Interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
1.5.18 21:38

Dobry den,
chtela bych se tu dotazat. Je mi 24 let. Jsem 4 den po interupci. Byla jsem asi v 5 tydnu v tehotestvi a po zakroku mi davali inekci na bolet a krvacela jsem. Jelikoz mam i minusovou krev pichali mi asi nejake protilatky nebo co to bylo. Rekli mi ze se nemam namahat tak jsem chodila na kratke prochazky a kdyz me zabolelo trosku v podbrisku odpocivala jsem. Ale dneska jsem mela takovy pocit jako kdybych mela dostat menstruaci a k veceru me zacalo jeste mirne pichat do podbrisku je to normalni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.18 21:50

Jak to máme vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.5.18 21:54

@Karolinr byla jsi na pomeřně razantním zákroku, odstanovali ti násilně plod z těla. Takže bolest a krvácení je klidně možné, stejně tak i komplikace po zákroku…Pokud tě trápí jen tohle, můžeš si gratulovat ;)
Pokud máš pochyby, zeptej se na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2995
1.5.18 22:00

Jestli je to normální, to nevím, nikdy jsem to nezažila. Ale už bys mohla mít rozum a vědět něco o ochraně. Když dítě nechceš, tak se máš chránit a pak bys nemusela řešit jestli je píchání v podbřišku normální. Je mi z toho smutno, když si pomyslím, co by za miminko jiné ženy daly a ty si vzala někomu právo na život. Ach jo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.18 22:02

Je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.5.18 22:06
@Burj Chalifa píše:
Je to…

zajímavá náhoda, opět nováček a téma interrupce 8) Nějak se nám tu rojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.5.18 22:07

A je to tu znova.. :roll: neptala se na nazory ohledne interupce! Je to kazdeho volba a nedela to z nikoho horsiho cloveka :zed: tyhle odpovedi ji tak asi pomuzou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
1.5.18 22:10

Já myslim, že po interupci do nějaké doby má přijít MS ne? Tak možná už se ti to tam chystá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
1.5.18 22:19

@Boudová no ale rozhodně ne za 4 dny. @Karolinr jsi po zákroku tak je jasné že to bolí. Krvácet můžeš ještě docela dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.5.18 08:35

@Mgree tak zeny mohou otehotnet i kdyz berou antikoncepci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.5.18 09:04

@pe-terka ano možná jsem nováček ale než jsem sem napsala, bylo tu plno dotazů od žen, tak jsme myslela, že dostanu inteligentní odpovědi od žen, které s tím zkušenosti třeba nají nebo o tom něco vědí či chtějí poradit. A ne odpovědi ve stylu jak to mám vědět a podobné neinteligentní odpovědi co se mého dotazu netýkají. Jinak je to mé rozhodnutí a nikdo nemá právo někoho soudit, zvlášť kdy o tom ví veliké h… :)
Děkuji ostatní ženám za rady či informace. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.18 10:44

Vůbec vám nezávidím. Já kdysi prodělala interrupci a nic horšího jsem snad nezažila. :roll: Po probuzení jsem nekrvácela, neskutečné bolesti, nemohla jsem se ani nadechnout bolestí. Sestra mi podala prášek. :roll: Vyzvracela jsem vodu, prášek tak jí teprve napadlo, že by bylo asi dobré mě vzít na vyšetření. 8o :roll: Musela jsem znovu na sál a konečně to bylo v pořádku. Ale ten přístup sester, lékařů, bolest mě psychicky vydeptala snad víc, jak samotný zákrok. Poslední kapka byla, když dva měsíce poté čtu, že doktor který mi zákrok prováděl byl obžalovaný za zabití novorodičky. Prořízl jí močový měchýř. :roll: Jsem měla ještě štěstí. :roll: Přeju hladký průběh a žádné komplikace, je to náročné fyzicky i psychicky pro každou ženu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5708
2.5.18 16:29
@poHanka89 píše:
A je to tu znova.. :roll: neptala se na nazory ohledne interupce! Je to kazdeho volba a nedela to z nikoho horsiho cloveka :zed: tyhle odpovedi ji tak asi pomuzou :roll:
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
2.5.18 16:30
@Anonymní píše:
Vůbec vám nezávidím. Já kdysi prodělala interrupci a nic horšího jsem snad nezažila. :roll: Po probuzení jsem nekrvácela, neskutečné bolesti, nemohla jsem se ani nadechnout bolestí. Sestra mi podala prášek. :roll: Vyzvracela jsem vodu, prášek tak jí teprve napadlo, že by bylo asi dobré mě vzít na vyšetření. 8o :roll: Musela jsem znovu na sál a konečně to bylo v pořádku. Ale ten přístup sester, lékařů, bolest mě psychicky vydeptala snad víc, jak samotný zákrok. Poslední kapka byla, když dva měsíce poté čtu, že doktor který mi zákrok prováděl byl obžalovaný za zabití novorodičky. Prořízl jí močový měchýř. :roll: Jsem měla ještě štěstí. :roll: Přeju hladký průběh a žádné komplikace, je to náročné fyzicky i psychicky pro každou ženu. :mavam:

Pán Bůh zařídil, že už asi nikdy interupci nepodstoupíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.5.18 13:44

@Enmamma a bohuzel Pan Buh uz nemel silu vozit do nekoho inteligenci a proto se vyjadruje tak to. :D ubohe. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí