Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slonice79
jéjééé tak to mě mrzí a držím palečky na další pokus
![]()
@Slonice79 ahojky
ach ju, tak to mě mrzí. No ale zase nebudeš mít Vánoční shon a do toho porod
super, tak teď se bude trefovat ovulka o to líp a radši jí natáhnout na víc dní, co kdyby to zas bylo dřív nebo dýl ![]()
@Kebinka mam uplně nervy z nedočkavosti i když vím že třeba zítra bude negativní že bude příliš brzo
@janadajova držím palce
@Slonice79, to mě mrzí, příště to určitě vyjde!
@Slonice79 Jééé škodaaa
Tak o Velikonocích pořádný „výprask“ a bude zaděláno ![]()
@Slonice79
Taky držím palce..všechny co mám
příště to musí vyjít..moc přeju!!! ![]()
@Nikeyla abys ten výprask nedostala ty moje milá
ale doufám, že v úplně jiné podobě - třeba pohlazení bříška s mimišem ![]()
Ahoj holky, než jsem se prokousala příspěvkama - chvíli to trvalo.-)
Ale jsem zklamaná
asi těhu nebudu. přítel vždycky poznal, když jsem byla v tom (třeba jen pár dní po styku), no a dneska mi řekl, že prej nevidí žádnou změnu. pozná to na prsou, vždycky se mi okamžitě nalila…ale já bych přísahala, že jsou větší
a taky mě bolí…chjo do ms je to ještě 12 dní
Asi jsem se už totálně zbláznila
dneska jsem si vytvořila těhotenský plán, zatím jen po měsících, ale asi to rozpracuju na týdny
nemůžu myslet na nic jiného, jen na budoucí mimi..už aby to bylo
Po delší době vás holky zdravím, omlouvám se, že reaguji málo, ale prcek slavil rok, tak u nás bylo celý víkend veselo
K tomu ještě začal chodit nedávno, takže docela honička kolem něj.
Jinak teda mi je špatně od žaludku, jako u minulého těhotenství a teď jsem se vyčůrala a koupím test, abych věděla a měla jistotu, že opravdu jsem těhotná. Ale pozitivní 2 testy asi nebudou jen tak
No uvidíme. Dám fotku testu, až ho provedu (ze soboty a ze dneška).
Vy co čekáte na NEmenses, tak přeju hodně štěstí a vy, co už jste dostali menses, tak hodně štěstí do dalšího cyklu ![]()
@Slonice79
Ahojky
tak to mě mrzí, ale nezoufej ono to přijde..;) tak držím palečky ať se v dalším cyklu daří lí líp ![]()
Jsem na vás holky zvědavá, jak všichni dopadnete
myslím na vás, tak doufám, že tu za chvilku bude spousta pozitivních testíků ![]()
Já jsem chtěla dnes testovat, ale prdím na to..cítím, že mrcha už klepe na dveře, tak už to nebudu hrotit
třeba mi to vyjde příště.
Slonice79 to mě moc mrzí, ale porod o vánocích by opravdu asi nebyl nic-moc
Počkáme si měsíc-dva a budeme mít jarňátko, z porodnice budeme rovnou trajdat s kočárkem-no paráda ![]()
@Kaciisek tak ani tobě to asi nevyšlo???Ach jo
ale platí to samé co pro Slonici ![]()
Já mám tu mrchu už 7den
dřív jsem měla vždycky tak 3dny a klid a ted tohle-mám pocit, že ji budu mít už napořád
Jinak dočíst vás po víkendu je pro mě nadlidský výkon bo malá je už 7dní na antibiotikách, takže myšlenky mám úplně jinde-nicméně všem snažilkám přeji at ty // přijdou co nejdříve at se můžeme radovat s váma
![]()