Když máma chyběla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.3.19 21:15

Když máma chyběla

Dnes mam spatny den, myslela jsem si ze uz jsem na lepsi ceste, ale bohuzel zase se to stalo. Zase jsem se chovala jako kava na lidi kteri si to nezaslouzi!
Moje mama nikdy nebyla mama. Pije. Lasku, pochopeni a zajem sem nezazila. Jen same, koukej jak se chovas. Hrozne se resilo neustale moje chovani. Proto take ty neustale hadky, ktere pokracuji do dnes. Beru AD, chodim na terapii(3 roky) i kdyz sem se dost posunula tak proste furt sem blokla. Moje vsechny problemy se toci kolem zen. Sleduji jak se na me tvari, jak se se mnou bavi, jak me maji radi, zda se mnou souhlasi, zda me chapou. Kdyz prijde neco negativniho jsem pripravena k utoku. Jsem urazena, dotcena, nepochopena. Nekdy si rikam ze se chovam jako malej spratek a ne jako dospela zena. A ja si rikam co s tim? Jak prestat hledat ujisteni u druhych zen? Jak se citit dobre v kolektivu zen bez toho abych si rikala ze me nemaji radi, ze ja jsem ta spatna, ze se chovam zase jako k
ava, tak jak rikala moje mama? Chce se mi brecet, sem z toho unavena. Chci mit sebeduveru.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
4.3.19 21:19

Zkus si přečíst knihu Čtyři dohody. Je tam moc pěkně popsáno, jak si nebrat k srdci chování druhých lidí. Mě ta kniha moc pomohla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová