Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hm, já to kdysi měla tak, že ráno duch, odpoledne vůbec nic, čili jsem si říkala, že těhotná nejsem. No a druhý den test a silnější duch. Duch teď sladce spí.
Držím pěsti. ![]()
Jak píšee Veruš, z ranní moči je to nejlepší.
tak dneska jsem si udělala test ráno a čárka je přecejen trošku silnější takže super!!!!!!!!
Bajča píše:
tak dneska jsem si udělala test ráno a čárka je přecejen trošku silnější takže super!!!!!!!!
Tak paráda, gratuluju ![]()
Bajča píše:
to jsem moc ráda, myslela jsem na tebe!!!! gratuluju a držím pěsti ať je vše v pořádku ![]()
zítra zajdu na gindu a pak budu klidnější,ikdyž je možné že ještě nic neuvidí ![]()
Bajča píše:
zítra zajdu na gindu a pak budu klidnější,ikdyž je možné že ještě nic neuvidí
tak si nech aspoň odebrat krev a budeš vědět ví
držím palce ![]()
Bajča píše:
Zdravím Vás holky..tak pokud můžu radit…volte jednak stále stejné testy..testujte vždy z ranní moči, neboť tam je největší koncentrace HCG a testujte ob den..ať vidíte jak čárky sílí…držím palce..tady jsou moje testíky… ![]()
moc pěkné.mě už taky pěkně zesílil ale teď mám zas jiný problém a to špinění,mám strach že to zas nedopadne dobře
Bajča píše:
moc pěkné.mě už taky pěkně zesílil ale teď mám zas jiný problém a to špinění,mám strach že to zas nedopadne dobře
Baji…ve kterém jsi týdnu?? Neboj se…to dopadne..pokud to je slabé špinění, nic to není..taky jsem to měla…dokonce v prvním těhu…jsem v cca. 7. týdnu začala krvácet a nakonec to dopadlo dobře. Tak věř, že i tobě…hodně štěstí..ale raději si zajde za svým lékařem…ať raději mrkne, co a jak…
jo je slabé ale i tak už nějak nevěřím že to dobře dopadne.minule jak jsem špinila tak za týden potratila.k lékaři jdu až příští pátek,volala jsem tam a říkal že to stačí,že pokud by to byl hrozící potrat tak tomu stejně nezabrání.jsem teprv 4 plus 3 a říkal že v tak ranném stádiu to doktoři ani neřeší ![]()
Bajča píše:
jo je slabé ale i tak už nějak nevěřím že to dobře dopadne.minule jak jsem špinila tak za týden potratila.k lékaři jdu až příští pátek,volala jsem tam a říkal že to stačí,že pokud by to byl hrozící potrat tak tomu stejně nezabrání.jsem teprv 4 plus 3 a říkal že v tak ranném stádiu to doktoři ani neřeší
No tak to je bohužel asi pravda…ale nevěš hlavu…třeba se mimi usazuje…nemusí to nic znamenat…uvidíš…možná by bylo dobré, kdyby to náááhodou nevyšlo, tak příště užívat utrogestan hned po ovulaci…já to tak taky měla od doktorky…na ovu jsem měla clostylbegyt a od cca do 25 dne utrogestan…pak jsem udělala v den MS.testík a když vyšel pozitivní..hned jsem pokračovala s utrogestanem…ten je přímo na podporu zahnízdění a na podporu funkce žlutého tělíska a obecně na udržení…brává se zpravidla do 12. týdne, dokud nezačne samo plně pracovat žluté tělísko…tak pokud už máš tuhle zkušenost, že to už jednou nedopadlo…tak to takhle zkus s doktorem probrat…držím moc, moc pěsti.. ![]()
jo pokud by to ani podruhé nedopadlo určitě bych už to brala vážněji.ale mě doktor říkal že každé těhotenství je jiné a prý ten předchozí potrat s tí nijak nesouvisí i několikrát jak se to stane tak je to jen náhoda,tak uvidíme.kde do pátku.moc mě štve že si to těhotenství neužívám