Interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
19.7.19 12:04
@Enmamma píše:
Možná je to nepochopitelné, ale likvidaci života jako pozitivní nevnímám, zvlášť pokud je životaschopný. O záchranu života se budu pokoušet vždy, i přes protesty ostatních. Trestné to není.

No, myslím, že jsme se tady dost vzdálily od toho, proč zakladatelka diskuzi založila. Takže konec filozofování z mé strany a zakladatelce hodně sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.19 12:05

@Enmamma vy jste presne ten duvod, proc jsem to napsala anonimne. Zazila jste nekdy tuhle situaci? Myslite, ze je to jednoduchy rozhodnuti. Proc asi zeny divky chodi na potrat? Bud dite/deti nechteji, u tohoto bych se priklanela k adopci, nebo se necítí a pak ty co prostě nemuzou mit třetí treba jako ja z financnich důvodů. myslite ze jsem nepremyslela ze si to nechám, ale dusledky by byli katastrofa. Dat ho k adobci? To bych si neodpustila, dat jedno dite pryc a vedet ze moji synove maji ještě nekde sourozence a kvuli me ho ani nepoznaji. Chtela jsem, jen nejakou zkusenost jestli tu nekdo ma jako ja a ne vycitky ze sklopim hlavu nebo podobny keci. Neni to jednoduchy rozhodnuti a kdo to nezazil, tak neví.

@martina bl píše:
Já myslím, že se zakladatelka vyjádřila jasně - chce radu ohledně interrupce. Kdyby chtěla radu ohledně rozhodnutí, zda interrupci ano či ne, Tvoje komenty by měly smysl. Podsouváš tady svoje názory pokaždé, když potřebuje nějaká žena pomoct ohledně praktických věcí souvisejících s legitimním rozhodnutím týkajícím se jejího vlastního těla. Odsuzující výroky typu “citlivé ženy toho litují celý život” jsou jen Tvůj pohled na věc. Je hodně žen-a citlivých-které toho nelitují, protože vnímají tuto situaci jinak(pro někoho to může znamenat milník v životě, na základě kterého se stane lepším člověkem). Tak prosím schovej propagační letáky, neodsuzuj a nehaň. Ženy potřebují podporu i ve věcech, s kterými nemusíš/nemusím souhlasit.

A u vas děkuji. Vy mi pisete z duse

• Citovat
  • Upravit
12599
19.7.19 13:57
@Venetia píše:
odlozen v ustavu, LDN?

Dobre, ale to si plete jablka a hrusky, ktera ceka dite ma pravo o osudu ditka ktere ceka, rozhodnout, protoze ona je ta nejdulezitejsi jednotka, ale senior uz si znacnou cast prozil, je problem jeho deti nebo jeho, ze ho nekdo povazuje za nechteneho..apropo Ldn neni odloziste, je to misto pro lidi kteri se dolecuji a potrebuji neptetrzitou lekars.peci.. oni ty deti skutecne nemaji kolikrat moznost se o ruzne nemocne prarodice starat osobme, mit je doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
19.7.19 13:58
@lilith1 píše:
Dobre, ale to si plete jablka a hrusky, ktera ceka dite ma pravo o osudu ditka ktere ceka, rozhodnout, protoze ona je ta nejdulezitejsi jednotka, ale senior uz si znacnou cast prozil, je problem jeho deti nebo jeho, ze ho nekdo povazuje za nechteneho..apropo Ldn neni odloziste, je to misto pro lidi kteri se dolecuji a potrebuji neptetrzitou lekars.peci.. oni ty deti skutecne nemaji kolikrat moznost se o ruzne nemocne prarodice starat osobme, mit je doma..

Zena. ktera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.7.19 21:01
@Anonymní píše:
@Enmamma vy jste presne ten duvod, proc jsem to napsala anonimne. Zazila jste nekdy tuhle situaci? Myslite, ze je to jednoduchy rozhodnuti. Proc asi zeny divky chodi na potrat? Bud dite/deti nechteji, u tohoto bych se priklanela k adopci, nebo se necítí a pak ty co prostě nemuzou mit třetí treba jako ja z financnich důvodů. myslite ze jsem nepremyslela ze si to nechám, ale dusledky by byli katastrofa. Dat ho k adobci? To bych si neodpustila, dat jedno dite pryc a vedet ze moji synove maji ještě nekde sourozence a kvuli me ho ani nepoznaji. Chtela jsem, jen nejakou zkusenost jestli tu nekdo ma jako ja a ne vycitky ze sklopim hlavu nebo podobny keci. Neni to jednoduchy rozhodnuti a kdo to nezazil, tak neví.A u vas děkuji. Vy mi pisete z duse

Z tvých příspěvků vidím, že to pro tebe není jednoduché. Neodsuzuju tě. Ale myslím, že vše má nějaké vhodné řešení. Pokud ti chybí peníze, hledala bych na tvém místě způsob, jak se zajistit a finančně to zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí