Interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
3.5.18 14:42
@Karolinr píše:
@Enmamma a bohuzel Pan Buh uz nemel silu vozit do nekoho inteligenci a proto se vyjadruje tak to. :D ubohe. :D :D

Mám to chápat tak, že všichni věřící trpí mentální retardací? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.5.18 16:22

@Enmamma tak to nebylo vubec mysleno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
3.5.18 16:48
@Karolinr píše:
@Enmamma tak to nebylo vubec mysleno ;)

No, já už jsem se lekla :mrgreen: My zachraňujeme dětičky a mě je líto každého zmařeného života. Já už jiná nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.3.19 16:00

Interupce

Dobrý den potřebuji poradit v roce 2016 jsem byla interrupcí a ztratila jsem propouštěcí papír o té interrupcí nevím kam mám jít nebo co dělat abych ho nějak získala aby mě gynekolog vyšetřil dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
18.3.19 16:06

@arabell tak dr. tě snad vyšetří i bez tý propouštěcí zprávy, pokud ti vůbec nějakou dali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.3.19 20:32

KAČKA

@kačka39 dáli ale ja ho někam dala nebo.vyhodila a sestra mi řekla že mě nevyšetří i když jsem těhotná takže myslíš že když půjdu tam kde mi to interrupcí udělali že mi vytisknout ten papir?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
18.3.19 20:38

@arabell Jestli jsi byla na interupci v roce 2016, tak jsi snad od tý doby byla někde na prevenci, ne? A i kdyby nebyla, nevím z jakého důvodu by tě nevyšetřili. Běž ke svému obvodnímu gynekologovi kde jsi zaregistrovaná, tam tě vyšetřit snad musejí. A tam , kde ti to dělali, tak by ti tu zprávu asi vytisknout měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.3.19 21:00

@kačka39 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 12:33

Holky nechtěla jsem zadavat novy dotaz, mam sice trochu jiny ale jmeno diksuze sedi, tak se prosim nezlobte. Před 3 tydny jsem musela absolvovat ze zdr. duvodu interupci, dnes jsem byla na kontrole a doktorka mi rekla, ze se mi neuzavřela děloha. Dostala jsem injekci, ale byl to takovy fofr, ze jsem se nestihla na nic zeptat. Za dva tydny mam jit na kontrolu, nemate s tim někdo nejakou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
27677
15.5.19 12:34
@Anonymní píše:
Holky nechtěla jsem zadavat novy dotaz, mam sice trochu jiny ale jmeno diksuze sedi, tak se prosim nezlobte. Před 3 tydny jsem musela absolvovat ze zdr. duvodu interupci, dnes jsem byla na kontrole a doktorka mi rekla, ze se mi neuzavřela děloha. Dostala jsem injekci, ale byl to takovy fofr, ze jsem se nestihla na nic zeptat. Za dva tydny mam jit na kontrolu, nemate s tim někdo nejakou zkušenost?

nemyslela tím že se ti nezavinula? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 12:38

@ka2ka vrta mi to v hlave, hledala jsem všude na netu a nic k „otevrene“ jsem nenasla…tak me to napadlo, fakt mi to vrta v hlave. Nez jsem se stihla vzpamatovat, uz jsem byla zpatky v cekarne a v ordinaci jina pacientka :/

• Citovat
  • Upravit
27677
15.5.19 12:54
@Anonymní píše:
@ka2ka vrta mi to v hlave, hledala jsem všude na netu a nic k „otevrene“ jsem nenasla…tak me to napadlo, fakt mi to vrta v hlave. Nez jsem se stihla vzpamatovat, uz jsem byla zpatky v cekarne a v ordinaci jina pacientka :/

nevím spíš myslela že se ti nezavinula :think: ale fakt nevím nic jiného mě nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.19 09:00

Interupce

Ahoj děvčata predem jdu si pro radu a ne pro keci jako, ze jsem si mela dat pozor…atd. To vim i bez toho. Proste se to stalo. Mame dve deti 3 roky a 6m. Podle testu jsem tehotna. Treti dite si nemuzeme dovolit. Jsem proti tomu, ale darovat oplodnene vajicko nelze, takze jina moznost je tento zakrok. Obcas me pichne bud v pravem nebo levem vajecniku tak, ze se nemuzu nadechnout ci postavit. Ale za par vterin je to pryc. Na me gynde maji dovolenou, takze objednat se mohu az pristi tyden. ( je to 38 dni po zacatku posledni menstruace). Je mozne ze je to neco jineho a ne tehotenstvi? Ma stim nekdo zkusenost. Predchozi tehotenstvi jsem hned vedela ze jsem těhotná, ale tohle je uplne neco jineho. Nema vubec pocit, ze bych byla v tom. Dekuji za radu. Ostatni nazory si nechte pro sebe. Kvuli kritice davam anonim. Diky

• Citovat
  • Upravit
37131
19.7.19 09:04

No jestli máš pozitivní test tak těhotná jsi. Co jiného by to mělo být? Že se cítíš jinak nic neznamená, každé těhotenství probíhá jinak, v jednom můžeš mít všechny příznaky a v druhém ani nevědět že těhotná jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
19.7.19 09:09

Tak mohlo by to být i mimoděložní těhotenství. Ale to zjistí až utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí