Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearskin RapiClear?
Přidejte zkušenost s Clearskin RapiClearNo takže…na gyndu jsem nešla a asi je to dobře .. dnes ráno jsem totiž začala krvácet takže se MS byla jen opožděná o 8 dní:(..ale nechápu ty// …fakt hnus
Ale mnohokrát děkuji za odpovědi a názory
zajimava diskuse. Ja jdu za 4 dny na gyndu.
MS zpozdena o 15 dnu a slaba carka se objevila pred 4dny.Tehu priznaky mam od oplodneni. Hm to bude zajimave. ![]()
Ahoj prekvapená, tak ja s tím bojuju podobne, jsem 27DC tehu príznaky dost dlouho a tehu test negativní, prsou se nemohu ani dotknout, žaloudek na vode, pobolíva me podbrišek. v 19DC jsem byla na vyšetrení a Dr. ríkal že podle parametru by to mohlo vypadat že to vyšlo. Ale test negativní tak jsem z toho blázen.
Holky, píšu zpětně jenom pro dokreslení situace - nikde jsem se po tom nepídila, jak moc to je nebo není možný a normální (ale kdo matku přírodu zná, že
takže je to čistě moje zkušenost - ty pozitivní Rapidy jsem měla pouze v období ovulace, měla jsem celkem 4 testy se slabýma //, po ní byl test negativní. MS přišla úplně na čas. Tož tak ![]()
Iz a Překvapená, hodně štěstí a držím palce.
Martina
no tak zvlášť ta debata o smyslu dvou čárek mně přijde vždycky rozporuplná. nicméně včera ještě před krví jsem se na to ptala gynekologa a ten mi řekl, že pozitivní test, byť slabě, prostě NEmůže být „jen tak“, on sám se tvářil, že: ano, nabereme krev, ale je to víceméně jasné, asi těhu budete a jste zvlášť senzitivní, někdo to na sobě holt opravdu pozná, i když to není zvykem. jen podotýkám, že jsem vždycky na chlup i věděla, kdy mám ovulaci, nic příjemnýho to nebylo, ale zastavit se to taky nedalo
no a těhu mi nevyšlo, ale to je věc druhá. vím, že je ti to nepříjemný, ale pokud jsi nedostala ms, máš pozitivní test a byla jsi testovaná naposledy v srpnu, šla bych kontrolně znovu na utz + krev aktuálně, neb nic jinýho se prokazatelněji asi nedělá… povznes se nad blbý obličeje a řeči a jdi, těhu nebo netěhu je jenom tvůj stav