Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
4.4.14 22:30

@Kebinka No já tam chodila jako malá s maminkou, měla jsem problémy už ani nevím s čím. Vzniklo z pana gynekologa trauma a já se mu vyhýbám šíleným obloukem. Ale přítel ví jak na mě, tak mi řekl, že pokud chci dítě, tak se objednám. Tak jsem se objednala s tím, že se začnem snažit po doktorovi, přítel ale nevydržel a ačli jsme dřív, tak vlastně nevím co gynekologovi řeknu. Dobrý den nevím proč tu jsem, ale začli jsme se snažit a doufám, že to vyšlo a za 14 jsem tu zas :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 22:30

@veronikacek
jj ty silnice tam jsou hnus někdy…ty jezdíš taxíkem 8o tak to tě obdivuji a klobouk dolů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 22:31

@Nikeyla tak nco podobného mu asi řeknu teď ve středu já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 22:32

@Nikeyla
no vidíš to je krásný jak jsi se to naučila :hug:

neboj chápu že někdo tam nerad chodí ale budeš mít klid řekne ti že je vše v pořádku a že je vše pro miminko nachystané a nebo ti také řekne jinou lepší novinku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:32

@Joanie Joo? Já už v pondělí :twisted: :mrgreen:,,Krásně" nám ten týden začne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.4.14 22:33

@Joanie mam to samé ale ms až za 11 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 22:34

Já až zavolám svojí gyn že jsem v tom tak jí mrskne :mrgreen: neee bude ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:34

@Kebinka No já doufám, mohl by mi to říct. Odhodila jsem nervy a stresy, vím, že když je ženská těhotná, tak je na gyndě jako doma, takže strach jsem překonat nějak musela. Ale uvidím jak se budu tvářit v pondělí ráno v čekárně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 22:35

@janadajova jojo i já ;) mě k tomu jen píchá v břiše… ale to může být cokoli… :mrgreen:

@Nikeyla to jo :mrgreen: já jen vím, že mě pochválí :) a pak doufám řekne, že je vše v nejlepším pořádku jako vždy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:36

@Joanie No mě zrovna nepochválí, ale to asi jenom za tu mou docházku nedocházku :mrgreen: Za snažení asi jo, už před dvěma lety do mě hučel že je čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 22:37

@Kebinka občas jo, ted sem byla na neschopence, delam ještě v helle svetla na autíčka a v lednu jsem byla na operaci takze jsem ted taxika vynechala ale uz me to zase ceka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 22:39

Tak kočky já se zatím pro dnešek s vámi loučím :mavam:
jdu čumákovat na kájinká

tak těhulkování zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 22:40

Holky tak jsem chtěla jit dnes brzy spat ale s vama se tak hezky povida ze se mi ani nechce, ale budu muset za chvili jit jelikož mam zítra povinosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 22:40

@Nikeyla :palec: teď tam budeš lítat pořád a už Ti to pak ani nepřijde :D tam budeš jako doma :D já se zase děsim těch odběrů krve :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 22:41

@Kebinka jeee ja ti chtěla poslat taky toho fajnovyho smajlika co si poslala ty a ja ho tady nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí