Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 Někdo čumí tupě do bedny, někdo si čte knihy, někdo sedí v hospodě a NĚKDO hraje hry na mobilu. Nevím, co je na tom divného?
Přikláním se k tomu, že jeho reakce na to poté je hodna reakce obyčejného hovada. Jestliže praštím z legrace tak, až zmodrá ruka, tak řeknu že jsem nechtěl takovou ránu, omluvím se a je. Prostě se chová jako bezmozek. A to by mi vadilo víc, než nepřiměřená rána při pošťuchování.
@Kobliha51 píše:
A hrajou? Já myslela, že tu dělají jen puberťáci. Jsem mimo.
Mně to přijde jako zkoušení, co ty na to. Co si k tobě může dovolit. Neřekla bych, že je to znamení o tom, že by byl násilník, tohle je spíš o tom, že chce zjistit, jak moc jsi splachovací, jak si vážíš sama sebe.
Nedolézala bych, mluvila pouze velmi stručně k organizaci domácnosti a čekala bych na omluvu. Pokud máš z toho nervy na pochodu, dej si čokoládu, jdi se projít, ale nedej se lacině. Aby si tě chlap vážil, musí vědět, že si vážíš sama sebe a že to přepískl a že ty to nehodláš benevolentně přejít (i kdybys chtěla)
@Kobliha51 A tvůj je nehraje?
Spíš to mě překvapuje, ale také záleží, kolik mu je
Jinak nechápu, co tady zase řešíte. Oni blbli, pošťuchovali se, měli dobrou náladu, tak jí dal ránu větší, než by se předpokládalo no.
A za co by se měl omlouvat fakt nechápu, ale asi jsem divná. ![]()
@Bibi239 píše:
Mně to přijde jako zkoušení, co ty na to. Co si k tobě může dovolit. Neřekla bych, že je to znamení o tom, že by byl násilník, tohle je spíš o tom, že chce zjistit, jak moc jsi splachovací, jak si vážíš sama sebe.
Nedolézala bych, mluvila pouze velmi stručně k organizaci domácnosti a čekala bych na omluvu. Pokud máš z toho nervy na pochodu, dej si čokoládu, jdi se projít, ale nedej se lacině. Aby si tě chlap vážil, musí vědět, že si vážíš sama sebe a že to přepískl a že ty to nehodláš benevolentně přejít (i kdybys chtěla)
Nechodí do hospody, nepije chlast, nekouří, má prostě hru na mobilu, při které relaxuje,,,Já nevím, nikdy předtím to neudělal, zrovna přišel dolu, udělat si kávu, a po očkem koukal na mou ruku, nevím, jak tohle budu vysvětlovat rodině, že mám celou ruku modrou, a nevím jak se mám zachovat, jako mě nejde ani tak o tu ránu jo, ale o to jak se potom zachoval..
@Vickee píše:
@Kobliha51 Někdo čumí tupě do bedny, někdo si čte knihy, někdo sedí v hospodě a NĚKDO hraje hry na mobilu. Nevím, co je na tom divného?
Tak pokud si naladí v bědně něco solidního, tak si i rozšíří obzor. Pokud si čte - tak o tom snad nebudeme polemizovat, kdo čte, ten ví. Pokud je s kamarády v hospodě a neopíjí se do mrtva, tak alespoň není sám a tuží přátelství. Pokud dospělý chlap hraje hry na mobilu - nějak nenacházím ten správný důvod. Snad jen, že si trochu trénuje mozek, ale na ten trénink má tak do šedesáti let čas. Fakt nevím. Pouč mě, co přináší dospělému zralému chlapovi hra na mobilu. Nevím.
Pokud by mi tak ublížil a pak se neomluvil a ještě řekl třeba se mi chtělo, tak bych mu řekla že očekávám omluvu, nevšímej si ho, třeba se mu to rozleží v hlavě a omluví se
@krtek7489 za to, že jí dal takovou ránu, až má modřinu a za to, že místo aby řekl promiň, nějak jsem neodhald sílu, nechtěl jsem tě praštit tak, až máš móňo, tak následuje chování hodné…a nechci být sprostá
@Kobliha51 Dospělý chlap nemá právo na chvíli prostě vypnout? V sobotu v 7 večer?
Rána omylem občas padne, ale po nepřiměřeně velký se snad omluvím, ať už jsem chlap nebo ženská..jsem teda myslela..v civilizovanym vztahu
Kolikrát už jsem dostala
Pěstí do čela, když jsem se vyloupla na špatným místě ve špatným čase, škrcená do omdlení, ale to jsem chtěla sama vyzkoušet, a spousta dalších, ale nikdy se chlap nenaprd z mojí modřiny, to je nějakej mimoň ![]()
@terinka4444 píše:
Můj manžel je chlap, se vším a hodně dospělý. Na mobilu má POUa, a musí ho krmit, mýt, uklízet po něm hov.na a hrát hry, aby nahrál mrněti kredit a ona mohla nakupovat jídlo a krmit ho. Třeba, jinak je je rozdíl mezi hraním her v mobilu nebo na počítači?
Jo, to má i moje desetiletá vnučka, se tedy řežu.
Nečekala bych, že tohle zaujme chlapa od rodiny. Jak říkám, jsem mimo. ![]()
A hrajou? Já myslela, že tu dělají jen puberťáci. Jsem mimo.