Slabé // a do hodiny MS

Anonymní
17.5.11 11:06

Slabé // a do hodiny MS

Prosím vás o radu,mám 6-7 dní zpoždění.Dnes ráno jsem si udělala Gravitest 25.Do pěti minut jsem měla druhou,sice slabší čárku ale byla ružová.Po zaschnutí testu,je čárka vidět méně i jsem zkoušela podsvítit světýlkem a jde vidět.Ale co mě trápí je že jsem po tom co jsem test udělala začala mít bolesti,a do hodiny došla MS.Není to velké krvácení spíše jen na papíře a krev je tmavá.Tak nevím zřejmě jak to rychle přišlo,tak i odešlo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
17.5.11 11:19

Ahoj, tak pokud to bude jen špinění, nemusí to nic znamenat. Já taky trochu špinila a pak byla těhu. Tak uvidíš jestli se to „rozjede“. Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.5.11 11:20

Ahoj, asi tě moc nepotěším, pokud chceš být těhu. Právě těsně před MS může být test pozitivní, i když o těhotenství nejde, u některých testů je to i v příbalovém letáku, takže si spíš myslím, že se u tebe rozběhne MS a těhotná jsi nebyla. Stejně tak může být test falešně pozitivní, pokud si ho někdo dělá během MS a do moče se dostane krev, ale uvidíš, moc držím palce, ať to je, jak chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
17.5.11 11:33

Zopakuj test znovu po MS a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.5.11 11:42

Ahoj, myslím, že budeš těhotná. Pokud ta čárka byla opravdu vidět (ne jenom bílý neviditelný duch), tak to mohlo být jen špinění. Já měla to samé, co ty. Taky zpoždění, menstruace (o trošku slabší než normálně) a byla jsem těhotná a vše dobře dopadlo. Držím palce a test zopakuj zase zítra ráno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.11 11:49

Děkuji uvidím ted už je to bud a nebo.Břicho bolí ale MS nesílí.Nezbude než jen čekat

• Citovat
  • Upravit
770
17.5.11 12:33

jasne pockej co bude,
ja jsem to tak mela taky kdyz jsem to mela dostat tak jsem normalne spinila, brisko me bolelo, vsechno jak na MS. ale nekrvacela jsem jako obvykle, tak jsem si pak udelala test a ejhle // :)

takze vydrz, zkus na to nemyslet, nejak se zabav :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital