Rané těhotenství a ucpané dutiny

Anonymní
26.3.25 08:07

Rané těhotenství a ucpané dutiny

Ahojte holky,

jsem 4+6, ale už 10 dní mám ucpané dutiny. To, že jsem těhotná jsem se dozvěděla jen protože jsem měla jít na rentgen dutin. Ten nedopadl :D, léčila jsem se týden antibiotiky, sice crp mám už 2 ale cítím se furt stejně, jestli ne hůř. Používám solné roztoky, zkoušela jsem všechno - nic nepomáhá. Jsem fakt znicena už, někdo nějaké nápady, co na to? :nevim: Nebojuje moje tělo s těhotenstvím? :D Už fakt přemýšlím nad vším.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3712
26.3.25 08:20

Asi jen morskou vodu. Zajdi do lékárny, řekni, že jsi těhotná a uvidíš, co ti dají. Spíše nedají a doporuči teply caj a ležet. Ja mela v 3.trimestru brutalni chripku a pouzivala jsem jen morskou vodu a produkty Dr. Weiss, ty se těhotným můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.3.25 09:16
@Anonymní píše: Více

Zeptej se lékaře na možnost clarinase. Obsahuje pseudoefedrin, který umí zmírnit otoku sliznice dutin. Je ale potřeba tuto možnost konzultovat s lékařem s ohledemna těhotenství, lék je na předpis.

Pokud nebude lék indikovan pak doporucuji nosní konvicku a nebo sprej momox či rynaltris. No a když ani to, pak sinupret a čekat na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.25 09:20

Moc dekuju za reakci holky. Konvicku pouzivam - efekt ma, ale za hodinu jsou zas ucpane. Rano mam i zelenou rymu… Zítra jdu na gyndu, tak mu to řeknu, jestli mi na to něco dá. :srdce: No tak snad do léta čekat nebudu muset! :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky