Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
5.4.14 20:54

@Kebinka ty první si mohla mít 10 a ten plastový 25 nebo jak to je tzn..že není tolik citlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.4.14 20:54

@Slonice79
já se na to ukládání kolikrát těším už od rána :mrgreen:
když je Sára ve školce tak to jde Karča je v klidu ale jak jsou spolu to jsou fakt boje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
5.4.14 20:55

@Kebinka Heeezkýý, zrovna dneska mám na grilované chuť, jejda. :D DNeska mě tak nějak celkově honí mlsná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.4.14 20:55

@janadajova
hmmm asi už si nepamatuji jak to bylo ale byl to šok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.4.14 20:56

@Nikeyla
mě taky ale nemůžu pořád něco jíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79

@janadajova dík, taky držím :palec: Tak já nevím jak dlouhý mám vlastně cyklus, měla jsem 4,5 roku Mirenu, vyndat jsem si ji nechala teprve teď na konci ledna. Takže jsem měla jen 1 MS a rovnou to možná bylo s nepodařeným uhnízděním, protože mi vyšel pozitivní test. Takže vlastně nevím úplně přesně, kdy bych tu MS měla dostat. Každopádně budu o dalším vývoji informovat… :P

• Citovat
  • Upravit
220

Jinak u mě by byly i nějaké ty příznaky, jen ten pozitivní test mi chybí..holt mě tenhle měsíc intuice zklamala :( Jinak už si taky dávám vínko u tv, manža šel na pivko s klukama a malá už naštěstí vytuhla, tak tu mám klídeček :D
Prohlížím si ještě ty moje testy, ale nic moc tam není, jen na jednom ten vláseček, vypadá to jak žilka..je to sice v místě, kde by měla být čárka, ale je to fakt skoro neviditelný. Jen když to prosvítím baterkou, tak jr to vidět docela pěkně. Ale nevím co to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815

@Slonice79 To si piš, že budeš dočítat :lol: Drbníme a drbníme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
5.4.14 20:57

@Kebinka No to já taky ne, bych se musela kutálet pak jedině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.4.14 20:58

@janadajova
Jé já jsem taky z Jičína :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
5.4.14 20:58

@Kebinka jo to mi povídej, já mám dva kluky, jsou od sebe necelé dva roky a je to mazec :twisted: Ale už si dost vyhrajou spolu, to je zlatý, maminka si může třeba občas i dojít v klidu na wc, vypít kafe nebo někdy i usnout na gauči ;)

• Citovat
  • Upravit
123
5.4.14 21:00

@Slonice79 až tě před vánocemi začnou kontrakce veř mi na ms nečekej.)…no já nikdy nebrala antikoncepci nic…tak to mám fakt na hodinu přesný.) a tak si říkám dobře jsem asi udělala, hodně známých brali ha a měli či mají problém otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
5.4.14 21:01
@Nikeyla píše:
@Slonice79 To si piš, že budeš dočítat :lol: Drbníme a drbníme :mrgreen:

No to je mi jasný :mrgreen: Ale však je fajn, že se tu sešla taková prima kecací parta! ;)

• Citovat
  • Upravit
123

@Kaciisek ..kecííííš já u lidičáku odkud ty? tak to se známe z maminek jičínska :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79

@janadajova tak snad si všimnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat