Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucillee jojo, výroba je super
si říkám, že buď to vyjde nebo ne, že jednou to stejně přijít musí ![]()
@veronikacek to jo, jsme se rozjely
mě bolelo břicho po a út a dneska mě začalo bolet prso a to jenom to pravé a na boku
to je přehnaný ![]()
@Joanie je tak to mas jak ja minulý měsíc to me v sobotu a neděli bolelo břicho a ve středu prsa ale obe a strašně! No me včera bolelo pravého vajecnik a dnes me boli celý podbřišek a pocházi me v levem vaječníků, doufám ze to dnes vyjde a hupneme na to!
![]()
@veronikacek
a bude zaděláno
Mě nikdy prsa nebolela… jen minulý cyklus a to asi 5 dní před a ms přišla o 4 dny dřív… jinak zatím ještě nikdy… jak jsem říkala, od minulýho cyklu je to všechno nějaký jiný a divoký ![]()
@Joanie taky to mám všelijaký me bolely přesně 13dni před MS hruuuuuza snad se to nebude opakovat! Včera sem si rozbila mobil přesněji sklo na nem, spadl mi na zem jejej, kdyby mi to tak aspoň přinesli štěstí! ![]()
@veronikacek hele, já tenhle týden rozbila skleněnej popelník
a přesně mě napadlo: no co, střepy přinášejí štěstí!!! ![]()
@Joanie neskutečný jak ženský přemýšlí! Ale co kdyby opravdu na tom něco bylo! ![]()
@veronikacek já jsem pověrčivá, takže já to tak prostě beru a hotovo ![]()
@Joanie tak to mas dobrý ja prave ze nejsem, ale byla sem pěkně vytocena ten telefon nemám ani rok půl a ma náladu praslej celej displej, je to dotykac ale funguje tak sem ho oblepila uzilepou a dobrý! ![]()
@veronikacek klasicky se vždycky rozbije na telefonu to nejdražší
no tak to jsi to vyřešila
hlavní je si umět poradit ![]()
Dnes jsem si dala kávu a pocit jak při kocovine, bazalka 37,3 už třetí den…
@janadajova já tomu budu dávat nějakou váhu až příští týden. Teď to je ještě brzo a co by kdyby… To už bylo několikrát ![]()
@Joanie ano nic to nemusí znamenat prostě dokud opravdu ms nedojde nebo neuvidim//. akorát divné je že nikdy, nikdy jsem při ovu a po ni neměla bolesti, prostě přišla bolest a věděla jsem že do 30 minut potřebuji vložku.)¨)).hlavně mimi si přeju takže tělo mě balamutí.))
@janadajova přesně tak
já to taky nikdy necítila
ale i tak to furt neznamená vůbec nic
takže vydržet, nic jiného nezbývá ![]()