Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
katarina30 píše:nicky88 píše:Ahoj nikcy…a oba testy byly stejná značka?? nebo každý jiný?? Je lepší testovat ob den, ne po sobě, ale jinak mohlo by to být…ale každý den testovat není dobré, protože rozdíl nezaznamenáš…dále záleží, jak dlouho jsi test podržela v moči..jeden může být přemokřený a čárka výraznější…druhý méně…každopádně testuj rozhodně ob den..a stejným testem…doporučuju mamatest 10, ale taky je dost brzo…nejlépe od 28,. DC, tudíž ode dne případné MS…dej vědět..
Ahoj holky![]()
![]()
, chtěla bych se vás na něco zeptat,.. je možné aby byla jeden den na testu duch (viz.moje album, ale ve skutečnosti je to lépe vidět) a druhý den asi nic,.. asi tam nic nevidím, možná duch,… první test 25DC a druhý 26DC a oba z ranní moči??? Děkuji za odpověď..
Nicky…no pokud na testu byla jasná, tak jedna čárka, pak byl test v pořádku… doporučuje NEEXPERIMENTOVAT.Kup si 2 krabičky mamatestu 10 a testní zítra ráno a potom buď další den ráno, když nevydržíš, nebo ob den a sama uvidíš
když tak foť a pošli foto…tady přidávám fotky mých testů i s datumem, jak jsem testovala.. ![]()
Bajča píše:
já se nemůžu dočkat zítřka,ach jo
Baji…neboj, dočkáš se…Já si pamatuju, jak jsem čekala první dítko, tak jsem to věděla od 4. týdne…a to byla hrůza…40 týdnů mi přišlo nekonečně dlouho..pořád jsem si říkala…tak hlavně ať už je srdíčko, potom ať vydržíme do 12. týdne, to je už taková riziková hranice…potom jsem se zase modlila ať vydržíme do 26. týdne, to už se dá narozené mimi vypiplat…no a když jsem přeskočila 30. týden, tak jse si říkala, aspoň přes 33,. týden, tam už je to fajn…no a potom jsem si říkala, že do 38. vydržím, než se dovyvinou plíce a po 38. týdnu se malá narodila a teď bude mít v květnu 6 let..:-) a u druhého jsem si říkala, že až otěhotním, tak půjdu k dokrotce až tak v 8. týnu, ale nevydržela jsem opět…no a teď už jsem v polovině 16.tt a za chvíli 20 a půlka je za náma…uletí to jako ďas…
hlavně ať jsou maminky i miminka v pořádku a bez nemocí… ![]()
jo jo to znám.dceři taky bude za rok 6.mě to ale utíká to jak voda(teda teď zas nějak ne).když jsem byla 22.11.na revizi tak jsem myslela že se těch dvou ms nedočkám a páni 3 měsíce po revizi a já znovu v tom.
někdy si říkám že snad už mám to špatné za sebou,že proč bych měla potratit podruhé zase já.budu končit,zítra napíšu jak jsem dopadla,jedu k mudr hned ráno ![]()
Bajča píše:
jo jo to znám.dceři taky bude za rok 6.mě to ale utíká to jak voda(teda teď zas nějak ne).když jsem byla 22.11.na revizi tak jsem myslela že se těch dvou ms nedočkám a páni 3 měsíce po revizi a já znovu v tom.někdy si říkám že snad už mám to špatné za sebou,že proč bych měla potratit podruhé zase já.budu končit,zítra napíšu jak jsem dopadla,jedu k mudr hned ráno
no jsem moc zvědavá a držím palce.. ![]()
Bajča píše:
a ty jdeš na kontrolu kdy?
Já jsem byla včera v poradně…tak mi doktorka dělala ultrazvuk a brali mi krev na testy v tom 16.tt a jinak jdu za necelé 3 týdny, cca v 18 týdnu a ve 20tt na velký utz.a na srdeční vady… takže mi připadá že jsem pořád někde.
tak jsem přijela od mudr a našel mi hematom,který už prasnul,proto ze mě dnes teče krev jak z prasete.no teď hlavně klid,prášky a za týden na kontrolu
Bajča píše:
tak jsem přijela od mudr a našel mi hematom,který už prasnul,proto ze mě dnes teče krev jak z prasete.no teď hlavně klid,prášky a za týden na kontrolu
no a tak mimi tam vidět nebylo?? nebo dutinka?? nebo co teda. povídej..
NO NĚJAKÉ EMBRYJKO TAM BYLO,říkal že je malinké ale podle srovnání z minulého týdne prý porostlo pěkně.příští pondělí už my mělo jít vidět
tak prý se uvidí
Bajča píše:
NO NĚJAKÉ EMBRYJKO TAM BYLO,říkal že je malinké ale podle srovnání z minulého týdne prý porostlo pěkně.příští pondělí už my mělo jít viděttak prý se uvidí
No táák…tak to je fajn…tak snad to všechno dobře dopadne…Držím palce…
já si mám příští pondělí (ne teda pozítří) volat na výsledky z odběrů..krev, tripl testy..tak snad to taky bude OK ![]()
no vidíš tak to budem na to další pondělí netrpělivě čekat obě dvě ![]()
Bajča píše:
no vidíš tak to budem na to další pondělí netrpělivě čekat obě dvě
no to ano…:-)