Rakytníkový sirup - smrdí?

26093
25.12.11 21:07

Rakytníkový sirup - smrdí?

Tak zase jednou zakládám diskuzi :-D Manžel mi k Vánocům koupil raktytníkovej sirup, dneska ho zkusil ochutnat a hrozně mu smrdí (mně zas tak moc ne e :-D ), zajímalo by mě, jestli to je normálně nebo má pravdu on a je ten sirup špatnej? :think: Chutná to dobře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2976
25.12.11 21:09

Kate a je ten sirup kyselý? já jsem si koupila ve zdravé výživě někdy koncem léta a nedalo se to pít, strašně kyselý byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.12.11 21:11

není, chuťově je právě super… :think: :think: Mě by ani nenapadlo k němu čichat :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.12.11 21:14
Ahoj
ja taky koupila Bio rakytníkovu šťavu a byl to hnus- kysely hrozne a smrdí. To se nedá :D
jonatanka píše:
Kate a je ten sirup kyselý? já jsem si koupila ve zdravé výživě někdy koncem léta a nedalo se to pít, strašně kyselý byl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
25.12.11 21:46

Ahoj. Taky jsem si koupila rakytníkovou 100% šťávu a pro úspěch další lahvičku. Ano, je kyselý, dostala jsem radu ho hodně ředit. Na dno 1,5 l petlahve a zbytek dolít vodou, nebo místo citronky do čaje. Ale hodně ředit. Nesmrdí mi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
25.12.11 22:47

Měli jsme rakytníkový sirup ve fruktóze a smrdí jako siláž ;) Taky mě to překvapilo, ale je to normání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.12.11 08:44
AnastazieB píše:
Měli jsme rakytníkový sirup ve fruktóze a smrdí jako siláž ;) Taky mě to překvapilo, ale je to normání.

tady v tom je taky fruktoza, já na ty smrady tak citlivá nejsem, navíc mám trochu rýmu :mrgreen: Tak jsem to neřešila… No, tak manželovi řeknu, že se nic vylejvat nebude :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
26.12.11 11:22

Kate a od jaké firmy máš ten sirup, nebo mohla bys hodit fotečku? Já bych ho chtěla kvůli vysokému obsahu Céčka, ten co jsem měla já byl fakt strašně kyselý, navíc se měl spotřebovat do 10 dnů…nakonec jsem ho vyhodila skoro celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
26.12.11 20:12

My jsme dělali rakytníkový sirup domácí, teda manžel dělal :mrgreen: a je fakt, že má takové zvláštní aroma, které mě osobně taky smrdí, takže ho prostě vypiju jen se sebezapřením… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.12.11 23:38
jonatanka píše:
Kate a od jaké firmy máš ten sirup, nebo mohla bys hodit fotečku? Já bych ho chtěla kvůli vysokému obsahu Céčka, ten co jsem měla já byl fakt strašně kyselý, navíc se měl spotřebovat do 10 dnů…nakonec jsem ho vyhodila skoro celý.

http://www.klasterofficina.cz/…kytnik_1.jpg

tenhle mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.12.11 23:26

No je trochu kysely, alespon me to prijde, ale dam to, Domcovi prijde kysely hodne, sklebi se :lol:
ale kdyz k nemu cuchnu, prijde mi, ze smrdi ;) nevedela jsem, jeslti se mi nezkazil… :nevim: tak asi je to normalni, ze smrdi, kdyz to pisete..
O tom redeni jsem nevedela, tak to zkusim na malyho asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová