Napsat mu nebo ne?

Everyone
17.11.17 12:05

Napsat mu nebo ne

Ahoj,
píšu s žádostí o radu. Před 2 měsíci jsem se přes internet seznámila s mužem. Já 30let, jedno dítě, on 40let, 1 díte v péči u mamky. Začali jsme se vídat, většinou on jezdil za mnou, zhruba každé 2-3 dny přijel večer, když děcko už spalo, po nějakých 4 hodinách odjel. KOntakt s dětmi zatím vynecháváme. A víkendy, když jsem byla sama, jsme trávili spolu. Ozýval se mi denně, tak jedna sms, plus 1-2× denně volal Tedy až do včerejška.
Zdál se mi jako celkem dominantní typ, na základě pár situací.
On vede jednu velkou internetovou skupinu, kde se sdružují ženy a pár mužů mající jednu specifickou věc společnou. Zhruba 1× měsíčně mají setkávání, různé akce trvající tak půl den. Jsem ve skupině taky.
Další akce je tuhle neděli. Když jsem řekla, že a akci půjdu taky, řekl, že on tam tedy nepůjde, ptže nechce, aby lidé z fb skupiny znali jeho soukromí a s kým je. Jenže mně to přijde, jako že chce vystupovat jako nezadaný a v podstatě mě tajit. Na to konto jsme se předevčirem trochu chytli.
Včera ráno ode mě odjížděl (byla jsem přes noc bez děckaú, volal mi, že mám klíč ve schránce. Domluvili jsme se, že se mu ozvu večer, až bude malá spát, aby zavolal. Během odpoledne jsem mu napsala sms, že mě to opravdu hodně trápí, že nechci, aby mě tajil a pokud na tom trvá, tak že to chápu tak, že mě má jen na sex…No a od té doby nejsme v kontaktu. On mi neodepsal nic Ani se doted neozval..
Dnes navečer jsem za ním měla jet..
Co teď? Svrbí mě ruka mu napsat..ale psala jsem poslední tu sms…Markéta..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Everyone
17.11.17 12:10

Říkám si, že pokud má zájem, ozve se sám, přestože jsem mu včera večer po usnutí malé nenapsala..Brala jsem to tak, že jsem poslala tu sms, a jelikož neodepsal, tak prostě další první krok z mé strany bych brala jako vnucování..
Je mi hrozně, ale pokud se opravdu už neozve, tak je to jasné..

• Citovat
  • Upravit
9918
17.11.17 12:11

Neozyvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
17.11.17 12:12
@Everyone píše:
Ahoj,
píšu s žádostí o radu. Před 2 měsíci jsem se přes internet seznámila s mužem. Já 30let, jedno dítě, on 40let, 1 díte v péči u mamky. Začali jsme se vídat, většinou on jezdil za mnou, zhruba každé 2-3 dny přijel večer, když děcko už spalo, po nějakých 4 hodinách odjel. KOntakt s dětmi zatím vynecháváme. A víkendy, když jsem byla sama, jsme trávili spolu. Ozýval se mi denně, tak jedna sms, plus 1-2× denně volal Tedy až do včerejška.
On vede jednu velkou internetovou skupinu, kde se sdružují ženy a pár mužů mající jednu specifickou věc společnou. Zhruba 1× měsíčně mají setkávání, různé akce trvající tak půl den. Jsem ve skupině taky.
Další akce je tuhle neděli. Když jsem řekla, že a akci půjdu taky, řekl, že on tam tedy nepůjde, ptže nechce, aby lidé z fb skupiny znali jeho soukromí a s kým je. Jenže mně to přijde, jako že chce vystupovat jako nezadaný a v podstatě mě tajit. Na to konto jsme se předevčirem trochu chytli.
Včera ráno ode mě odjížděl (byla jsem přes noc bez děckaú, volal mi, že mám klíč ve schránce. Domluvili jsme se, že se mu ozvu večer, až bude malá spát, aby zavolal. Během odpoledne jsem mu napsala sms, že mě to opravdu hodně trápí, že nechci, aby mě tajil a pokud na tom trvá, tak že to chápu tak, že mě má jen na sex…No a od té doby nejsme v kontaktu. On mi neodepsal nic Ani se doted neozval..

nepiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
17.11.17 12:12
@Everyone píše:
Ahoj,

Nepsala bych mu. Jsi si jistá, že jsou s manželkou od sebe?

• Citovat
  • Upravit
Everyone
17.11.17 12:13

@Jana525 @Malaga Děkuju holky, potřebovala jsem se utvrdit v názoru..je mi hrozně, ale aspoň se to rozsekne, jak to ve skutečnosti je..

• Citovat
  • Upravit
Everyone
17.11.17 12:14

@blabla123 Ano, bydlí sám.

• Citovat
  • Upravit
1769
17.11.17 12:14

Asi bych mu taky nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
17.11.17 12:17

Řekl, že má špatnou zkušenost, že když měl přítelkyni a byla s ním na akci z té jeho fb skupiny, tak je pak řešily místní drbny na fb. Že to je pro něj jen internet a nechce to spojovat s reálným životem.
Jako, pochopila bych, kdyby se jednalo o jednorázovou akci, kam by nechtěl, abych šla, ale ty akce jsou min. 1× měsíčně o víkendu, a ta skupina je na fb hodně aktivní. Má kolem 1000 členů a on je admin.

• Citovat
  • Upravit
6959
17.11.17 12:22

Já bych nepsala, ale šla bych v neděli na tu akci. Třeba se tam potkáte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
17.11.17 12:24

@Saffiraa To mi přijde dost hloupý, když on je admin - správce té fb skupiny, který tu akci pořádá. V podstatě jsem to brala tak, že tam půjde prostě normálně spolu..Ta akce je v Plzni, já nejsem přímo plzeňská..a crcat se ve vlaku kvůli tomu, aby tam pak bylo dusno..se mi nechce..

• Citovat
  • Upravit
7626
17.11.17 12:24

Tlacila jsi na pilu - on nema zajem o hysterky, chrani si soukromi pred cizima lidma, co je na tom divneho? Jit na akci za rucicku a s ruzovym majeckem jsme spolu zu asi pro 4-catnika nebude. Neizyvej se, ale na akci bych sama za sebe urcite sla. A pokud tam na nej narazis, pokus se chovat jako dospela a nad veci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
17.11.17 12:27

@svycarka Ano, vím, že jsem udělala nátlak. On také tvrdí, že jsou to cizí lidé, a jen internet. Ale vím, že má v té skupině kamarádky, se kterými si normálně volá, už když jsme se seznámili, řekl, že má cca 50 kamarádek..
Přijde mi to spíš, že chce vystupovat jako nezadaný, což má na fb napsáno, že je nezadaný. Také mě napadlo, jestli nás nemá prostě víc..
Nemyslela jsem to tak, jako držet se za ruce a být jako siamská dvojčata, ale prostě tam spolu normálně jít..

Příspěvek upraven 17.11.17 v 12:28

• Citovat
  • Upravit
blabla123
17.11.17 12:28
@Everyone píše:
@Saffiraa To mi přijde dost hloupý, když on je admin - správce té fb skupiny, který tu akci pořádá. V podstatě jsem to brala tak, že tam půjde prostě normálně spolu..Ta akce je v Plzni, já nejsem přímo plzeňská..a crcat se ve vlaku kvůli tomu, aby tam pak bylo dusno..se mi nechce..

Co to je za akci, jsem Plzeňanda :-)

• Citovat
  • Upravit
Everyone
17.11.17 12:29

@blabla123 Akci nechci specifikovat, ptže bych tím odkryla název skupiny a tím i jeho. promiň :kytka:

Příspěvek upraven 17.11.17 v 12:30

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí