Ranní prdy a brzký budíček

19
13.12.22 06:45

Ranní prdy a brzký budíček

Ahoj holky, chtěla jsem se poradit jestli nemáte nějaký fígl. Jinak už jsem celkem smířená… malá se mi třeba od 2-3 už co půl hodiny budí kvůli prdům, vždy ji vezmu na prso ať zkusí ještě podudlat a zabrat, u toho si někdy prdne a vydrží pak hezky spat v kuse ale když si neprdne je už vzhůru co půl hodiny a probouzí se dřív klidně i mezi 4-5. Nevíte někdo jak na tyto ranní nazhromážděné prdy vyzrát? Když bych ji vzala vyprdet, byla by ofiko vzhůru, což nechci. Takže vždy doufám že v nějaké té kojící pozici prdne. Dřív jsme bojovali i s prdy přes den a kakanim; to už je Ok. Jen ty rána…. Nemá někdo tip na cokoliv?
Když nás prdy netrápí chrupe i do 7…. Jó kde je ten luxus kdy člověk věděl že o víkendu schrupne, to s ditetem už fakt nehrozí.
Je ji 7 měsíců.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18791
13.12.22 07:04

@Amalie215 zkusit dat na noc espumisan? Aby to odchazelo snadněji? Asi taky dneska zkusím, protože poslední dobou jsou ty noci peklo a když se probudí, tak musím nosit. Stačí projít byt tam a zpět, ale i tak je to otravne. Driv stacilo jen vrznout prso a spát dal. Má 6,5m. Starší začal spát celou noc okolo 2 let a teda nepospala jsem si fakt dlouho, protože když už jsme ho upichli na noc na hlidani, tak člověk se stejne budí brzy jak už je navykly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
13.12.22 20:46

@Amalie215 malému je 7 týdnu, bohužel už nekojim, pije z láhve. Máme stejný problém s prdy. Nebreci, ale heka a funi a nemůže se vyprdet. Vždy ráno kolem třetí čtvrté, špatne spí, pořád se budí. Začala jsem ho dávat na ráno do spacího pytle místo do zavinovačky, aby mohl snadněji zvedat nohy a aby to lépe odcházelo. Na noc baby calm a když je nejhůř, beru ho k nám do postele a zmuchlam deku a položim tím zvednuté nohy, aby se brisko víc zmacklo. Docela to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí