Rady pro kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
18.11.17 16:36

Ona dělá jen to, co je jí povoleno a on je velkorysý, protože to dotují jeho rodiče…je to úplně jednoduchý…
Kdyby se musel on postarat sm o sebe, tak by ho i ta lítost a soucit přešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
18.11.17 17:24
@Anonymní píše:
Nežerou, já mám jiné věci. Každý má něco a téměř každému něco chybí. Já jsem spoko, spíš mě napadlo, jestli tu někdo nemá podobnou zkušenost, jak to řešit, nebo pochopení pro takové chování. :)

Možná stereotyp. Pro něj je možná lepší tahle než nikdo. Pro ní je to výhodné určitě.
To, že jí nechce opustit, že by bez něj padla na hubu, to je dobrý samaritán. Je vidět, že to nefinancuje sám. Jinak už by jí možná vyměnil za jiný model. Ona si ho možná drží přes postel. :think:
Nicméně mám ve svém okolí o něco mladší pár, tam je ona taky příživnice a on se jí ne a ne zbavit (on se jí zatím nehodlá zbavit, abych to uvedla na pravou míru). Všichni doufáme, že on prozře. Ale prozřít si musí sám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.17 17:40
@Černá vdova píše:
Možná stereotyp. Pro něj je možná lepší tahle než nikdo. Pro ní je to výhodné určitě.
To, že jí nechce opustit, že by bez něj padla na hubu, to je dobrý samaritán. Je vidět, že to nefinancuje sám. Jinak už by jí možná vyměnil za jiný model. Ona si ho možná drží přes postel. :think:
Nicméně mám ve svém okolí o něco mladší pár, tam je ona taky příživnice a on se jí ne a ne zbavit (on se jí zatím nehodlá zbavit, abych to uvedla na pravou míru). Všichni doufáme, že on prozře. Ale prozřít si musí sám.

Co vím, tak sexuální život na bodu mrazu - posílá ji do lázní, aby si od ni odpočinul a naopak ona chce, aby jezdil za námi, aby si od nej taktéž odpočinula.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky