Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
5.4.14 13:32

Ahoj ženy :mavam:
jdu vás pozdravit kolem 3 jedem na narozky a vůbec nevím jestli si mám dát sklenku vínka :think: co kdyby že :pankac:
mě je od rána blbě mám pocit že každou chvilku :poblion: bolí mě podbříšek

jak tak koukám že ty symptomy máme všichni :mrgreen: že by se už něco peklo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.4.14 13:34

@Joanie
Ahojky :) dneska jsem 10DPO, ale u obou těhu jsem měla krásný dušíky už 9DPO a teď nic..ani ťuk :(
Když koukám na světle, tak tam je jako takový růžový vlásek, ale to je podle mě nějaká ryska nebo něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.14 13:35

@Joanie :zed: ano.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 13:36

@Kebinka :mavam: užijte si oslavičku ;) my máme jít večer, tak si asi drobet dám, ale nebudu to přehánět :mrgreen: jojo, tož to bylo by to dobré :mrgreen: ale víš jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 13:38

@janadajova na palici no :mrgreen:

@Kaciisek no nic, neztrácejme naději :mrgreen: :kytka: tož to zítra ráno zkus znovu :dance: to by bylo, aby to nebylo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.4.14 13:39

@Kebinka
Ahojky :) já myslím, že sklenka vína určitě neuškodí i kdyby jsi byla těhu ;) To já si dnes taky pěkně dám večer u tv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.4.14 13:42

@Joanie
Ale tak jednou to snad bude:D Ale teď už s tím nijak nepočítám a na testy už taky prdím..zbytečný nervíky, když zírám na ten bílý test :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.4.14 14:12

Jj dám si sklenku se těším :pankac:

hele já vám něco povím…měli jsme vítání občánků v květnu 2011 a já mě ten den chutnalo tolik vínko že jsme se obumbala :oops: a druhej den jsme si udělala test a bylo to jasný :mrgreen: takže jsme si říkala že se malá narodí s flaškou vína :mrgreen:
takže vlastně si můžu dát ale teď je to jiné když je to jako plánované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.4.14 15:18

@Kebinka
Taky jsem u toho druhého těhu našla // s lehčí kocovinou :D

Holky já jsem zase tak strašně ospalá, dokázala bych ležet třeba celý den :D
Asi na mě padla nějaká jarní únava a nechce se mi vůbec nic dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.4.14 15:22

@Slonice79
Ahojky :) a jak ty jsi na tom vůbec? ;) Jsem zvědavá, tak nás koukej informovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.14 16:00

Tak růžoví vlásek..to myslím že něco značí…podle mě žádná ryska na těhu testech není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.4.14 17:10

@janadajova
No já jsem si taky myslela, že by to mohlo něco znamenat.Ale je to opravdu slabounký jako vlásek a vidět jen na světle. Na první pohled tam nic není.. :( a to co tam je vidím jen já tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.14 17:25

Počkej dva tři dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.14 17:26

@Kaciisek počkej ya páár mesíců tu bedeme řešit vánoce a porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
5.4.14 17:27

@janadajova @Kaciisek já myslím, že tam ta ryska je, při vykoukávání duchů se to nabízí…taky se mi stalo, že jsem tam tu nitku vykoukala, ale nikdy to tedy nemělo pak reálné pokračování…nechci být ale nějak negativní…podle mě se i ten světloučký duch vykreslí po celé tloušťce, ale to je jen má zkušenost :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí