla a měla jistotu, že opravdu jsem těhotná. Ale pozitivní 2 testy asi nebudou jen tak :mrgreen: :mrgreen: No uvidíme. Dám fotku testu, až ho provedu (ze soboty a ze dneška).

Vy co čekáte na NEmenses, tak přeju hodně štěstí a vy, co už jste dostali menses, tak hodně štěstí do dalšího cyklu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.4.14 07:09

@Betynka87 myslím na tebe at tam sou // dej pak vědět :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.4.14 07:39

@Slonice79
Ahojky :) tak to mě mrzí, ale nezoufej ono to přijde..;) tak držím palečky ať se v dalším cyklu daří lí líp ;)

Jsem na vás holky zvědavá, jak všichni dopadnete :) myslím na vás, tak doufám, že tu za chvilku bude spousta pozitivních testíků ;)
Já jsem chtěla dnes testovat, ale prdím na to..cítím, že mrcha už klepe na dveře, tak už to nebudu hrotit :) třeba mi to vyjde příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
7.4.14 07:55

Slonice79 to mě moc mrzí, ale porod o vánocích by opravdu asi nebyl nic-moc :D Počkáme si měsíc-dva a budeme mít jarňátko, z porodnice budeme rovnou trajdat s kočárkem-no paráda :lol:

@Kaciisek tak ani tobě to asi nevyšlo???Ach jo :? ale platí to samé co pro Slonici :lol:

Já mám tu mrchu už 7den :cert: dřív jsem měla vždycky tak 3dny a klid a ted tohle-mám pocit, že ji budu mít už napořád

Jinak dočíst vás po víkendu je pro mě nadlidský výkon bo malá je už 7dní na antibiotikách, takže myšlenky mám úplně jinde-nicméně všem snažilkám přeji at ty // přijdou co nejdříve at se můžeme radovat s váma :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí