Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, je možný, že mi ješt doznívá po mporodu hormon hcg, protože jsem si dělala dneska test a byl pozitivní, porodila jsem v polovině června, takže je to už tři mesíce a s manželej jsem spala po všech těch starostech jenom parkrát a to ještě v srpnu, pak jsem to jako vždy dostala a od té doby jsme spolu nespali, jneže teď mám týden spoždění, ale necítím jiné příznaky, jsem úplně v pohodě. Špatně mi není, jenom mě minulý týden pobolívalo slabě břicho, jenže pak už nic. Tak nevím jestli je ten test klamavý nebo jestli jsem opravdu těhotná a pokud ano, tak to není ani možný, vždyť to není tak dlouho, co jsem porodila.
Ahoj, chtěla bych se zeptat: Nemáte některá zkušenoust s tím, když mě střídavě pobolívá- jako když píchá v podbříšku- střídavě vlevo ale spíš hodně vpravo. Je to teprve první měsíc, co jsem vy:,–(ila HA a snažíme se o oplodnění. Ale teď teda nevím, co ta bolest má znamenat. Těhotná ale asi nebudu, co? POraďte prosím, nevím si s tím rady! děkuji..
Mě se tohle stává při ovulaci, pak to jednou pichne poradne a ja vim, ze se to vajicko uvolnilo. Obcas me pak takhle picha i tesne pred MS. Bud je to u tebe nabeh na normalni bezpraskovy cyklus, nebo se treba uz povedlo mimco, bohuzel vic asi poradit nejde
co takhle zkusit testik, nebo je jeste brzo??
Ahoj, díky za odpověď, já právě na sobě vůbec žádné změny nepociťuji, spíš naopak- a nevím jak to vyjádřit- asi šestý smysl- no prostě mám spíš ten pocit, že těhotná nejsem. Testík by už sice šel udělat (mám ten pro zjištění raného těhot.), ale zatím se mi nějak nechce… Teď mě přijde, že přichází asi špinění, takže uvidím, MS mám mít až příští týden, jenže bez prášku, kdo ví jak… S manželem se snažíme skoro ob den (ne že bychom to měli jako povinné, ale my prostě máme ty chutě skoro pořád
) Takže uvidím, zda to ovulace opravdu byla, tak to třeba vyjde…
Tak pak dej urcite vedet, jak to testovani dopadlo;) Preju krasne // ![]()
take moc gratuluji,jinak ja mela mamatest za druha slaba carka byla uz tak pet dni pred MS,takze drzim palce
Holky moc díky za radu!!!(jelikož jsem tento dotaz dala i na jiné stránky, tak jsem se přesvědčila i jinde, že tomu asi fakt tak je)
No vůbec jsem netušila, že by to píchání mohla být známka OVULACE (teoreticky jsem jí totiž měla mít už o týden dřív…jenže po vysazení HA je hold vše jinak!)
No a asi to ovu byla- i podle hlenu, takže jsme na to s manželem vlítli a ob den se pak snažili pořád… A teď jsem v očekávání…
Už je to měsíc, co jsem měla MS, a už mě včera začalo ták bolet břicho, už jsem myslela, že to dostanu, ale přestalo to, takže jsem si ráno udělala testík, ale byla pouze slaboulinká čárka, takže ještě pár dní počkám a pak se testnu znova
Jinak mám teď bílý hustý výtok a jak už jsem psala i na jiných stránkách, tak mám při vzrušení bradavky jak čudlíky- hrozně vystouplé!!! (ale nikdy jsem to nikde neslyšela, že by to ptařilo mezi známky těhot.) Až jsem se lekla, co je?!?!? není to totiž ani zrovna hezké ![]()
Ale zase díky těmto příznakům je ve mě malá naděje, že by to snad vyšlo…tak uvidím… samozřejmě i počítám s tím, že je to všechno jen falešné a spíš se ještě bojím, aby to nebyla nějaká ta cysta
takže všem ostatním zatím hodně zdaru! mějte se ahoj