Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jestli necitis pohyby,tak si radeji zajed na pohotovost. Drzim palecky at je vse v poradku ![]()
ahojky, já bych rekla ze pokud se pred tym hybal hodne a tedka nic tam se mozna neco deje, pohyby bys mela citit 3krat do hodiny.. a jak dlouho ty pohyby necitis?
Být tebou tak si udělám klid, lehnu na záda a snažím se zachytit pohyb, mě pomáhá sníst něco sladkého, to se malá hned mele. Pokud pohyby neucítíš, určitě bych jela k doktorovi.
ahoj to já se furt boucham do břicha,o lednici,dveře atd.. a jak dlouho necítíš pohyby ?
Hned jak se mi to stalo, tak pohyby přestaly, stalo se mi to kolem poledne. Teď už je to v pohodě, už pohyby cítím, takže snad se nic nestalo a je všechno ok. Ale měla jsem teda strach, to se přiznám.
Anonymní píše:
Hned jak se mi to stalo, tak pohyby přestaly, stalo se mi to kolem poledne. Teď už je to v pohodě, už pohyby cítím, takže snad se nic nestalo a je všechno ok. Ale měla jsem teda strach, to se přiznám.
je dobře že už pohyby cítíš ![]()
to by měla strach asi každá těhulka ![]()
Už ano, už tam sebou mele
A někdo tu psal, že bych měla pohyby cítit 3× do hodiny. Snad se nic neděje, když je cítím víc, sedím a pořád cítím, jak tam prcek sebou mele, ale to tak pozoruju i normálně, asi je moc aktivní ![]()
Anonymní píše:
Už ano, už tam sebou meleA někdo tu psal, že bych měla pohyby cítit 3× do hodiny. Snad se nic neděje, když je cítím víc, sedím a pořád cítím, jak tam prcek sebou mele, ale to tak pozoruju i normálně, asi je moc aktivní
já někdy pohyby necítim několik hodin nebo jsou tak malinké že to nevnímám .
to bude asi klučík vid? řiká se že jsou více aktivní než holky ![]()
Jo jo, bude to klučina
Taky někdy necítím nějakou dobu, a z toho sebou mele o 106
Ale přišlo mi divný, že hned po tom, jak jsem se bouchla, že pohyby ustaly, no ale teď už je to teda snad ok a to je hlavní
Jinak díky všem, co reagovali ![]()
Tak to je dobré, když se mele
. Ono by to bříško mělo něco vydržet
. Já tuhle dostala do břicha taky pořádný šťouchanec od našeho psa(o velikosti telátka) a taky jsem měla obavy…
To by mělo, něco vydržet
Nikdy se neví, co se může nechtěně přihodit a hlavně s velkým břichem ![]()
Ahoj, jsem 30tt a nechtěně jsem se bouchla do břicha, zavadila jsem o židli, dost to bolelo a od té doby, co se to stalo, nějak necítím pohyby
Nemohlo se miminku něco stát? Myslím si, že ne, ale zajímají mě vaše názory, díky.