Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud jste měli dobrou náladu, smáli jste se a pošťuchovali, tak se nic neděje… Jeho chování „poté“ bych připisovala spíš šoku z toho, že ti ublížil, než tomu že by vážně chtěl ![]()
Že je to debil… chlap to taky občas se silou přehnal, ale nikdy by pak neměl takové kecy. Byla bych uražená. ![]()
@Vickee píše:
Pokud jste měli dobrou náladu, smáli jste se a pošťuchovali, tak se nic neděje… Jeho chování „poté“ bych připisovala spíš šoku z toho, že ti ublížil, než tomu že by vážně chtěl
Možná kdyby mu bylo 12,ale takhle se chová chlap? ![]()
Jsme spolu 5let..Já jsem dole, a on leží v ložnici a hraje hry na mobilu..
@Aureliana Myslím že i chlap může mít slabou chvilku, nejen ženská… A pokud se to stalo jednou, je dost možné že si svoji sílu prostě neuvědomil a po tom co se zakladatelka začala chovat ublíženě… Prostě nebyl dost chlap na to, aby se omluvil a místo toho se začal podvědomě slovně bránit.
Upřímně bych se bála budoucnosti..kdyby se omluvil, že ho to mrzí, že nechtěl, tak to pochopim, ale to chování a reakce po tom…noo nelíbí se mi to. Ale třeba to byl jen zkrat, dala bych mu najevo, že se to nesmí opakovat..po odeznění emocí si v klidu promluvit. Snad bude vše v pohodě
Dala bych mu den na uklidnění a pak se vsadím, že přileze s omluvou sám, až mu to dojde.
No jako nevím, nám se tohle tohle taky stalo. Lechtala jsem chlapa a on se po mě ohnal a taky mi jednu vrazil, ale vzápětí se hned omlouval a pořád se ptal, jestli mě to ještě bolí…reakce Tvého chlapa normální není, ne pokud se jedná o dospělého člověka
@dendule4 píše:
No jako nevím, nám se tohle tohle taky stalo. Lechtala jsem chlapa a on se po mě ohnal a taky mi jednu vrazil, ale vzápětí se hned omlouval a pořád se ptal, jestli mě to ještě bolí…reakce Tvého chlapa normální není, ne pokud se jedná o dospělého člověka
on leží v ložnici a hraje hry na mobilu..
Tohle dělají dospělí chlapi? On přece ještě dospělý není, jak je vidět.
Pochopila bych že ta rána byla nepřiměřená reakce, že to nějak nezvládl a dal ti velkou ránu, ale to jak se zachoval poté mi přijde hrozné. Nevím co víc k tomu napsat, hodně vážně bych si s ním promluvila.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat.Dnes jsem já a přítel měli dobrou náladu, tak jsme se poštuchovali, on se otočil zády ke mě, tak jsem ho prstem jemě píchla do zad, ale fakt lehounce v ten moment se přítel otočil, a dam mi takovou bombu otevřenou dlaní na paži, až jsem se nezmohla ani na sluvko, otočil se a já mu říkám to jako opravdu bolelo. a zadržovala jsem slzy, a on prej, promin chtěl jsem ti dát vědší, a odešel. Zaražená jsem si sedla na schody, a koukala jak mi modrá ruka.Asi za hodinu jsem šla za přítelem, a říkám, to jsi nemyslel vážně že, koukej jakou mám modřinu, a on že no a co mám říkat já ksž ty mě taky praštíš. Říkám dobrá, ale já nemám takovou ránu, říká počkej až ti to začnu vracet.Mu říkám já myslela že jsi nechtěl. Koukl na mě, a říká, třeba se mi chtělo. Prosím co si o tom myslíte…