Cestovka - arogantní chování

541
15.3.25 08:44

Cestovka - arogantní chování

Ahoj, chci se podělil o svou zkušenost s vyběrem zájezdu. Vybíráme dovolenou do zahraničí, konkrétně do Bulharska. Máme jasnou představu co chceme. Když jsem projížděla cestovky, byly mezi nimi velké cenové rozdíly. Nejvíc mě dostalo, když jsem zadala do vyhledávače, úplně stejný hotel ve stejném termínu, na stejný počet dní a rozdíl byl několik desítek tisíc, konkrétně v jedné cestovce nám to vychází na 88.000,– ve druhé na 139.000,–. Psala jsem do té dražší cestovky, jestli nemají v ceně chybu a odpověděli mně, že si mám vybrat zájezd na který mám finance, což mně přišlo dost arogantní, když jsem je upozornila, na tak velký cenový rozdíl od konkurence. Máte někdo podobnou zkušenost? My většinou jezdívali bez cestovky, takže to nemůžu, až tak dobře posoudit, ale tohle mně příjde dost přes čáru. Diskuzi, jsem založila, pro pokec a osobní zkušenosti. :lol: Neřeším cenu, tam je jasná volba, spíš zkušenost s přístupem cestovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80119
15.3.25 08:46

Řekli ti to dobře. Proč ne jedeš s tou levnější, když se ti to nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20902
15.3.25 08:48
@coffewomen píše: Více

Já bych koupil levnější a vůbec by mě nezajímalo proč je to jinde dražší. A ještě jim psát deb*ilni zprávy ať si opraví cenu, že to mají moc drahý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
15.3.25 08:55
@Cenarius píše: Více

Přesně tak. Zájezd bych si koupila tam, kde mi nabídka vyhovuje a určitě bych tamtěm nevypisovala, že jsou drahý a vedle že to mají za míň 😃 co jiného ti ta prodejkyně říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
15.3.25 08:56

A neměla jsi u té dražší cestovky jiný druh pokoje? V jedné třeba dvoulůžkový s dvěma přistýlkami a ve druhé rodinný pokoj. Ale fakt by mě nenapadlo do té dražší cestovky psát, že mají špatně cenu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
15.3.25 09:00

Holky, psala jsem jim, protože jsem si myslela že mají v nabídce překlep - chybu, už jsem se s tím jednou setkla a vznesla jsem jen dotaz. Stačilo napsat nemáme, ceny jsou v pořádku. Osobně si myslím, že takto by neměl reagovat nikdo, kdo něco prodává. Držet určitou profesionalitu, se pořád ještě nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
15.3.25 09:17

Já bych teda neměla potřebu pstát cestovce co to má dražší, proč to tak je. Stejně si logicky vybereš tu levnější. Takže možná se ti zdá jejich odpověď arogantní, ale takhle to prostě funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
15.3.25 09:21
@nozu píše: Více

Taky si myslím, že to mohl být jiný typ pokoje a ceny byly hned někde jinde.

Ono dost dělá i ten blbej výhled na moře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
15.3.25 09:29

@free333 Nebyl to jiný typ pokoje ani výhled, ještě jsem to kontrolovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.3.25 09:30

@coffewomen já si pořád říkám, kolik musí mít lidi času, když jsou schopni řešit takové blbiny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
15.3.25 09:35

Ty ceny jsou dost rozdílné, prostě to tak je.

Taky jsem loni nákup kontrolovala přes booking a všechny možné cestovky a byly velké cenové rozdíly.

Osobně by mě nenapadlo někam kvůli tomu psát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8538
15.3.25 09:43

To víš, ta cestovka musí taky z něčeho žít. Navíc, pokud si někdo koupí pobyt u té dražší tak to je jejich volba, popř. můžou dát akční nabídku a o něco to zlevnit a tím zase nalakají nové zájemce. Takže bych se nad tím až tak nepodivovala, prostě mají nějak ty ceny nastavené a zřejmě i tak se najde kupec, tak proč by něco zlevnovali, jen proto, že to má konkurence levnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
15.3.25 09:50

@izabe Jasně, cenové rozdíly jsou všude, tu drahou cestuvku, jsme si vybrali jako prioritní, proto jsem jim tam i psala, já si vážně myslela, že je v ceně překlep, když je to takový finanční rozdíl. Jsme jenom lidi, klidně se to mohlo stát. Vznesla jsem slušný dotaz a nečekala takovou odpověď… nic víc, nic míň. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
15.3.25 09:58

Jak píšeš, jsme jen lidé. Tedy u jejich emailu zrovna třeba seděl někdo, kdo neměl den a nezvládl dodržet profesionalitu při odpovědi na přihlouplý dotaz. Netřeba se tím více zaobírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8659
15.3.25 10:25

A nemůžeš sem dát odkaz na konkrétní nabídky, ať se tu nevedou debaty zcela obecné? Třeba tam je skutečně rozdíl, kterého sis nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí