Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
5.4.14 10:54

@lucillee jojo, výroba je super :mrgreen: si říkám, že buď to vyjde nebo ne, že jednou to stejně přijít musí :mrgreen:

@veronikacek to jo, jsme se rozjely :mrgreen: mě bolelo břicho po a út a dneska mě začalo bolet prso a to jenom to pravé a na boku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je přehnaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.4.14 10:57

@Joanie je tak to mas jak ja minulý měsíc to me v sobotu a neděli bolelo břicho a ve středu prsa ale obe a strašně! No me včera bolelo pravého vajecnik a dnes me boli celý podbřišek a pocházi me v levem vaječníků, doufám ze to dnes vyjde a hupneme na to! :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 10:59

@veronikacek :dance: a bude zaděláno :mrgreen: Mě nikdy prsa nebolela… jen minulý cyklus a to asi 5 dní před a ms přišla o 4 dny dřív… jinak zatím ještě nikdy… jak jsem říkala, od minulýho cyklu je to všechno nějaký jiný a divoký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.4.14 11:04

@Joanie taky to mám všelijaký me bolely přesně 13dni před MS hruuuuuza snad se to nebude opakovat! Včera sem si rozbila mobil přesněji sklo na nem, spadl mi na zem jejej, kdyby mi to tak aspoň přinesli štěstí! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 11:07

@veronikacek hele, já tenhle týden rozbila skleněnej popelník :D a přesně mě napadlo: no co, střepy přinášejí štěstí!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.4.14 11:13

@Joanie neskutečný jak ženský přemýšlí! Ale co kdyby opravdu na tom něco bylo! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 11:15

@veronikacek já jsem pověrčivá, takže já to tak prostě beru a hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.4.14 11:23

@Joanie tak to mas dobrý ja prave ze nejsem, ale byla sem pěkně vytocena ten telefon nemám ani rok půl a ma náladu praslej celej displej, je to dotykac ale funguje tak sem ho oblepila uzilepou a dobrý! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 11:27

@veronikacek klasicky se vždycky rozbije na telefonu to nejdražší :roll: no tak to jsi to vyřešila :D hlavní je si umět poradit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.14 12:21

Dnes jsem si dala kávu a pocit jak při kocovine, bazalka 37,3 už třetí den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.4.14 12:53

@janadajova Drzim pesticky at to dobre dopadne! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.14 13:01

@veronikacek kééééééž by kéééž by

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 13:06

@janadajova já tomu budu dávat nějakou váhu až příští týden. Teď to je ještě brzo a co by kdyby… To už bylo několikrát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.14 13:14

@Joanie ano nic to nemusí znamenat prostě dokud opravdu ms nedojde nebo neuvidim//. akorát divné je že nikdy, nikdy jsem při ovu a po ni neměla bolesti, prostě přišla bolest a věděla jsem že do 30 minut potřebuji vložku.)¨)).hlavně mimi si přeju takže tělo mě balamutí.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 13:21

@janadajova přesně tak ;) já to taky nikdy necítila ;) ale i tak to furt neznamená vůbec nic :mrgreen: takže vydržet, nic jiného nezbývá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí