Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slonice79 Jo když už se nic neděje co se týče mimin, tak se tu aspoň vypláčem ![]()
@Slonice79
holky jsou o rok a někdy si spolu hrají ale někdy se jen mlátí a rvou…kafe piju když mladší spí a na wc chodím ale s oběma
spaní na gauči co to je to bych chtěla prožít taky někdy ![]()
@Slonice79 po minulém porodu jsem prohlásila že příště chci zjistti těhu ve 3 měsíci v 6 už nevědět o sobě a probrat se po porodu
@janadajova
Já bydlím u vlakáče v Dělnický
Tak paráda, aspoň tu mám někoho z Jc
Můžem třeba na kavčo někdy ![]()
@Kaciisek já půl života žila hádej kde..železničářská.))))) bude sranda až zjistim že se známe roky
Gaučink vám docela závidím
Já mám dítě zatím jedno a celý den se nezastavím..je to hrozný číslo ![]()
@Kebinka Počkej ještě 2 roky a přijde to
Mým klukům je 6,5 a 4,5, rvou se teda taky vydatně, ale už se fakt zabaví… Ale jak je mi v poslední době blbě a jsem unavená, tak se musím přiznat k rodičovským hříchům typu celé odpol. u počítače (TV nemáme, tak pohádky pouštíme na PC)… prostě jsem neměla sílu… Naštěstí oni si umí moc pěkně hrát a kreslit i bez počítače, ale občas je to dobré „odkládací“ místo - a ten klid potom ![]()
@janadajova
No nekeceen
tam jsem bydlela tak před čtyřma rokama v těch bytovkách
Byli jsme tam asi rok v pronájmu, tak to se třeba známe
![]()
Jo a k těm těhu příznakům - asi není normální brečet u Doby ledové 3, co? Nějak mě to dojalo, na konci se tam narodí malá mamutka a je taaak sladká!
@janadajova
No tak to jsme asi bydleli po vás
Pronajali jsme si to od nějakého p. Smrčka
Tak to je teda hustý, že jsme se tu zrovna takhle sešli
Bydleli jsme v tom samém bytě..tak to mám dost ![]()
@janadajova
Ale teď nevím jestli 1069 nebo 1068, ale byl to třetí vchod od silnice a byt v přízemí vlevo ![]()
@Kaciisek jééé to byl byt kde jsem se narodila mi ho prodávali smrčkovi.)))nostalgie
@janadajova píše:
@Kaciisek jééé to byl byt kde jsem se narodila mi ho prodávali smrčkovi.)))nostalgie
tu kuchyn jsem navrhovala jáá jako kdysi pubertačka