Těhu test - čárka slábne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.18 07:52

@P4ja Jasně, myslela jsem samozřejmě koncentraci hcg v moči, ne že je ho kvůli častému čůrání méně. Říkám si, že je snad nesmysl, aby to takhle znatelně kleslo za ani ne 4 hodiny :think: Blbé je, že jsem zjistila, že se pro test dneska ani zítra nejspíš nedostanu, takže budu moct testovat až v neděli. Do té doby mě picne :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1487
22.11.18 08:00

Ahoj, určitě bych za tím nehledala nic špatného. :hug: Já jsem u prvního prcka testovala ráno, byla hezká čárka. Pak mi to nedalo a testovala jsem odpoledne a test skoro bílej. Počkala jsem asi 2 dny a zkusila znova a byla tam. :kytka: Tak se neboj, určitě se nic neděje a čárka bude už jen sílit. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 09:15

Děkuju holky za uklidnění. Mám dneska celkově nervy nadranc. Nejdřív ten test, pak jsem zjistila, že má dcera horečku, takže dnes budeme celý den doma a doufám, že jsou to jen zuby-lezou jí 2 stoličky. Do toho volá manžel a ptá se, jestli jsem už testovala-no nevěděla js3m co říct, tak jsem řekla, že me
@Celina Takhle často bohužel chodím i normálně, mám už několik měsíců několika cm endometriózní cystu na močáku, tak proto. :cert: To je i důvod, proč jsme se začali snažit dřív o druhé ;) Doktoři mi dali půl roku, pak operace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.18 09:17
@Anonymní píše:
Děkuju holky za uklidnění. Mám dneska celkově nervy nadranc. Nejdřív ten test, pak jsem zjistila, že má dcera horečku, takže dnes budeme celý den doma a doufám, že jsou to jen zuby-lezou jí 2 stoličky. Do toho volá manžel a ptá se, jestli jsem už testovala-no nevěděla js3m co říct, tak jsem řekla, že me
@Celina Takhle často bohužel chodím i normálně, mám už několik měsíců několika cm endometriózní cystu na močáku, tak proto. :cert: To je i důvod, proč jsme se začali snažit dřív o druhé ;) Doktoři mi dali půl roku, pak operace.

Oprava- řekla jsem, že NE - že jsem nereagovala a budu až zítra :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.18 09:19

Bože mě z těch automatických oprav na mobilu hrábne. Mělo tam být NETESTOVALA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21091
22.11.18 09:28
@Anonymní píše:
@P4ja Jasně, myslela jsem samozřejmě koncentraci hcg v moči, ne že je ho kvůli častému čůrání méně. Říkám si, že je snad nesmysl, aby to takhle znatelně kleslo za ani ne 4 hodiny :think: Blbé je, že jsem zjistila, že se pro test dneska ani zítra nejspíš nedostanu, takže budu moct testovat až v neděli. Do té doby mě picne :mrgreen: :zed:

Neboj, nech tomu volný průběh. Stejně to neovlivnis. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
22.11.18 11:00

Já si myslím, že jistou vypovídací hodnotu ta síla čárky má, ale ne s odstupem dvou hodin :mrgreen: V tvém případě to bylo tou nižší koncentrací kvůli časnému stádiu těhotenství a předchozí vyčůranosti ;) Podle mě, až udeláš test za den nebo dva, bude to krásná čárka. Rozhodně změna síly čárky v tak krátkém časovém úseku neznamená potrat, to buď klidná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 11:47

@mau-mau Také doufám, děkuji :hug: Taky mi to tak přijde logické. To víš, prostě jsem pošuk, no :mrgreen: Malá je už lepší, bez teploty, možná ji hodím odpoledne do kočárku a do té lékárny zajdu. A jestli vyjde zítra ráno stejná nebo silnější čárka, tak už zklidním hormon, slibuju :andel: Teda spíš přestanu si tak moc ten hormon v moči kontrolovat. :D Objednám se k doktorce a do kontroly to nechám plavat!
Jinak dneska mám lehce zvýšenou teplotu mezi 36,97 a 37,06 - měřila jsem se protože jsem zkoušela, který teploměr měří správně kvůli malé (máme doma 4) :D To taky bývá jako těhotenský příznak, tak snad…

• Citovat
  • Upravit
21593
23.11.18 14:36
@Anonymní píše:
Ahojky, jsem po zkušenostech se 3 ZT testovací maniak, tak se omlouvám. :oops: Mám 3. den zpoždění jinak velmi pravidelné ms. Včera jsem koupila test, že budu testovat dnes ráno. Ve 2 v noci jsem se vzbudila a šla na malou a napadlo mě testovat hned. Bylo to asi po 5 hod spánku. Vyšla slabší druhá čárka. Pak jsem šla na wc ještě jednou tak po 4. hod a pak teď v 6. Jenže já blbka jsem si řekla, že zkusím druhý test. :oops: No a teď na tom ranním je čárka slabší než v noci. Jsem z toho celkem rozhozená a místo radosti mám strach, že to zas nevyšlo. Myslíte, že to může být tím, že jsem mezi tím byla na wc? Mohli to být tak hodinu a půl před tím testem. Nebo je to jasný signál, že mimi odchází?

me bohuzel slabla a nedopadlo to.

Nicmene, pokud ti neni skoro 40, tak neplas. Pokud to nedopadne ted, dopadne nekdy jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.11.18 14:37
@Anonymní píše:
@mau-mau Také doufám, děkuji :hug: Taky mi to tak přijde logické. To víš, prostě jsem pošuk, no :mrgreen: Malá je už lepší, bez teploty, možná ji hodím odpoledne do kočárku a do té lékárny zajdu. A jestli vyjde zítra ráno stejná nebo silnější čárka, tak už zklidním hormon, slibuju :andel: Teda spíš přestanu si tak moc ten hormon v moči kontrolovat. :D Objednám se k doktorce a do kontroly to nechám plavat!
Jinak dneska mám lehce zvýšenou teplotu mezi 36,97 a 37,06 - měřila jsem se protože jsem zkoušela, který teploměr měří správně kvůli malé (máme doma 4) :D To taky bývá jako těhotenský příznak, tak snad…

jo a digitalni teplomery nameri pokazde jinou hodnotu, to jen tak pro uplnost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.18 15:04

@warita Fakt pokaždé jinou hodnotu? Možná o setiny stupně? Ale jinak ten můj myslím si měří dobře. Třeba změřím BT hned po probuzení, je 37,05 a pak ještě jednou a je 37,09. Což mi sedí. A téměř vždy, co měřím 2×, vyjdou velmi podobné hodnoty a ta druhá malinko vyšší ;) Měření teploty mi funguje na odhad ms cca den dopředu, to mám vysledováno už víc než rok. Prostě ten den před ms teplota vždycky nedolezla ani na 36,6 během dne. Ten propad byl veliký vždycky. Třeba ještě ráno přes 37 a odpo už 36,5 a další den večer přišla ms. Ještě mě to nezklamalo, tak tomu věřím.
Ale samozřejmě každý to má jinak a jsou i různé teploměry. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital