Možné těhotenství a CT mozku

1
20.5.11 01:46

Prosím o radu

Ahoj všem. Chtěla bych Vás poprosit o radu. Menstruaci sice čekám začátkem příštího týdne - v pondělí, ale ve středu jsem začala krvácet, myslela jsem, že to přišlo dřív, ale trvalo to jen jeden den a pak to přešlo. V tuto dobu už mě před menstruací bolívají prsa, tentokrát nic. Může to něco znamenat? Vydržela bych do toho pondělí, ale horší je, že o dva dny později jsem objednaná na CT mozku a tak pokud budu mít zpoždění, tak nevím, jestli tam jít nebo nejít..objednávací doba na další vyšetření taky trvá…a čekat měsíc nebo jak dlouho než mě objednají se mi taky nechce.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
20.5.11 02:59

ahoj,pokud si nejseš jistá zda jsi těhu,tak můžeš skočit do laboratoře jako samoplátce(stojí to okolo 200,–kč),tam ti naberou HCG a ještě ten den budeš vědět výsledek,jinak asi čekat.možná už by bylo vidět i na testíku,ale to si nejsem jistá.jinak MS se může posunou stresem,nemocí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
20.5.11 07:27

ahoj, udělala bych to přesně jak navrhuje Ajka a Domi…test z krve jako samoplátce, stojí okolo 200kč a já měla výsledek za hodinu po odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
20.5.11 08:37

a nebo si prostě kup těhotenský test. Já jsem si koupila ten obyčejný v Tescu za já nevím 30,– a byly tam // a věděla jsem to během chvilky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
8.9.12 18:15

Těhotenství a CT vyšetření

Já včera podstoupila Ct mozku a dnes jsem si dělala těhotenský test a vyšel mi pozitivní…ted mám strach jestli nebude něco s plodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
13.4.17 11:04

@ZDENISKA23 chtela jsem se zeptat, jak dopadlo tehotenstvi a zda je miminko v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí