Špatný Mamatest?

119
21.5.11 09:09

Špatný mamatest?

Ahoj holky,prosím o radu.
Měla jsem slabší // na Best 2,už několikrát byl spolehlivý. Dnes jsem si dělala mamatest 10,jen pro kontrolu jestli ukáže silnější.Ale už když jsem ho vytáhla z obalu měl na sobě v(těsně před) testovací oblasti modrou čárku-tenkou jako nic,ale výraznou. Je to nějaká novinka nebo vadný test?přesto jsem s ním ze zvědavosti testla,// je naprosto výrazná ale modrá narozdíl od kontrolní růžové.Prosím o rady,děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.5.11 09:16

No ještě před pár měsíci mamatest 10 proužek žádnou „předkreslenou“ neměl :mrgreen:
Takže bych řekla, že vadný test. V balení jsou ty namáčecí dva, tak bych kdyžtak udělala druhý. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
21.5.11 09:23

Díky za odpověď,jsme tu na tu krabičku totiž 2 tak jsem nechtěla ten druhý rozdělávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
21.5.11 09:37

Zbytečně vyhozených 40kč,jeden vadný a na druhém se kontrolní ukázala až po 5ti min a vyrazilo se v testovací bílé okýnko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.5.11 09:55

No tak to fakt naštve :evil:
Asi nějak špatně skladované, že byly oba vadné :zed:
Tak držím palce, ať na příštím už nevadném jsou pořádný dálnice // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
21.5.11 10:12

Děkuji moc :potlesk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.24 18:01

Vadný test

Ahoj, udělala jsem si mamatest, ale strčila jsem ho do proudu moči místo toho abych ho jen namočila. Nějak mi to nedošlo. Vyšel pozitivní. Ze samého šoku jsem udělala hned druhý a správným postupem. Ten je negativní. Stalo se vám to někdy? Přikládám foto.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex