Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, bohužel na žádném testu co tady jsou nevidím vůbec nic. Jinak mamatest je špatný test doporučuji dr.maxe
Ne. je to úplně jedno. prostě se vyčurej a udělej si test. pokud je to rané těhotenství tak v ranní moči bude víc hcg - spíš uvidíš čárku. ale pokud máš čárku i během dne, je to ok. test nezkreslí skoro nic.
@Alyss1 píše:
Ne. je to úplně jedno. prostě se vyčurej a udělej si test. pokud je to rané těhotenství tak v ranní moči bude víc hcg - spíš uvidíš čárku. ale pokud máš čárku i během dne, je to ok. test nezkreslí skoro nic.
moc díky za odpověď.
Můžete mi někdo poradit, zda těhotenský test od Dr. Max - název Lady max 2 v 1, růžové balení, na kterém je napsáno, že lze i testovat během dne, dělá falešnou pozitivitu v případě testování přes den? A pokud budu dělat během dne, tak počkat, až se mi bude chtít čůrat nebo je to jedno a mohu se předem dost napít a vyjde to stejně? A je něco v životosprávě- léky, pití, jídlo apod., co by mohlo výsledek testu zkreslit? Moc díky, mám nervy, dítě bych chtěla, ale mám blbou zkušenost se ZT a tak se nechci nervit, kdybych jen měla zpoždění nebo cystu či něco jiného. Děkuju moc za odpověď a díky za pochopení anonymity.