Ranní / odpolední test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.16 12:00

Můžete mi někdo poradit, zda těhotenský test od Dr. Max - název Lady max 2 v 1, růžové balení, na kterém je napsáno, že lze i testovat během dne, dělá falešnou pozitivitu v případě testování přes den? A pokud budu dělat během dne, tak počkat, až se mi bude chtít čůrat nebo je to jedno a mohu se předem dost napít a vyjde to stejně? A je něco v životosprávě- léky, pití, jídlo apod., co by mohlo výsledek testu zkreslit? Moc díky, mám nervy, dítě bych chtěla, ale mám blbou zkušenost se ZT a tak se nechci nervit, kdybych jen měla zpoždění nebo cystu či něco jiného. Děkuju moc za odpověď a díky za pochopení anonymity.

• Citovat
  • Upravit
maminka201
10.1.16 12:06

Ahoj, bohužel na žádném testu co tady jsou nevidím vůbec nic. Jinak mamatest je špatný test doporučuji dr.maxe

• Citovat
  • Upravit
3348
10.1.16 12:08

Ne. je to úplně jedno. prostě se vyčurej a udělej si test. pokud je to rané těhotenství tak v ranní moči bude víc hcg - spíš uvidíš čárku. ale pokud máš čárku i během dne, je to ok. test nezkreslí skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.16 12:10
@Alyss1 píše:
Ne. je to úplně jedno. prostě se vyčurej a udělej si test. pokud je to rané těhotenství tak v ranní moči bude víc hcg - spíš uvidíš čárku. ale pokud máš čárku i během dne, je to ok. test nezkreslí skoro nic.

moc díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
maminka201
10.1.16 16:28

@Peczka Pravda :palec: a večer byl ještě silnejší :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat