Rady pro kamaráda

Anonymní
18.11.17 12:03

Rady pro kamaráda

Ahoj, omlouvám se, ze to Otvírám i tady, ale v jiné diskuzi se v tom nedá moc vyznat. :D mám kamaráda. Má přítelkyni - už 4 roky. První necelý půlrok byl fajn. Pak ji našli boreliozu v tele a začali ji léčit. Teď už 2 roky je podle lékařů zdravá. Každopádně, kamarád má velmi bohaté rodiče. Jedou za 2 roky si od nich muže vybrat drahou věc (BMW X5, loni mu zainvestovali postavení bytu asi za 4 mega). On teda “pracuje”. Resp. vybírá nájmy z pozemků jeho rodičů. V uvozovkách to píši, protože je stále doma. Jeho přítelkyni nechal v bytě udělat pracovnu její vlastní - v té době přerušila studium, s tím, že se k tomu vrátí. Nakonec dlouho nic nedělala a minulou zimu se přestěhovali k sobě do toho bytu. A začalo to. Ona byla celou dobu doma - bez příjmu. On platí bydlení, jídlo, výlety, prostě vše. Slečna si pak někdy na jaře našla práci, protože asi doma stále nuda a proč začít zase študovat a začala dělat 3× v týdnu - asistentku. Vydělá sov 14k čistého prý. Když jsme se zeptali, jestli z toho třeba ne poměrem (4 000 třeba) přispívá do domácnosti - ne. Prý ale pozve přítele třeba 2× na oběd. :mrgreen: On by po ní nic nechtěl, ale přál by si, aby se starala alespoň o domov. Zahradu s ním nedělá, doma taky nic neudělá. Nedávno mi řekla, ze se tak slov seznamuje s kuchyní (po roce) a zvládla udělat dort, sice ji trval dva dny, protože sla mezitím s kamarádkou na vino a přišla v noci, ale jako cool. A to je ono. Ona je desne unavená, nemocna, ale trajdá po barech a po zábavách. Na nákup taky nejezdí, protože se bojí řídit auto, takže je vše na něm. Neměla bych se do toho extra míchat, ale on si pokaždé co se vidíme stěžuje a ja už nevim, co mu radit. Chce, abych s ni sla posedet, bych to Slyšela i od ni, ale mne stačí, co mi občas napsala. Moc ji nemusím. Dodám, ze je ji 25. Žádné děti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27086
18.11.17 12:06

Neres to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.17 12:07
@cecetka píše:
Neres to :mavam:

On ale očekává, ze mu nějak poradím, z ženské strany. :D 8)

• Citovat
  • Upravit
21936
18.11.17 12:14

Trochu zavidis, co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.11.17 12:15
@Anonymní píše:
On ale očekává, ze mu nějak poradím, z ženské strany. :D 8)

tak mu z ženské strany poraď, že tohle je jen jejich problém a ať si to vyřeší mezi sebou… ať si vyříkají, kdo co bude a nebude, kdo co chce a nechce a ať se podle výsledku pak zařídí… nikdo jiný s tím nic stejně neudělá, než oni dva sami… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21936
18.11.17 12:16

Ty uz jednou psala, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.17 12:16
@Eemii píše:
Trochu zavidis, co

Nezávidím. Proč bych měla někomu závidět vztah na dvě věci? Chci mu pomoci. Já se sama mám dobře a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
9243
18.11.17 12:17

Příběh na sobotní odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21936
18.11.17 12:18
@Anonymní píše:
Nezávidím. Proč bych měla někomu závidět vztah na dvě věci? Chci mu pomoci. Já se sama mám dobře a jsem spokojená.

Tak to pak jo. Chces-li mu pomoct, rekni, at si promluvi o tom vsem.Nic jineho poradit nemuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27086
18.11.17 12:20
@Anonymní píše:

To si musi vyresit sam podle sebe. Ty poradis, on udela, a pak budes ty ta spatna, ktera za to muze. Vyslechni ho, ale rady a doporuceni nedavej. Vis jak se rika „Za dobrotu na zebrotu.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35170
18.11.17 12:24

No a co by chtěl poradit? Tak atˇsi najde takovou která mu bude vyhovovat a je po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
18.11.17 12:35
@Anonymní píše:

Z ženské strany? Si musí rozmyslet, jestli chce ženskou pro život, nebo babu na š..ání. Na to jiná rada není.

A jinak má to, co si vychoval. Mám něco podobného v okolí. Rodiče střední třída, panelák… dcera ko. atá blondýna. Nooo, nabalila děvenka zahraničního podnikatele. Koupil jí barák v lokalitě, kde cena nemovitostí pod 5 mega nejde (krásná klidná vilová čtvrť 5 minut od centra krajského města), psy, slečna chodila pracovat na závratný úvazek 3 hodiny denně, teda dokud se nenechala zbouchnout… Veškerá úroda na zahradě shnila a na podzim to zaryli, protože jsou prostě líní i oškubat jablka.
Jako přes kopírák, co? Pointa je - pokud to oběma stranám vyhovuje, tak co si jako mají co vzájemně vyčítat.
A podotýkám že fakt nezávidím, já bych se na místě slečny už dávno oddělala z deprese… potřebuju něco dělat, tvořit, pracovat, takže snídaně v jedenáct na zahradě a celý den bloumání od ničeho k ničemu by mě přivedly do Bohnic. Ale to je mimo téma.

Každopádně, pokud to jedné straně přestane vyhovovat, tak mírové rozhovory, pak nátlakové rozhovory a pak smíření s tupou blondýnou v posteli, nebo kopanec do zadku. Svět je v zásadě jednoduchý. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8968
18.11.17 12:38

Ten příběh už tady jednou byl…to s tím dortem si vybavuju zcela přesně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.11.17 12:49
@Anonymní píše:

Existuje taková kouzelná věta…a to : poslouchám tě jsem tu pro tebe ale nevím co ti poradit. :mavam: s tím vystačíš…pokud tedy nejsi ambiciozní spasitelka co chce radit za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
18.11.17 12:55

Z ženské stránky mu poraď otevřenou komuikaci ve vztahu. A ať rozhodně nečeká, že to někdo vyřeší za něj a pak ještě, že špinavé prádlo se pere doma a ne propíráním s kamarádkou, která je vůči jeho partnerce nepřátelsky naladěná. To se mu bude hodit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí