Těhu test - čárka slábne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kaonkl
27.5.11 10:40

Já měla pozitivní TT už 2 dny před MS, čárka krásně sílila, 2 dny po očekávané MS to byla pěkná tlustice .. a 4 dny poté slabá, že jsem jí skoro neviděla, další 3 dny poté už zmizela úplně a MS se dostavila 5 dnů po úplném zmizení //. Podle lékaře to byl ranný potrat, vajíčko se začalo zahnízďovat, ale neudrželo se, dost pravděpodobně kvůli nějaké vývojové vadě. To bylo před 2 měsíci. Teď se snažíme znovu a doufám a doufám .. ;)

• Citovat
  • Upravit
17
22.4.13 09:26

Holky poraďte prosím. Jsem dnes 5+6tt, dělala jsem si dnes test a je slabší než minulý týden. Jsem z toho nervózní. Těhotenské příznaky mám, je mi novolno, mám větší hlad, občas mě píchne v břichu, trochu mě bolí prsa, objevují se na nich modré žíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
27.6.15 07:00
@nicital píše:
Holky poraďte prosím. Jsem dnes 5+6tt, dělala jsem si dnes test a je slabší než minulý týden. Jsem z toho nervózní. Těhotenské příznaky mám, je mi novolno, mám větší hlad, občas mě píchne v břichu, trochu mě bolí prsa, objevují se na nich modré žíly.

Ahoj nicital, dnes řeším stejný problém jako Ty, můžeš mi prosím napsat, jak jsi tehdy dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
27.6.15 08:42

@Hejkalka 7 presne tohle jsem mela minuly mesic. Carka postupne slabla az jsem dostala ms :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
27.6.15 18:58

@wisdom
Já to tak mám každý cyklus. Otěhotním napoprvé, test pozitivní, a vydržím tak do toho 6 až 9 týdne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.6.15 19:10
@makreluska píše:
No a kdyz ta carka zeslabla, nemusela jsi jit pak na revizi? kdyz se mi to totiz stalo posledne, tak jsem musela…to uz jsem teda ale byla cca v 8tt..

Ahoj, já teda měla něco jako ty, testy dobrý a nic nesláblo, ale v 8tt jsem taky musela na revizi…ale nezoufat, někdy záleží na více faktorech a znám případy, kdy tam měly duchy a jsou z nich zdravé děti. Spíš se nenervovat, řekne se to ale psychika dělá všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.6.15 20:19

@nihasa ahoj holky, jak si vas tak ctu, tak prestavam snad věřit, ze se mi nekdy povede otěhotnět :( Jsem dnes 11 den po IUI, pregnyl uz by mel byt z tela pryc.. Tri dny jsem mela slaboulinkatoucke duchy a dnes bílo.. Ms mam dostat ve stredu, ale zacinam byt dosti skeptická.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.6.15 20:22

@SKlenka nene,VĚŘIT a bude to dobré. dnes dítě mám a je zdravá :hug: všem držim palce, držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
20.4.16 10:51

Ahoj, oživuju diskuzi a mám dotaz…Jsem 14 DPO, MS má dorazit 22.4. Jsem po ZT, revize byla 26.2. Co myslíte? Je nějaká naděje, že se to povedlo? Čárka totiž slábne mi přijde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
20.4.16 10:57

@Janka Z kdy jsi byla na revizi? nemůže jít spíš ještě o pokles zbytkového hcg po zamklém těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
20.4.16 11:00

Píše, že 26.2. Byla revize, to nebude zbytkové hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
20.4.16 11:01

@Janka Z moc dobre to nevidim carka opravdu slabne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.4.16 11:07

Test ma ukazat jestli tehotna jsi nebo ne. Carka ti nic nepovi navic testujes pred ms coz je ultra kravina. Statistika jasne rika ze 30% gravidit nevydrzi. Proste pockej a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzulee
20.4.16 11:19

Jejda ženy, že Vás stále napadá testovat před MS..tohle nikdy nepochopím :nevim: Úplně zbytečně se stresovat nějakou čárkou dopředu..

• Citovat
  • Upravit
9658
20.4.16 11:49
@Lamátko píše:
Píše, že 26.2. Byla revize, to nebude zbytkové hcg

já v tuhle dobu ještě zbytkové HCG měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...