Interupce

1
24.8.08 20:34

interupce

dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli mě někdo může poradit,za jakou dobu se může dělat po interupci těhoteský test, aby byl objektivní, slyšela jsem ,že se musí čekat 6. týdnů, než se přestane vyrábět hcg hormon. byla bych moc vděčná pokud mě někdo může poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
24.8.08 22:20

mila jan.lk24 - je mi líto co tě potkalo.
ano, hcg muže klesat hooodně dlouho, i daleko déle než 6 týdnů. nemám sice zkušenost s interupcí, ale s revizí - předpokládám, že pro tělo jde o obdobnou situaci.
tady holky píší své zkušnosti:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

zdá se, že čím delší bylo těhotenství (tedy čím vyšší bylo HCG) tím déle klesá zase až k nule - třeba i tři měsíce. jak je to ale sviditelností toho HCG na testu, to bohužel nevím

h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.11.12 10:42

Dotaz?nemocnice Kyjov?

Ahojte nevím jestli to píšu sem správně, chci se zeptat jestli nekdo neví jestli delaji interupci v nemocnici kyjov na složenku nebo se to musí zaplatit ihned? Nemám už moc času-prosím o rychlé odpovedi dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.11.12 10:44

@Nanýsek1 A co si tam zavolat? To by bylo nejrychlekší a nejpřesnější řešení ne? Tohle nechápu a to stačí tak málo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.5.13 13:06

Holky šly by jste na interupci v 10tt? je to nebezpečne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.5.13 16:48

@3bobanci já myslím, že do 13. týdne je to bezpečné. Já čekám dítě strašně rychle po tom prvním a taky jsem o tom uvažovala. Ale necháme si ho, každopádně mi dr. řekla, že se uvidí, co screening a eventuelně revize dělohy. takže to určitě ještě jde.
Jo a ještě jsem jednou měla zamlklé těhotenství, a to jsme byla na revizi v 8+4tt, takže devátý týden a normálka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.16 15:33

Ahoj, ocitla jsem se ve špatné životní situaci. Neplánovaně jsem otěhotněla, nedala jsem si pozor a nevzala si prášky, s přítelem jsme si to nejdřív chtěli nechat, ale nakonec mě opustil a já zůstala na vše sama. Vím, že sama to nezvládnu, je mi 18, mám čerstvě po škole, nemám nic odpracováno a z příspěvků ze státu žít budeme těžko.
Musela jsem se odstěhovat zpátky k rodičům, ti by mi chtěli pomoc, jsou za to, že bych si to měla nechat, ale já vím, že nejsem připravená, že nechci dítě.
Problém je v tom, že jsem s přítelem žila na Kladně a rodiče bydlí 200 Km od Kladna, na výstupní prohlídku, aby mne mohla přijmout gyndařka tady, jedu do Kladna 21. 7. Chtěla bych podstoupit interrupci, ale 21. by mi téměř končil 11 TT, jak bych měla postupovat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.16 15:37
@Anonymní píše:
Ahoj, ocitla jsem se ve špatné životní situaci. Neplánovaně jsem otěhotněla, nedala jsem si pozor a nevzala si prášky, s přítelem jsme si to nejdřív chtěli nechat, ale nakonec mě opustil a já zůstala na vše sama. Vím, že sama to nezvládnu, je mi 18, mám čerstvě po škole, nemám nic odpracováno a z příspěvků ze státu žít budeme těžko.
Musela jsem se odstěhovat zpátky k rodičům, ti by mi chtěli pomoc, jsou za to, že bych si to měla nechat, ale já vím, že nejsem připravená, že nechci dítě.
Problém je v tom, že jsem s přítelem žila na Kladně a rodiče bydlí 200 Km od Kladna, na výstupní prohlídku, aby mne mohla přijmout gyndařka tady, jedu do Kladna 21. 7. Chtěla bych podstoupit interrupci, ale 21. by mi téměř končil 11 TT, jak bych měla postupovat?

at se rozhodnes jakkoliv, hodně sil. Zajdi do nemocnice na ambulanci a měli by ti zákrok provést i bez žádosti od tvé dr, akorát tu žádost zaplatíš rovnou v nemocnici

• Citovat
  • Upravit
59395
17.7.16 15:37
@Anonymní píše:

no to to řešíš teda brzo :jazyk:, zajdi do nemocnice v místě bydliště a popiš situaci. Už o všem nepůjde o miniinterupci :? Nechápu tu nezodpovědnost, dítě nechceš ale ochrana nulová :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.16 15:42

@Markéta80 Obhajovat se je pozdě, ale abych to uvedla trochu na pravou míru, měla jsem před maturitou a z nervů jsem si zapomněla vzít přes víkend prášky, jinak jsem se chránila. A řeším to teď protože jsme se teď rozešli, sliboval hory doly a našel si jinou..

• Citovat
  • Upravit
59395
17.7.16 16:47
@Anonymní píše:
@Markéta80 Obhajovat se je pozdě, ale abych to uvedla trochu na pravou míru, měla jsem před maturitou a z nervů jsem si zapomněla vzít přes víkend prášky, jinak jsem se chránila. A řeším to teď protože jsme se teď rozešli, sliboval hory doly a našel si jinou..

takže do odchodu jsi dítě chtěla? Co kdyby odešel o měsíc později? No každopádně do nemocnice zajdi zítra a domluv se tam, cena potratu má každá nemocnice trošku jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.16 16:56

Spíš jsem se smířila…
@Markéta80

• Citovat
  • Upravit
6869
18.7.16 07:28
@Anonymní píše:

a co adopce? uděláš tím někomu radost ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.17 20:08

interupce

Dobrý večer mám takov. Problém před dvěma dny jsem byla na interupci ale vůbec nekrvacim jen mě bolí pod bříšekem. Nemá stim někdo skusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.3.17 20:13
@ivana20parciova píše:
Dobrý večer mám takov. Problém před dvěma dny jsem byla na interupci ale vůbec nekrvacim jen mě bolí pod bříšekem. Nemá stim někdo skusenost.

opravdu moudré mít v nicku jméno a věk. Tím spíše v takovém tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí