Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kebinka ty první si mohla mít 10 a ten plastový 25 nebo jak to je tzn..že není tolik citlivý
@Slonice79
já se na to ukládání kolikrát těším už od rána ![]()
když je Sára ve školce tak to jde Karča je v klidu ale jak jsou spolu to jsou fakt boje ![]()
@Kebinka Heeezkýý, zrovna dneska mám na grilované chuť, jejda.
DNeska mě tak nějak celkově honí mlsná ![]()
@janadajova
hmmm asi už si nepamatuji jak to bylo ale byl to šok
@janadajova dík, taky držím
Tak já nevím jak dlouhý mám vlastně cyklus, měla jsem 4,5 roku Mirenu, vyndat jsem si ji nechala teprve teď na konci ledna. Takže jsem měla jen 1 MS a rovnou to možná bylo s nepodařeným uhnízděním, protože mi vyšel pozitivní test. Takže vlastně nevím úplně přesně, kdy bych tu MS měla dostat. Každopádně budu o dalším vývoji informovat… ![]()
Jinak u mě by byly i nějaké ty příznaky, jen ten pozitivní test mi chybí..holt mě tenhle měsíc intuice zklamala
Jinak už si taky dávám vínko u tv, manža šel na pivko s klukama a malá už naštěstí vytuhla, tak tu mám klídeček ![]()
Prohlížím si ještě ty moje testy, ale nic moc tam není, jen na jednom ten vláseček, vypadá to jak žilka..je to sice v místě, kde by měla být čárka, ale je to fakt skoro neviditelný. Jen když to prosvítím baterkou, tak jr to vidět docela pěkně. Ale nevím co to je ![]()
@Kebinka jo to mi povídej, já mám dva kluky, jsou od sebe necelé dva roky a je to mazec
Ale už si dost vyhrajou spolu, to je zlatý, maminka si může třeba občas i dojít v klidu na wc, vypít kafe nebo někdy i usnout na gauči ![]()
@Slonice79 až tě před vánocemi začnou kontrakce veř mi na ms nečekej.)…no já nikdy nebrala antikoncepci nic…tak to mám fakt na hodinu přesný.) a tak si říkám dobře jsem asi udělala, hodně známých brali ha a měli či mají problém otěhotnět.
@Nikeyla píše:
@Slonice79 To si piš, že budeš dočítatDrbníme a drbníme
No to je mi jasný
Ale však je fajn, že se tu sešla taková prima kecací parta! ![]()
@Kaciisek ..kecííííš já u lidičáku odkud ty? tak to se známe z maminek jičínska
![]()