Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V mych vasnivych predstavach urcite nebude
neni to muj typ a ty oci me v nekterych zaberech vylozene desi
libi se mi jiny typ chlapu..
@Anonymní píše:
A co ty jeho oči ?
tak má poněkud démonickej pohled, zdá se mi, že na jiných fotkách měl kruhy pod očima
Ale tohle mě u chlapa nevadí ![]()
A proč se tak ptáš, jedeš ho sbalit?
A co ten anonym? ![]()
jako Freddie se mi vůbec nelíbil a film me vůbec nenadchl, Freddie to podle me neni
ale jinak se mi celkem líbí, pořád nevím, z kterého filmu si ten jeho výraz pamatuji
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli se vám líbí vzhledově herec Rami Malek
Je malej, pro mě mimo záběr
jako Freddie mi moc neseděl, jak už měl toho kníra a krátkej sestřih, evokovalo mi to furt Saddáma Husajna
furt jsem viděla tu jeho uniformu…
@Stánina píše:
Je malej, pro mě mimo záběrjako Freddie mi moc neseděl, jak už měl toho kníra a krátkej sestřih, evokovalo mi to furt Saddáma Husajna
Nijak zvlast, nezaujal me moc jako herec, ani v BR, i kdyz vykon podal dobry, jako muz mi neprijde nicim sexy, plus pusobi jak uz tu bylo psane, velmi krehce, pro me mozna az zzenstile.
Vlastne jedine co me zaujalo je, ze je mu uz 37, protoze vypadavelmi mlade, tipovala bych mu mene.
@Stánina píše:
Je malej, pro mě mimo záběrjako Freddie mi moc neseděl, jak už měl toho kníra a krátkej sestřih, evokovalo mi to furt Saddáma Husajna
Super, to je presny
a ja co mi porad pripomina, ted v mych ocich uz v BH bude porad Sadam ![]()
ale on i ten sadam byl takový víc mužný, on je takové hrozné nedochůdče ![]()
Příspěvek upraven 13.03.19 v 14:09
Připomíná mi žábu, jako Crazy frog, nebo Čok, takže se mi nelíbí.
Freddy se mi taky nikdy nelíbil, ale teď když je ta Freddy mánie, jsem zkoukla pár rozhovorů s ním na youtubu a najednou se mi líbí
![]()
Jako zahrál to dobře, to zas jo, ale na Fredieho byl fakt malý, to mi v tom filmu vadilo. Po tváři je hezký, postava nic moc. Ale co s tím, když nevyrostl tak nevyrostl. Myslím, že kdyby měl 190 cm a byl trochu vazba, líbil by se všem.
@nikdy niikdyy píše:
Připomíná mi žábu
Přesně to je můj dojem z něj. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli se vám líbí vzhledově herec Rami Malek
Ne. Nelíbí. Hrát umí, to rozhodně ano, ale jako chlap se mi nelíbí.
A nelíbil se mi ani jako Freddie Mercury - film se mi líbil, ale odvařená jsem z něho určitě nebyla.
@aknadar to jo, malý a moc křehký na tu roli, ale jako pohyby a grimasy, vše dal dobře, ale mě obecně ten film přišel jako takový průměr, kdyby nešlo o FM, tak takový ohlas by to nebyl, dost dělala ta hudba, vadilo mi překrucovaní faktů v tom filmu a Remi malek mi prostě nesedl, ale je fakt, že ono je to těžký, na tu roli si beztak neumím představit nikoho jiného, takže za mě to zvládl jak nejlépe mohl, ale..