Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj maminy, podle výpočtů bych mohla být cca 6tt, dnes ráno jsem se po malé vytřela a měla jsem špinění. dala jsem si intimku. není to vůbec silné, ani břicho mě nebolí. dnes by mi podle výpočtů měla začít MS, tak si říkám, jestli to nemůže být tím. na internetu jsem četla, že se může plod „zabydlovat“ ale taky že to může být známka potratu. doufám, že udělám dobře, když počkám do pondělí a pokud to nezmizí ihned půjdu k Dr. doma nic nedělám, polehávám. teď jsem byla na wc a na papíře nebylo skoro nic.jaké máte zkušenosti. hlavně prosím o ty pozitivní
už jsem se nabála dost, když mě strašili v nemocnici mimoděložním těhotenstvím. ve středu jsem byla na UTZ a viděli jsme v děloze flek, tak mám jít za 14 dní znova.díky za diskuzi a pěknou sobotu.
Ahojky a děkuji za odpověď. Přiznám se, že jsem tvůj příběh už na netu trochu sledovala a taky sis hodně užila. Gratuluju k „černé tečce“ co dr. viděl a že už máš alespoň jasno v tom mimoděložním. Jinak já špinila a někdy i trochu krvácela asi dvacet dnů a teď poprvé 2 dny nic. Dokonce mi řekli, že jsem potratila, ale hcg pořád stoupá. Neřekel mi nikdo přesně z čeho to krvácení a špinění bylo, přiklání se buď k tomu mimoděložnímu, což u tebe ta varianta asi padá a nebo mi říkali, že se to tak prostě někdy v těhotenství stává. Tak snad to nic nebude. Já bych ale možná zašla k dr., ať se na tebe podívá, budeš pak víc klidná, když řekne, že jsi v pořádku ![]()
Neboj to nic neni, špinění je normoš
Potrat bys cítila- obrovské křeče a velké krvácení. Pro klid duše si v pondělí zajdi k dr ale teĎ jet na pohotovost nemá cenu.
Držim pěsti v těhulkování!!! ![]()
prodigy222 píše:
Neboj to nic neni, špinění je normošPotrat bys cítila- obrovské křeče a velké krvácení. Pro klid duše si v pondělí zajdi k dr ale teĎ jet na pohotovost nemá cenu.Držim pěsti v těhulkování!!!
děkuju za útěchu. snad to nic nebude. je mi jasné že kdybych jela na pohotovost že si mě tam zase nechají a nasadí mi všelijaké léky a to si myslím, že je zbytečné. no jak říkám, počkám do pondělí.
trvalo to ani ne 3 dny a je klid
takže to asi bylo vážně tím, že jsem měla mít menzes… a špinění bylo vážně moc slabounké, spíš žádné.
To je v pohodě. Bude to tou menstruací. Já měla to samé v 8tt a to 2× po 2dnech. Dostala jsem injekci na lepší uhnízdění mimča a klepuuuuu, od té doby mám pokoj. V každém případku, bych k dr. určitě zašla co nejdřív.Pro tvůjklid
.