Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potrebovala bych poradit… minuly ctvrtek a patek jsem si delala tehu test a vysla mi tenoucka pozitivni carecka…Ale byla pomerne dobre videt…Jenze dnes jsem si delala dalsi test a carka je cim dal slabsi, misto aby silila. Co to znamena?prosim poradte
![]()
čárka by měla sílit… pokud nesílí, tak se obávám že je něco špatně…
Kdy más mít MS, jak jsi dlouho zmeškala? Třeba je ještě brzy na testování
Ale tady ti na dálku asi moc lidí takhle nepomůže
![]()
Ahojky,
já měla také slabou čárku a přesto jsem těhotná byla. Co zkusit jít na gyndu a uvidíš ![]()
MS jsem mela mit zhruba v nedeli…k doktorovi jsem objednanan na pristi pondeli, ale mam z toho hrozny nervy, protoze uz jsem jednou v ranem stadiu o mimi prisla
No, zkusim si koupit asi jeste nejaky lepsi test, ty co mam ted doma byly dost levne…
Dělala jsi stejnou značku testu ve stejnou denní dobu?
Kup Mamatest, není drahý! =D a dle zkušeností spolehlivý.
Příspěvek upraven 17.05.11 v 08:39
makreluska píše:
MS jsem mela mit zhruba v nedeli…k doktorovi jsem objednanan na pristi pondeli, ale mam z toho hrozny nervy, protoze uz jsem jednou v ranem stadiu o mimi prislaNo, zkusim si koupit asi jeste nejaky lepsi test, ty co mam ted doma byly dost levne…
Na to je dost brzy, pokud jsi si dělala testy před víkendem a měla to dostat až v neděli… ![]()
Mě vyšel pozitivní testík až tak 5dní po zmeškání MS…
Takže nebuď smutná, a skoč si třeba na odběr krve, tam by se něco mohlo objevit ![]()
Jo, test to byl stejny
jako ta carka byla slaba vzdycky, ale ted mi prijde proste jeste slabsi..spis skoro zadna…jsem smolarka ![]()
No nechci strašit
Taky jsem to takhle měla nedávno a bohužel čárka neustále slábla, až jsem o mimi přišla…
To jsme taky zažila, napřed normální //, za 2 dny slabší, další den jen duch a 40DC přišla MS a byla hodně bolestivá
takže šlo o ranný potrat a za 2m už jsme byla opět těhu ![]()
Diky za povzbuzeni:) no, carka uz zmizela uplne…takze je to jasny,,,jen se ted desim toho, co me opet ceka ![]()
tohle se mi stávalo při snažení snad každý druhý měsíc, vždycky zeslábla a pak přišla mrcha, takže se mimi neudrželo. na druhou stranu se mi to stalo i v době kdy jsem skutečně byla těhule v 7. tt a kvůli tomu že jsem byla bláznivá testovatelka tak jsem pořád čůrala na testy ač bylo těhu potvrzený no a čárka taky slábla, takže hysterák že jsem určo potratila, dokonce na mamatestu ze dne na den zeslábla tak že test byl skoro bílý tak jsem letěla o víkendu na gynekologickou pohotovost s tím že jsem určitě potratila a tam na mě koukali jak na magora na utz normálně vše v pořádku a z těch bílých testů mám teď doma roční holčičku. takže to může znamenat že se mimi neudrželo ale i to že je vše v pořádku, jedině vydržet nebo si zajít na odběr krve
No a kdyz ta carka zeslabla, nemusela jsi jit pak na revizi? kdyz se mi to totiz stalo posledne, tak jsem musela…to uz jsem teda ale byla cca v 8tt..
makreluska píše:
No a kdyz ta carka zeslabla, nemusela jsi jit pak na revizi? kdyz se mi to totiz stalo posledne, tak jsem musela…to uz jsem teda ale byla cca v 8tt..
to se ptáš koho? mě? já mám za sebou sice potrat ale tehdy jsem testy nesledovala, u nového těhu se z čárkových testů staly bílé a přitom mimčo jsem v pořádku donosila přitom v 5 tt jsem měla čárky a v 7 už bílé testy a ty zůstaly bílé až do porodu ![]()
Mě čárky slábla až jsem začala špinit a posléze hodně krvácet. Vše odešlo samo a na revizi jsem nemusela.. Zaleží jak si s tím tělo poradí.....