Ranní / odpolední test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
24.5.11 18:59

děkuji za odpoved sem z toho zoufala už nevím co mam dělat nevím zda není brzy na test no :-( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.5.11 19:02
lucinkaa1 píše:
děkuji za odpoved sem z toho zoufala už nevím co mam dělat nevím zda není brzy na test no :-( :cry:

Kdy mas dostat MS? a nebud smutna , ono se to podari :kytka: treba je vazne jen brzy na testovani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.5.11 19:03

pravě že Ms sem už mela mít ale ja byla 16.5 na krvy a na gyn a nic tam nebylo :cry: a Ms sem mela mít 17.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.5.11 21:01
lucinkaa1 píše:
pravě že Ms sem už mela mít ale ja byla 16.5 na krvy a na gyn a nic tam nebylo :cry: a Ms sem mela mít 17.5

Tak zkus znova testik…a uvidis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.5.11 21:13

juju zkusím to znova no :-( doufam že to bude vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.5.11 21:29
lucinkaa1 píše:
juju zkusím to znova no :-( doufam že to bude vse ok

Je to tyden zpozdeni no, to uz by na testu mohlo byt neco videt..ale taky ne kazde…vim, ze jsem tu nekde cetla, ze holcina byla tri mesice tehu a na testu bilo…zkus znova zitra testik a pak kdyztak znova pristi tyden krev a kdyz ani tam nic, tak objednat k doktorovi. Muzes mi zpozdeni treba i z duvodu nervu, nemoci a tak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.7.15 14:10

Ahoj mám prosbu měla bych být 9dpo a tohle je můj polimitni mamatest 10
Vidíte tam něco málo. je dělány teď odpol :x děkuji moc za nazory. mám spátny fotak ale něco tam je otázka jestli to není ryska do růžová to není asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.7.15 20:27
@barunka881 píše:
Vidíte tam něco málo. je dělány teď odpol :x děkuji moc za nazory. mám spátny fotak ale něco tam je otázka jestli to není ryska do růžová to není asi

já tam bohužel nic nevidím, ale je pravda jak píšeš, tak fotka není nic moc, takže možná se mýlím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
10.7.15 20:53
@barunka881 píše:
Vidíte tam něco málo. je dělány teď odpol :x děkuji moc za nazory. mám spátny fotak ale něco tam je otázka jestli to není ryska do růžová to není asi

tak jak ti to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.7.15 10:27

@Mona2010 ahoj no teď jsem 13dpo a měla přijít menzes, zatím nedorazila, na testech porad jen ty duchy, tak nevím ale asi nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.7.15 16:43
@barunka881 píše:
@Mona2010 ahoj no teď jsem 13dpo a měla přijít menzes, zatím nedorazila, na testech porad jen ty duchy, tak nevím ale asi nic

no ta fotka není moc dobrá, takže tam nic nevidím. Já jsem naopak byla nejvíce spokojená s mamatestem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.7.15 17:52

@Mona2010 já vim mám špatný fotak, respektive poškrábání a blbe fotí. no jsou to fakt minidusi.dnes je to 13dpo měla přijít menzes a zatím nic, bolí silene prsa a břicho ale to může být menzes. Doufam, že by se konečně postestilo, mám už takové blbe myšlenky v hlavě jestli vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.7.15 20:48

@Peczka fakt…tak to já budu ještě doufat. drzte mi holky palce ať už ta menzes nepřijde a hlavně ať nepřijde z důvodu miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.7.15 10:30

Ahoj holky, tak já stale nic, dokonce ve jsem koukala, že poslední cykly 4 byly po 24 dnech.ten poslední jsem jen spinila a menzes se nechtěla rozjet, dostala jsem norethisteron na 3 dny. menzes dosla v pohodě od začátku menzes je to dnes 27dnu a ovulace dle folikulometrie byla cca 13-14 den.
Tak já nevím. nemohl ten cyklus prodloužit ten norethisteron.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.7.15 09:00

@barunka881

ahojky, tak jak jsi dopadla? Vyšlo těhotenství? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...