Těhu test - čárka slábne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.18 12:21
@mau-mau píše:
@lucy.holland Tak jak? :hug: Ještě testuješ? :think:..

Uz ne..zacla sem krvacet, takze je to jasne..odeslo to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.1.18 08:00

:hug: Tak příště to už dobře dopadne až do konce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.18 05:55

Ahoj holky myslite ze slábne? :(

• Citovat
  • Upravit
4398
16.5.18 06:01

Tim bych se vubec neridila, ja nikdy nemela poradne carky a mam dve deti. S prvni jsem si radsi skocila jako samoplatce na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
16.5.18 06:30
@Anonymní píše:

Mně přijdou stejné :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.5.18 06:37
@Anonymní píše:

Pockej po zaschnuti, prijdou mi cca stejne…delala jsi ob den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2438
16.5.18 06:46
@Anonymní píše:

Testíky vypadají v pohodě, myslím, že to bude dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.18 06:51

Dělala jsem včera ráno a dneska ráno takže ne obden :think: :) Jsem nervozni je to třetí tehotenstvi a zatím vše skončily blbě tak se teď bojím :,( zítra jdu na krev..

• Citovat
  • Upravit
7712
16.5.18 07:05
@Anonymní píše:
Dělala jsem včera ráno a dneska ráno takže ne obden :think: :) Jsem nervozni je to třetí tehotenstvi a zatím vše skončily blbě tak se teď bojím :,( zítra jdu na krev..

Kazda jsme nervozni, take mam za sebou SP a ZT…a lepsi je delat TT aspon ob den, to hCG tak vic stoupa, tohle ti prd rekne vetsinou ;) ja bych jeste na krev nesla, podle me zbytecne, kdyz carka je…zkus testy ob den! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.18 07:12

@Kukacka123 Dekuju já sem zrovna posílala výsledky z gennetiky a ten den jsem zjistila ze mám čárky a doktorka říkala ať raději přijdu asi mi nasadí zase utrogestan. No snad to bude dobrý :srdce: zkusím teda zitra a porovnam to s tím včerejším :hug:

• Citovat
  • Upravit
951
16.5.18 07:21

Hlavně se hoď do klidu :) Mně čárka na testu skoro zmizela, smiřovala jsem se s tím, že to dobře nedopadne a teď tu vedle mě spí roční lumpík ;) Držím ti palce, ať to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.5.18 07:23

Nedělej test každý den, HCG stoupá ob den, takže asi těžko mohla čárka zesílit :nevim:
Bojíme se všichni, každodenním testováním ale miminko nezachráníme…

Chápu, že je to těžké, ale zkus se hodit do pohody, přeji ti, aby bylo vše v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.5.18 07:38
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Dekuju já sem zrovna posílala výsledky z gennetiky a ten den jsem zjistila ze mám čárky a doktorka říkala ať raději přijdu asi mi nasadí zase utrogestan. No snad to bude dobrý :srdce: zkusím teda zitra a porovnam to s tím včerejším :hug:

Tak pockej do zitra a kdyz tam porad bude aspon takova, tak jdi k dr a porad se ohledne toho utrogestanu, zda nasadi ;) drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.18 07:55

Ahaa tak moc Dekuju :* takže sílí obden tak já myslela ze každý den.. tak Jo zkusím zítra :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.18 08:26

Ahoj všem, vím,že testuju brzo,vždy jsem měla pozitivní test až 36DC při 30dennich cyklech. Ale včera navečer jsem měla na testu slabou carku, dny předtím nic. Dnes ráno jsem udělala tedy test znovu a čárka byla růžová, krásně vidět, ale po zaschnutí je slabší, než ta včerejší? Už mám tři děti, ale tohle se mi nestalo, aby čárky po zaschnutí „mizely“. MS má přijít v neděli, takže vím, že se může stát cokoli, ale moc si miminko přejeme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex