Nelyžujeme, ale chceme na hory

544
25.12.11 09:06

Nelyžujeme,ale chceme na hory..

Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat–
Rádi by jsme vyrazily na hory,ale ani jeden z nás nelyžuje.Takže jen na boby.Mělo by jít o hory v okolí Liberce nebo Jablonce.

Existuje vůbec nějaký prostor na těch horách pro sáňkaře?????????

díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
25.12.11 09:13

Ahoj. My se právě chystáme (jsem původně z Jablonce, teď už ale víc Pražák :lol: ). Co já pamatuju, tak super je cesta z Bedřichova (Královky, Severáku) dolů do Jablonce, nebo z Bramberku do Jablonce. Když je dost sněhu, jezdili jsme na saních (bobech) skoro až před barák (bydlela jsem u přehrady ve Mšeně). Do Liberce to moc neznám, my jsme tam chodili z Bedřichova pěšky, tak možná by se tam taky nějaká bobová dráha našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
25.12.11 09:39

hkac: :lol: Tady totiž nenapadlo letos ani ň,a kluk už teda otravuje asi 2 rokem,že by na ty hory přeci jen chtěl.My to máme do liberce cca 50 km,jbc tak těch 65 km..Nevim jestli jsme by jsme jeli na otočku,nebo aspon na jeden celý den s možností přespání.

Jinak jak si psala ty trasy– je to nějak označené? :mrgreen: Nebo musíme hledat..my to tam neznáme. :nevim: :nevim:

díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.12.11 09:56

Jó, tak to ti nepovím. Jsou tam určitě turistické značky, ale jestli tahle „bobová dráha“ je přesně po nich, to nevím. My tam takhle jezdili pořád, takže jsem to nikdy neřešila. Prostě si to pamatuju :lol: . My tam budem pravděpodobně příští týden, tak to už je asi pozdě, abych ti to zjistila..

Tady u nás taky žádný sníh není, v Jablonci prý jo. Jen doufám, že do té doby, než tam budem moct jet (manžel má pracovní pohotovost, takže nemůžem odjet), neroztaje. Možná by se dalo bobovat i pod Ještědem, ale to taky nevím. Často bývá problém v tom, že na těch trasách jsou běžecké tratě, takže tam se bobovat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
25.12.11 10:05

hkac:nevadí ..on je ted kapku přichcíplý, :? takže jak se dá do kupy.Tak by jsme jeli ,třeba i ten příští týden.

Byla bych ráda,kdyby jsi se ozvala-pokud si vzpomeneš.A nějak mě třeba navedla.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.12.11 10:13
Naděje píše:
hkac:nevadí ..on je ted kapku přichcíplý, :? takže jak se dá do kupy.Tak by jsme jeli ,třeba i ten příští týden.Byla bych ráda,kdyby jsi se ozvala-pokud si vzpomeneš.A nějak mě třeba navedla.. :oops:

A odkud byste chtěli vyrazit? Ono jde taky o to, kolik je kde sněhu, protože často to bývá tak, že použitelný sníh (na bobování) je akorát na Bedřichově, a jak se trochu sjede, už to drhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
25.12.11 10:15

písnu ti sz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
25.12.11 11:04

Zrovna jsme koukali, že na Ještědu je vyznačená sáňkařská dráha (nahoru sedačkovou lanovkou). Vyzkoušeno nemáme, naši tam chtějí jet na lyže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.12.11 14:12

Ještě jsem si vzpomněla na Černou studnici, z ní jsme taky jezdili na bobech. Ale nejradši ten Bramberk, páč tam nám to končilo před barákem :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
25.12.11 19:25
Eli a kde si na to koukala?Hodíš nějakej odkaz prosím?díky.
Eliška píše:
Zrovna jsme koukali, že na Ještědu je vyznačená sáňkařská dráha (nahoru sedačkovou lanovkou). Vyzkoušeno nemáme, naši tam chtějí jet na lyže.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
25.12.11 19:59

Tady. Je to ze stránek lyžařského areálu Ještěd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová