Interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
19.7.19 09:20

Ja měla pozitivní test i u cysty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
19.7.19 09:20

Me na zacatku tehotenstvi pichalo v podbrisku bezne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
19.7.19 09:32

Co si zajed do nemocnice na gyn. ambulanci? At jsi moudřejší.. ale jestli.mas silny dve // tak tehotna jsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.7.19 09:38
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata predem jdu si pro radu a ne pro keci jako, ze jsem si mela dat pozor…atd. To vim i bez toho. Proste se to stalo. Mame dve deti 3 roky a 6m. Podle testu jsem tehotna. Treti dite si nemuzeme dovolit. Jsem proti tomu, ale darovat oplodnene vajicko nelze, takze jina moznost je tento zakrok. Obcas me pichne bud v pravem nebo levem vajecniku tak, ze se nemuzu nadechnout ci postavit. Ale za par vterin je to pryc. Na me gynde maji dovolenou, takze objednat se mohu az pristi tyden. ( je to 38 dni po zacatku posledni menstruace). Je mozne ze je to neco jineho a ne tehotenstvi? Ma stim nekdo zkusenost. Predchozi tehotenstvi jsem hned vedela ze jsem těhotná, ale tohle je uplne neco jineho. Nema vubec pocit, ze bych byla v tom. Dekuji za radu. Ostatni nazory si nechte pro sebe. Kvuli kritice davam anonim. Diky

Nechceš si to děťátko nechat? Nechoď na potrat, vždyť je to hrozný, jsi přeci máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17333
19.7.19 09:42

Těžko říct, měla jsem mimoděložní a poznala jsem to podle vynechané menstruace. Následně jsem měla cystu a pozitivní test. Může to být něco jiného, ale také nemusí… tady asi řešení nedostaneš, možná podporu, ale fakt jen možná. Objednej se na gyn., budeš moudřejší, tady fakt nic nevymyslíme… nesoudím, neříkám, žes na některé věci (ochrana) měla myslet dřív… jsem proti potratům, takže si to neodpustím - opravdu si případné miminko nechat nemůžete? Vím, že teď Ti přijde potrat jako jediné řešení, ale abys jednou nelitovala… promysli, promluv si s manželem… jinak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.19 09:46

@Enmamma prave poto ze jsem mama. Kdybych nebyla v situaci ve ktery jsme tak si ho necham, ale nejde to. Nemame na dalsi mimi. A adobce. Vim ze bych nekomu pomohla, ale taky vim, ze bych se ho nedokazala vzdát a nechci byt nezodpovedna mama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.19 09:53

@azaleila ja jsem taky proti, ale uz jsme to resili a jiny reseni opravdu neni

• Citovat
  • Upravit
12603
19.7.19 10:01
@Enmamma píše:
Nechceš si to děťátko nechat? Nechoď na potrat, vždyť je to hrozný, jsi přeci máma.

Bože, to jsou „keci“ dítě není o tom jen ho porodit, ale vychovat a připravit do života a to vůbec není jednoduché, zakladatelka nejlépe ví, jaké jsou její možnosti..být "nechtěným dítětem není žádné terno, je to jen mýtus, že žena, kterou ostatní přesvědčí si dítě nechat, je pak spokojená, ani omylem a nejvíce to pak odskáče právě to dítě, velice citlivě to vnímá a predikuje to další patologie, jako jsou následné poruchy chování, emoční problémy, navazování partnersk. vztahů atd.atd…pojem "nechtěné dítě patří mezi významné rizikové faktory právě dalšího narušeného chování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.19 10:04

Ja mela kazde tehotenstvi jine, o prvnim jsem vedela hned, na treti prisla az v osmem tydnu. :nevim:

Sla bych co nejrychleji do ambulance.

Jinak ja jsem treti tehotenstvi obrecela a ted mam rocni holcicku a jsem za ni stastna. Ale my jsme neresili finance, spis jsem se na dalsi dite uz necitila.

• Citovat
  • Upravit
628
19.7.19 10:08

Zakladatelka jasně řekne, že potřebuje radu a ne kecy kolem a stejně..no. Pokud máš pozitivní test, těhotná nejspíš budeš. Píchání v podbrisku u raného těhotenství bývá. Nečekala bych a zašla do nemocnice. Popř. lékař na dovolené má za sebe většinou záskok. Pokud chceš zákrok, nečekej a jdi co nejdřív. Tak to bude nejšetrnější tělesně i psychicky. Přeji hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17333
19.7.19 10:24
@Anonymní píše:
@azaleila ja jsem taky proti, ale uz jsme to resili a jiny reseni opravdu neni

tak se objednej k MUDr. a jdi tam rovnou s tím, že pokud to těhotenství je, chceš potrat… jsi v kruhu, z toho musíš vystoupit abys viděla nový začátek… až to uděláš, už se neohlížej, neříkej si "co by, kdyby… " :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.7.19 10:25
@Anonymní píše:
@Enmamma prave poto ze jsem mama. Kdybych nebyla v situaci ve ktery jsme tak si ho necham, ale nejde to. Nemame na dalsi mimi. A adobce. Vim ze bych nekomu pomohla, ale taky vim, ze bych se ho nedokazala vzdát a nechci byt nezodpovedna mama.

Jdi aspoň do adopce, vždyť to dítě nemůže za to, že nemáš peníze. Jednou tě to bude mrzet. Budeš počítat roky, kolik by už tvému děťátku bylo, budeš přemýšlet, jak by vypadalo… Mnoho žen tohle neustojí a litují interrupce. Zodpovědnost není potratit dítě, zodpovědnost je postarat se o něj i za cenu, že ho nebudeš mít v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27677
19.7.19 10:25
@azaleila píše:
Těžko říct,měla jsem mimoděložní a poznala jsem to podle vynechané menstruace. Následně jsem měla cystu a pozitivní test. Může to být něco jiného, ale také nemusí… tady asi řešení nedostaneš, možná podporu, ale fakt jen možná. Objednej se na gyn., budeš moudřejší, tady fakt nic nevymyslíme… nesoudím, neříkám, žes na některé věci (ochrana) měla myslet dřív… jsem proti potratům, takže si to neodpustím - opravdu si případné miminko nechat nemůžete? Vím, že teď Ti přijde potrat jako jediné řešení, ale abys jednou nelitovala… promysli, promluv si s manželem… jinak držím palce :kytka:

nechápu jak jsi to poznala podle vynechané ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.7.19 10:27
@lilith1 píše:
Bože, to jsou „keci“ dítě není o tom jen ho porodit, ale vychovat a připravit do života a to vůbec není jednoduché, zakladatelka nejlépe ví, jaké jsou její možnosti..být "nechtěným dítětem není žádné terno, je to jen mýtus, že žena, kterou ostatní přesvědčí si dítě nechat, je pak spokojená, ani omylem a nejvíce to pak odskáče právě to dítě, velice citlivě to vnímá a predikuje to další patologie, jako jsou následné poruchy chování, emoční problémy, navazování partnersk. vztahů atd.atd…pojem "nechtěné dítě patří mezi významné rizikové faktory právě dalšího narušeného chování..

Nechtěné dítě není terno, ale na světě je také mnoho nechtěných seniorů a také jim neprovádíme proto eutanazii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17333
19.7.19 10:29

@ka2ka špatně jsem se vyjádřila, měla a chtěla jsem napsat, že jsem neměla těhot. příznaky vůbec žádné, jen vynechanou menstruaci (nikdy se mi to nestává, podle mé menstr. by se daly řídit hodinky a otáčet kalendář) v té době jsem měla mirenu (nikdy více!) a test vyšel pozitivní… mimoděložní jsem samozřejmě nepoznala já, ale až MUDr. dle utz… promiň, vyjádřila jsem se jako tatar :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí