Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já ho zkoušela a ukázal mi krásně silnou čárku v době, kdy ostatní obyčejné testy ještě neukázaly vůbec nic. Takže je opravdu dost citlivý. Ale nezkoušela jsem ho teda těch 3-5 dní po oplodnění, jak píšou v návodu, to je podle mě holý nesmysl. Já s ním testovala den před očekávanou MS.
Ahoj, já jsem jím taky testovala a ukázal moc pěknou čárku (oproti jiným byla fakt pěkně vidět). Co si pamatuju, tak já jsem měla kazetový formát. Takže je tam pipetka, kterou kápneš 2-3 kapky do toho kulatého políčka a počkáš až moč dovzlíná do testovací zóny. Zkoušela bych také až v den nebo po očekávané MS nejdřív. Pak už je to stekně jako u ostatních testů - čárka kontrolní a čárka testovací. Přeju pozitivní výsledek (tedy pokud si ho přeješ samozřejmě
)
Ahoj,tenhle test používají hodně gynekologové na svých pracovištích a i nemocnice.
Slyšela jsem na něj jen to dobré.
Ahojky,
jsem snažilkou 4 měsíce a slabou druhou čárku na tomto testu mám téměř pokaždé Koulející očima
Koukněte třeba na testy ze srpna:
http://rodina.cz/…cf5379_1.jpg
Ahoj holky. Zkoušela některá z vás tento test? Já teďka v týdnu a ten návod byl napsanej tak strašně věděcky a lékařsky, že jsem úplně čuměla. Znáte ten test? Nevíte, nakolik je spolehlivej?