Rakousko/Slovinsko s dětmi

564
2.4.25 12:22

Rakousko/Slovinsko s dětmi

Zdravím a jdu si pro radu. Plánujeme na jaře cestu do střední Dalmácie. Ráda bych dovolenou začala jedním dnem v Rakousku, nebo Slovinsku. Slovinsko je pro mne úplně neznámá, Rakousko jsem byla párkrát, ale nikdy ne s malými dětmi. Takže má někdo nápad na místo ideálně po trase, kde budou nějaké ty výhledy, jezera, hory, ale i dětská hřiště, nebo třeba bobovka a bude to uskupeno tak, aby člověk nenachodil 15km (děti 6 a 3 roky). Restaurace ani hrady zámky nepotřebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10253
2.4.25 13:08

@Hrnek kafe Ahoj,
mám asi tři tipy.
Hotel Edelweiss Salzburg Mountain resort - vyšší kategorie, vlastní aquapark jen pro hosty hotelu, asi sedm bazénů vnitřní i venkovní, vedle hotelu lanovka na vrcholky hor, tam občerstvení, šlapadla, procházkové trasy atd. Blízko např. Bad Gastein s vodopádem uprostřed města.
Hotel Grunauerhof - krásné venkovní i vnitřní hřiště (venkovní ve stylu farmy), bazén, fantastické snídaně tvořené hodně z místních produktů, chovají myslím i vlastní zvířata.
Innvirtler Berggasthof - hotel blízko Hallstadtu (takže výlet jasný), položený výš v horách na polosamotě, je tam jezírko s pramicí, jezírka s rybami, u hotelu šlapací autíčka, hřiště, hospodářská zvířata atd. Výrazně cenově níž, než výše uvedené, ale výhledy moc krásné.
U všech zmíněných osobní a dobrá zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
3.4.25 22:34

@Premek_Orac dekuju za zajímavé tipy, už to studuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie