Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chtěla bych se jen zeptat co by mohlo znamenat že ráno jsem na testu objevila slabou čárku a večer když jsem si test opakovala tak jsem našla jen slaboučkého ducha.přitom tam bylo psáno dělat v kteroukoliv dobu.pokud někdo poradíte moc děkuji
Ráno je moč koncentrovanější. Ač píšou kdykoliv, ráno je nejlepší ![]()
no, to asi budeš těhule
ráno nebo v neděli test zopakuj a čárka bude silnější
gratuluju!!!
![]()
děkuji bylo by to super.v 11.měsíci jsem měla zt tak by mě to moooc potěšilo ale jak říkám ráno jsem byla šťastná a teď jsem znejistila
Bajča píše:
děkuji bylo by to super.v 11.měsíci jsem měla zt tak by mě to moooc potěšilo ale jak říkám ráno jsem byla šťastná a teď jsem znejistila
ranní moč je nejlepší, hormony jsou nejvíce koncentrované, taky záleží na tom kolikátý den cyklu testuješ
a jak je to s těma falešně pozitivníma?jde vždy jen o jeden kus nebo můžou být falešně pozitivní třeba i 3 za sebou
Bajča píše:
a jak je to s těma falešně pozitivníma?jde vždy jen o jeden kus nebo můžou být falešně pozitivní třeba i 3 za sebou
falešně pozitivní by mohly být ty citlivější testy, jaký sis dělala test?
no právě že ten lepší původně za 110 kč DIRECT ale nevím jak je citlivý
Bajča píše:
no právě že ten lepší původně za 110 kč DIRECT ale nevím jak je citlivý
podívej se do letáčku, ale myslím, že tři testy za sebou falešně pozitivní nebudou ![]()
chápu tě, že máš strach, já jsem si prodělala ZT v létě.
myslím že ráno se uvidí.kdyby ráno byl taky jen duch tak by to bylo jasné,opět smůla.teď budu doufát že je to jen tou dobou testování
Bajča píše:
no právě,aspoň víš o čem mluvím.je tam napsáno píše: Více
tak ten zase tak citlivý není, já myslím, že můžeš být klidná ![]()
v kolikátém dni cyklu sis testy dělala?
Bajča píše:
myslím že ráno se uvidí.kdyby ráno byl taky jen duch tak by to bylo jasné,opět smůla.teď budu doufát že je to jen tou dobou testování
určitě to bude tou dobou testování
zítra testneš a bude to lepší
napiš pak jak jsi dopadla, ju??? moc bych ti přála silnější //