Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kebinka No já tam chodila jako malá s maminkou, měla jsem problémy už ani nevím s čím. Vzniklo z pana gynekologa trauma a já se mu vyhýbám šíleným obloukem. Ale přítel ví jak na mě, tak mi řekl, že pokud chci dítě, tak se objednám. Tak jsem se objednala s tím, že se začnem snažit po doktorovi, přítel ale nevydržel a ačli jsme dřív, tak vlastně nevím co gynekologovi řeknu. Dobrý den nevím proč tu jsem, ale začli jsme se snažit a doufám, že to vyšlo a za 14 jsem tu zas
![]()
@veronikacek
jj ty silnice tam jsou hnus někdy…ty jezdíš taxíkem
tak to tě obdivuji a klobouk dolů ![]()
@Nikeyla
no vidíš to je krásný jak jsi se to naučila ![]()
neboj chápu že někdo tam nerad chodí ale budeš mít klid řekne ti že je vše v pořádku a že je vše pro miminko nachystané a nebo ti také řekne jinou lepší novinku ![]()
Já až zavolám svojí gyn že jsem v tom tak jí mrskne
neee bude ráda
@Kebinka No já doufám, mohl by mi to říct. Odhodila jsem nervy a stresy, vím, že když je ženská těhotná, tak je na gyndě jako doma, takže strach jsem překonat nějak musela. Ale uvidím jak se budu tvářit v pondělí ráno v čekárně
![]()
@janadajova jojo i já
mě k tomu jen píchá v břiše… ale to může být cokoli… ![]()
@Nikeyla to jo
já jen vím, že mě pochválí
a pak doufám řekne, že je vše v nejlepším pořádku jako vždy ![]()
@Joanie No mě zrovna nepochválí, ale to asi jenom za tu mou docházku nedocházku
Za snažení asi jo, už před dvěma lety do mě hučel že je čas ![]()
@Kebinka občas jo, ted sem byla na neschopence, delam ještě v helle svetla na autíčka a v lednu jsem byla na operaci takze jsem ted taxika vynechala ale uz me to zase ceka ![]()
Tak kočky já se zatím pro dnešek s vámi loučím ![]()
jdu čumákovat na kájinká
tak těhulkování zdar ![]()
Holky tak jsem chtěla jit dnes brzy spat ale s vama se tak hezky povida ze se mi ani nechce, ale budu muset za chvili jit jelikož mam zítra povinosti ![]()
@Nikeyla
teď tam budeš lítat pořád a už Ti to pak ani nepřijde
tam budeš jako doma
já se zase děsim těch odběrů krve ![]()
@Kebinka jeee ja ti chtěla poslat taky toho fajnovyho smajlika co si poslala ty a ja ho tady nemam ![]()