Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jen chci pokecat. Mám MS dostat v pondělí, udělala jsem si ze srandy test, mám velmi slabou čárku. Co mne k tomu vedlo? 3.den moc větrů, bolest prsů a únava. Doufám, že je to opravdu pozitivní. Je to test RapicClear Direct, citlivost 20. Mammatest má 25. Snad už to vyjde vzhledem k březnovému potratu.
ahojky moc ti toho nenapíšu, snad jen to že moc držím palečky ať ti to vyjde.
já doma drobečka už mám (4 měsíce) a je to s ním supr…
jinak já měla mamatest
a kdyby to byla pravda tak moc gratuluji
![]()
Díky, taky moc doufám, že to není stín. Může to tak brzo u test poznat?
20ti jednotkový test (ale teď mluvím konkrétně o „Best 2“) mívá někdy falešnou pozitivitu. Ale spíš to bude opravdu těhotenství. Neměla jsi pregnyl, nebo tak něco? Držím palce.
AHoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Měla jsem tento měsíc menstruaci pouze dva dny a byla slabá. Už před ní mě začaly pobolívat prsa a to trvá dodnes taky mě pobolívá v podbříšku, ale je to jen občas. A hlavně bazalní teplota mi vůbec neklesá pořád se pohybuje okolo 36,8-37,2. Testů jsem si dělala již několik, protože bysme s manželem strašně moc chtěli miminko, ale pořád je mám negativní. Je to už týden co jsem měla menstruaci. Můžete mi někdo poradit prosím?
Děkuji Katka
Pudloslava: Nic jsem nebrala. Díky. Čárka se ukázala už po 5min.
Kaja: Leda, že bys otěhotněla těsně před MS, sice se mi to zdá nereálné, ale mnoho holek tvrdilo, že tak otěhotněly. Takže by to testy ještě nezaznamenaly. Mám test slabý a je to 10dní od ovulace. Nicméně bych v tom viděla hru hormonů. Než jsem prvně otěhotněla měla jsem MS jak hodinky, pak jsme šli na mimčo a hned se mi posunula o týden - psychyka. A další měsíc jsem byla v těhotná.
Osmanko RapidClear by měl být spolehlivý,stejně jako Mamatest,mě nikdy falešně nevyšel.Falešně pozit.bývá občas Best.
Tak ti držím palečky at ti čárka přes víkend zesílí a jsi opět těhulka ![]()
Kájo souhlasím s Osmankou,mohlo by to tak být,že jsi měla ovulku ke konci cyklu.Tak musíš ještě pár dní vydržet a opět testovat nebo si zajít kamkoliv do laborky na HcG.i když mě to bylo v krvi poznat také až když jsem to nedostala tak 35.den cyklu.Držím palce ![]()
Osmanko . test může být pozitivní už 10. den po ovulaci, takže u tebe dnes klidně.
Přeju ti, ať se to potvrdí.
Moc díky holky. Připadám si jako kdybych vyhrála miliardu. Byla jsem v březnu po potratu tak na dně, čekání 3měsíce mi připadalo děsně dlouhé. 3kamarádky mají termín porodu jako jsem měla já, což mi nepřidalo, když jen básní a ukazují fotky. Hlavně jsem si říkala, co když už to teď nepůjde, mohlo být minulé těhot. jen opravdu náhoda. Snad to teď vyjde!!!
Moc držím pěstičky, zvláště po tak bolavé zkušenosti… Myslím, že je jedno, jak je čárka silná či slabá, jak tam jednou je… mělo by to být ok..:-)
Nejlepší je jít na testík hned po probuzení…
Opatruj se…:-)
Ahoj holky…
Mám takoví dotaz a rára bych,kdyby mi někdo poradil a vysvětlil.26.8 jsem měla dostat MS a nedostavily se.Tak sem si ted před 3.dny dělala těhotenský test a až do dneška mi pořad ukazuje jedna vrchní čarka sylná a ta druha slabější,už to trva vážně asi tak 3 až 4.dny.Sice prsa mě nebolí,ale mam pořad takové menší bolesti v pod bříšku a jsem nafukla.Dost velke plinatosti a jsem docela unavena a taky někdy mi není doře.Dnes jsem byla na záchodě na male straně a utřela jsem se toaletním papírem a mam tam takové bíle hleny,nebo spíš vítok menší mazlaví.Takže ted nevím jestli mam jít zítra na gyndu,nebo mam ještě počkat.Děkuji za vyslechnutí a předem všem děkuji za odpovědi…