Těhotná?

4243
28.8.08 19:37

Těhotná?

Ahoj holky, jen chci pokecat. Mám MS dostat v pondělí, udělala jsem si ze srandy test, mám velmi slabou čárku. Co mne k tomu vedlo? 3.den moc větrů, bolest prsů a únava. Doufám, že je to opravdu pozitivní. Je to test RapicClear Direct, citlivost 20. Mammatest má 25. Snad už to vyjde vzhledem k březnovému potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
70
28.8.08 19:43

ahojky moc ti toho nenapíšu, snad jen to že moc držím palečky ať ti to vyjde.
já doma drobečka už mám (4 měsíce) a je to s ním supr…
jinak já měla mamatest

a kdyby to byla pravda tak moc gratuluji :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.8.08 19:47

Díky, taky moc doufám, že to není stín. Může to tak brzo u test poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
28.8.08 20:11

20ti jednotkový test (ale teď mluvím konkrétně o „Best 2“) mívá někdy falešnou pozitivitu. Ale spíš to bude opravdu těhotenství. Neměla jsi pregnyl, nebo tak něco? Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
28.8.08 20:20

prosba

AHoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Měla jsem tento měsíc menstruaci pouze dva dny a byla slabá. Už před ní mě začaly pobolívat prsa a to trvá dodnes taky mě pobolívá v podbříšku, ale je to jen občas. A hlavně bazalní teplota mi vůbec neklesá pořád se pohybuje okolo 36,8-37,2. Testů jsem si dělala již několik, protože bysme s manželem strašně moc chtěli miminko, ale pořád je mám negativní. Je to už týden co jsem měla menstruaci. Můžete mi někdo poradit prosím?
Děkuji Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.8.08 20:44

Pudloslava: Nic jsem nebrala. Díky. Čárka se ukázala už po 5min.

Kaja: Leda, že bys otěhotněla těsně před MS, sice se mi to zdá nereálné, ale mnoho holek tvrdilo, že tak otěhotněly. Takže by to testy ještě nezaznamenaly. Mám test slabý a je to 10dní od ovulace. Nicméně bych v tom viděla hru hormonů. Než jsem prvně otěhotněla měla jsem MS jak hodinky, pak jsme šli na mimčo a hned se mi posunula o týden - psychyka. A další měsíc jsem byla v těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
28.8.08 20:49

Osmanko RapidClear by měl být spolehlivý,stejně jako Mamatest,mě nikdy falešně nevyšel.Falešně pozit.bývá občas Best.
Tak ti držím palečky at ti čárka přes víkend zesílí a jsi opět těhulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
28.8.08 20:55

Kájo souhlasím s Osmankou,mohlo by to tak být,že jsi měla ovulku ke konci cyklu.Tak musíš ještě pár dní vydržet a opět testovat nebo si zajít kamkoliv do laborky na HcG.i když mě to bylo v krvi poznat také až když jsem to nedostala tak 35.den cyklu.Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.8.08 21:38

Díky za přání, snad to vyjde i až do 9.měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
28.8.08 22:37

Osmanko . test může být pozitivní už 10. den po ovulaci, takže u tebe dnes klidně. :wink: Přeju ti, ať se to potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
29.8.08 10:24

Moc díky holky. Připadám si jako kdybych vyhrála miliardu. Byla jsem v březnu po potratu tak na dně, čekání 3měsíce mi připadalo děsně dlouhé. 3kamarádky mají termín porodu jako jsem měla já, což mi nepřidalo, když jen básní a ukazují fotky. Hlavně jsem si říkala, co když už to teď nepůjde, mohlo být minulé těhot. jen opravdu náhoda. Snad to teď vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.08 12:44

Moc držím pěstičky, zvláště po tak bolavé zkušenosti… Myslím, že je jedno, jak je čárka silná či slabá, jak tam jednou je… mělo by to být ok..:-)
Nejlepší je jít na testík hned po probuzení…
Opatruj se…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
30.8.08 08:29

Ahoj holky, tak 2.čárka zesílila. Takže je to jasné!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.8.08 10:43

Poradte

Ahoj holky…
Mám takoví dotaz a rára bych,kdyby mi někdo poradil a vysvětlil.26.8 jsem měla dostat MS a nedostavily se.Tak sem si ted před 3.dny dělala těhotenský test a až do dneška mi pořad ukazuje jedna vrchní čarka sylná a ta druha slabější,už to trva vážně asi tak 3 až 4.dny.Sice prsa mě nebolí,ale mam pořad takové menší bolesti v pod bříšku a jsem nafukla.Dost velke plinatosti a jsem docela unavena a taky někdy mi není doře.Dnes jsem byla na záchodě na male straně a utřela jsem se toaletním papírem a mam tam takové bíle hleny,nebo spíš vítok menší mazlaví.Takže ted nevím jestli mam jít zítra na gyndu,nebo mam ještě počkat.Děkuji za vyslechnutí a předem všem děkuji za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.8.08 12:34

Osmanko gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie