Test COMBO II

Anonymni
18.9.08 12:32

Test COMBOII

Ahoj holky. Zkoušela některá z vás tento test? Já teďka v týdnu a ten návod byl napsanej tak strašně věděcky a lékařsky, že jsem úplně čuměla. Znáte ten test? Nevíte, nakolik je spolehlivej?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.9.08 13:19

Já ho zkoušela a ukázal mi krásně silnou čárku v době, kdy ostatní obyčejné testy ještě neukázaly vůbec nic. Takže je opravdu dost citlivý. Ale nezkoušela jsem ho teda těch 3-5 dní po oplodnění, jak píšou v návodu, to je podle mě holý nesmysl. Já s ním testovala den před očekávanou MS.

• Citovat
  • Upravit
28294
18.9.08 14:42

Test COMBOII

Ahoj, já jsem jím taky testovala a ukázal moc pěknou čárku (oproti jiným byla fakt pěkně vidět). Co si pamatuju, tak já jsem měla kazetový formát. Takže je tam pipetka, kterou kápneš 2-3 kapky do toho kulatého políčka a počkáš až moč dovzlíná do testovací zóny. Zkoušela bych také až v den nebo po očekávané MS nejdřív. Pak už je to stekně jako u ostatních testů - čárka kontrolní a čárka testovací. Přeju pozitivní výsledek (tedy pokud si ho přeješ samozřejmě :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.9.08 15:02

Ahoj,tenhle test používají hodně gynekologové na svých pracovištích a i nemocnice.
Slyšela jsem na něj jen to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.9.08 14:12
:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.11.08 10:12

...

Ahojky,
jsem snažilkou 4 měsíce a slabou druhou čárku na tomto testu mám téměř pokaždé Koulející očima
Koukněte třeba na testy ze srpna:
 http://rodina.cz/…cf5379_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí