Těhu test - čárka slábne

12
17.5.11 08:13

těhu test

Ahoj, potrebovala bych poradit… minuly ctvrtek a patek jsem si delala tehu test a vysla mi tenoucka pozitivni carecka…Ale byla pomerne dobre videt…Jenze dnes jsem si delala dalsi test a carka je cim dal slabsi, misto aby silila. Co to znamena?prosim poradte :(( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
17.5.11 08:21

čárka by měla sílit… pokud nesílí, tak se obávám že je něco špatně… :nevim: Kdy más mít MS, jak jsi dlouho zmeškala? Třeba je ještě brzy na testování :kytka: Ale tady ti na dálku asi moc lidí takhle nepomůže :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.5.11 08:23

Ahojky,
já měla také slabou čárku a přesto jsem těhotná byla. Co zkusit jít na gyndu a uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.5.11 08:33

MS jsem mela mit zhruba v nedeli…k doktorovi jsem objednanan na pristi pondeli, ale mam z toho hrozny nervy, protoze uz jsem jednou v ranem stadiu o mimi prisla :(( No, zkusim si koupit asi jeste nejaky lepsi test, ty co mam ted doma byly dost levne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.5.11 08:35

Dělala jsi stejnou značku testu ve stejnou denní dobu?

Kup Mamatest, není drahý! =D a dle zkušeností spolehlivý.

Příspěvek upraven 17.05.11 v 08:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.5.11 08:36
makreluska píše:
MS jsem mela mit zhruba v nedeli…k doktorovi jsem objednanan na pristi pondeli, ale mam z toho hrozny nervy, protoze uz jsem jednou v ranem stadiu o mimi prisla :(( No, zkusim si koupit asi jeste nejaky lepsi test, ty co mam ted doma byly dost levne…

Na to je dost brzy, pokud jsi si dělala testy před víkendem a měla to dostat až v neděli… :nevim:
Mě vyšel pozitivní testík až tak 5dní po zmeškání MS…
Takže nebuď smutná, a skoč si třeba na odběr krve, tam by se něco mohlo objevit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.5.11 08:38

A testovala jsi stejným testem co předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.5.11 08:42

Jo, test to byl stejny :( jako ta carka byla slaba vzdycky, ale ted mi prijde proste jeste slabsi..spis skoro zadna…jsem smolarka :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.5.11 11:03

No nechci strašit :-( Taky jsem to takhle měla nedávno a bohužel čárka neustále slábla, až jsem o mimi přišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
17.5.11 18:31

To jsme taky zažila, napřed normální //, za 2 dny slabší, další den jen duch a 40DC přišla MS a byla hodně bolestivá :-( takže šlo o ranný potrat a za 2m už jsme byla opět těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.5.11 18:36

Diky za povzbuzeni:) no, carka uz zmizela uplne…takze je to jasny,,,jen se ted desim toho, co me opet ceka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
17.5.11 18:40

tohle se mi stávalo při snažení snad každý druhý měsíc, vždycky zeslábla a pak přišla mrcha, takže se mimi neudrželo. na druhou stranu se mi to stalo i v době kdy jsem skutečně byla těhule v 7. tt a kvůli tomu že jsem byla bláznivá testovatelka tak jsem pořád čůrala na testy ač bylo těhu potvrzený no a čárka taky slábla, takže hysterák že jsem určo potratila, dokonce na mamatestu ze dne na den zeslábla tak že test byl skoro bílý tak jsem letěla o víkendu na gynekologickou pohotovost s tím že jsem určitě potratila a tam na mě koukali jak na magora na utz normálně vše v pořádku a z těch bílých testů mám teď doma roční holčičku. takže to může znamenat že se mimi neudrželo ale i to že je vše v pořádku, jedině vydržet nebo si zajít na odběr krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.5.11 20:10

No a kdyz ta carka zeslabla, nemusela jsi jit pak na revizi? kdyz se mi to totiz stalo posledne, tak jsem musela…to uz jsem teda ale byla cca v 8tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
17.5.11 22:08
makreluska píše:
No a kdyz ta carka zeslabla, nemusela jsi jit pak na revizi? kdyz se mi to totiz stalo posledne, tak jsem musela…to uz jsem teda ale byla cca v 8tt..

to se ptáš koho? mě? já mám za sebou sice potrat ale tehdy jsem testy nesledovala, u nového těhu se z čárkových testů staly bílé a přitom mimčo jsem v pořádku donosila přitom v 5 tt jsem měla čárky a v 7 už bílé testy a ty zůstaly bílé až do porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.5.11 08:18

Mě čárky slábla až jsem začala špinit a posléze hodně krvácet. Vše odešlo samo a na revizi jsem nemusela.. Zaleží jak si s tím tělo poradí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí