Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slonice79
tak to je jasný
jinak jsem taky ráda za odkládací místo v pokoji u dvd
jinak bych nic neudělala doma
@Kaciisek zamrazilo,.))))))osud to je osud…ps. máš černé vlasy.
a kdy má přijit ms, at se ted porovnáme atd.
@janadajova
Mám černé vlasy
MS by měla přijít v po nebo v úterý..a tobě? ![]()
Holky můžu se přidat? Dnes jsme slavili rok našeho synka a vzhledem k tomu, že mi bylo zle, zkusila jsem test a je pozitivní…vůbec jsem si nemyslela, že to přijde takhle snadno, protože malého ještě kojím
Ale je to krásný dárek prckovi:-)
Ahojky holky. Od Vanoc mam vysazeny prasky. Byl vcelku problem s pravidelnosti MS. V lednu jsem byla u lekare. Chteli jsme vyckat do unora jinak by me musel dat vyvolavacku. Mela jsem uz pomalu termin k lekari a MS nakonec dorazila sama. 1.brezna byla jsem vcelku rada. Sice delam ve zdravotnictvi mam hruzu z injekci.
zde jsem v diskuzi ovulace jsme vycetla ze je vyborny prouzky na zjisteni cukru pro diabetiky. Tam jsem to vyzkousela 14 DC a prouzek byl tmave zeleny. Tuleni s pritelem byl az druhy vecer a dalsi den. Pred tydnem mela dorazit MS a nic perd tim me dva dny boleo v podbrisku a nic je to uz tyden. Zkousela jsem TT a negativni. BT vyssi ale mam trochu rymu tak nevim. Je jeste nejaka sance ze bych byla tehotna? V pondeli se objednam k doktoru diky za odpovedi.
@Nikeyla @janadajova Moc děkuji, ale není nic vyhráno, před prckem jsem už potratila ![]()
@Betynka87 také gratuluji!! ty se máš, já chci už taky. včera se měla dostavit MS a stále nic… tak uvidím.. ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Tak jsem se rozhodla, že do druhého prcka půjdu..:-)Práce, i když skvělá, není všechno…Tuhle mi kamarádka řekla: na co čekáš? Kariéru můžeš dělat dalších třicet let, ale mimčo už pak ne…A má pravdu
I když jsme se chtěli začít snažit až tak v květnu nebo červnu, mám dojem, že se asi podařilo teď…Víte některá, kdy dojde přesně k ovu po vysazení ha? Může to být třeba jen pár dní? díky