Těhu test - čárka slábne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.1.18 22:04

Holky co myslite?

Jdu pro vas nazor????…sem cca 4+2tt…takze na zacatku..MS by mela byt dnes nejpozdeji zitra..nemam zadne extra neprijemne bolesti…chci vam ukazat 3 testy delane patek, sobota, nedele…jde mi o to zda mi to nejak neslabne..sem nervozni..:( kazdopadne pocitam ze vsim..co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.1.18 22:11

Slabnouci test bohuzel neni dobre znameni, nejspise zamlkle tehu. Gynekolog ti na prvni kontrole rekne vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.1.18 22:14

Osobne tyhle palickove testy..mela kamaradk dlouho stejne takove nijake…udelej klasickej papirkovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
21.1.18 22:37

@lucy.holland vypadá to spíš, že to odchází… :( :think: Taky to znám.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
21.1.18 22:38

@lucy.holland Dělala jsi je ve stejnou denní dobu? Nepila jsi před tím třeba víc? Zkus ještě jinou značku. Každopádně tak či tak se nežeň k doktorovi, to by ještě prohloubilo pochybnosti. Nebude toho zatím moc vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.1.18 22:39
@Andy27 píše:
Osobne tyhle palickove testy..mela kamaradk dlouho stejne takove nijake…udelej klasickej papirkovej…

problem neni ten druh testu ale fakt, ze slabne. Mela jsem tento mesic to stejne. Ja si teda delala ty papirkove a pro zmenu mi bylo doporuceno si udelat ty palickove, ze pry jsou lepsi. A fakt teda je, ze takovy clear blue ukazal tu carku vyrazne ochotneji, nez mamatest napriklad. Nic to ale nemenilo na faktu, ze slabnouci test znamena snizujici hladinu hcg a to jsou nedobre zpravy.

Nicmene nezoufej, znamena to, ze ovulujes, partnerovi plavacci taky plavou. Jestli se to nepovedlo tento mesic, zadari se ten dalsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 22:40
@Aries6 píše:
@lucy.holland Dělala jsi je ve stejnou denní dobu? Nepila jsi před tím třeba víc? Zkus ještě jinou značku. Každopádně tak či tak se nežeň k doktorovi, to by ještě prohloubilo pochybnosti. Nebude toho zatím moc vidět.

Ano, stejná značka..delano rano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 22:43
@warita píše:
problem neni ten druh testu ale fakt, ze slabne. Mela jsem tento mesic to stejne. Ja si teda delala ty papirkove a pro zmenu mi bylo doporuceno si udelat ty palickove, ze pry jsou lepsi. A fakt teda je, ze takovy clear blue ukazal tu carku vyrazne ochotneji, nez mamatest napriklad. Nic to ale nemenilo na faktu, ze slabnouci test znamena snizujici hladinu hcg a to jsou nedobre zpravy.Nicmene nezoufej, znamena to, ze ovulujes, partnerovi plavacci taky plavou. Jestli se to nepovedlo tento mesic, zadari se ten dalsi!

Dekuji..uz jednu dcerku mame…je ji 8 let…jak pises…uvidime…treba to jeste dopadne dobre..prece jen sem na zacatku.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
@lucy.holland píše:
Ano, stejná značka..delano rano…

Tak zkus jiné a uvidíš. Musíš vyčkávát, i když vím, že jsou to nervy. Přeji, ať dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Aries6 píše:
Tak zkus jiné a uvidíš. Musíš vyčkávát, i když vím, že jsou to nervy. Přeji, ať dopadne dobře :kytka:

Dekuji.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
21.1.18 22:50

@lucy.holland netestuj se. Věř tomu, že to bude v pořádku. Podle mě, to nemusí nic znamenat. Mohla jsi víc pít, nekvalitní test… Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.1.18 22:54

@lucy.holland Já bych to neviděla až tak černě. Měla jsem podobné testy, prvně sílily, pak byl jeden slabší (se stejnými testy). Viděl to i muž. Nevydržela jsem a šla jsem jako samoplátce na odběr hCG, po dvou dnech znovu a vše bylo ok. Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 22:55
@Karamillka píše:
@lucy.holland netestuj se. Věř tomu, že to bude v pořádku. Podle mě, to nemusí nic znamenat. Mohla jsi víc pít, nekvalitní test… Držím palce. :hug:

Delala sem to vzdy rano..:(..ale jak pises..je potreba verit..ale je zvlastni ze test slabne, ale zacinaji me bolet prsa.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 22:57
@fragola píše:
@lucy.holland Já bych to neviděla až tak černě. Měla jsem podobné testy, prvně sílily, pak byl jeden slabší (se stejnými testy). Viděl to i muž. Nevydržela jsem a šla jsem jako samoplátce na odběr hCG, po dvou dnech znovu a vše bylo ok. Držím pěsti :kytka:

Dekuji.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
21.1.18 22:58

Zamlkle nebo biochemicke.. je mi lito zajdi na gyndu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...