Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky poraďte prosím. Jsem dnes 5+6tt, dělala jsem si dnes test a je slabší než minulý týden. Jsem z toho nervózní. Těhotenské příznaky mám, je mi novolno, mám větší hlad, občas mě píchne v břichu, trochu mě bolí prsa, objevují se na nich modré žíly.
@nicital píše:
Holky poraďte prosím. Jsem dnes 5+6tt, dělala jsem si dnes test a je slabší než minulý týden. Jsem z toho nervózní. Těhotenské příznaky mám, je mi novolno, mám větší hlad, občas mě píchne v břichu, trochu mě bolí prsa, objevují se na nich modré žíly.
Ahoj nicital, dnes řeším stejný problém jako Ty, můžeš mi prosím napsat, jak jsi tehdy dopadla?
@Hejkalka 7 presne tohle jsem mela minuly mesic. Carka postupne slabla az jsem dostala ms ![]()
@wisdom
Já to tak mám každý cyklus. Otěhotním napoprvé, test pozitivní, a vydržím tak do toho 6 až 9 týdne. ![]()
@makreluska píše:
No a kdyz ta carka zeslabla, nemusela jsi jit pak na revizi? kdyz se mi to totiz stalo posledne, tak jsem musela…to uz jsem teda ale byla cca v 8tt..
Ahoj, já teda měla něco jako ty, testy dobrý a nic nesláblo, ale v 8tt jsem taky musela na revizi…ale nezoufat, někdy záleží na více faktorech a znám případy, kdy tam měly duchy a jsou z nich zdravé děti. Spíš se nenervovat, řekne se to ale psychika dělá všechno…
@nihasa ahoj holky, jak si vas tak ctu, tak prestavam snad věřit, ze se mi nekdy povede otěhotnět
Jsem dnes 11 den po IUI, pregnyl uz by mel byt z tela pryc.. Tri dny jsem mela slaboulinkatoucke duchy a dnes bílo.. Ms mam dostat ve stredu, ale zacinam byt dosti skeptická.. ![]()
@SKlenka nene,VĚŘIT a bude to dobré. dnes dítě mám a je zdravá
všem držim palce, držte se
Ahoj, oživuju diskuzi a mám dotaz…Jsem 14 DPO, MS má dorazit 22.4. Jsem po ZT, revize byla 26.2. Co myslíte? Je nějaká naděje, že se to povedlo? Čárka totiž slábne mi přijde. ![]()
@Janka Z kdy jsi byla na revizi? nemůže jít spíš ještě o pokles zbytkového hcg po zamklém těhu?
Test ma ukazat jestli tehotna jsi nebo ne. Carka ti nic nepovi navic testujes pred ms coz je ultra kravina. Statistika jasne rika ze 30% gravidit nevydrzi. Proste pockej a uvidíš
Jejda ženy, že Vás stále napadá testovat před MS..tohle nikdy nepochopím
Úplně zbytečně se stresovat nějakou čárkou dopředu..
@Lamátko píše:
Píše, že 26.2. Byla revize, to nebude zbytkové hcg
já v tuhle dobu ještě zbytkové HCG měla
Já měla pozitivní TT už 2 dny před MS, čárka krásně sílila, 2 dny po očekávané MS to byla pěkná tlustice .. a 4 dny poté slabá, že jsem jí skoro neviděla, další 3 dny poté už zmizela úplně a MS se dostavila 5 dnů po úplném zmizení //. Podle lékaře to byl ranný potrat, vajíčko se začalo zahnízďovat, ale neudrželo se, dost pravděpodobně kvůli nějaké vývojové vadě. To bylo před 2 měsíci. Teď se snažíme znovu a doufám a doufám ..