Můžu být těhotná?

3
26.8.08 11:24

Můžu být těhotná?

Ahojte všichni,
s manželem se snažíme chvilku o miminko,cca 3.měsíc…
Od včerejška mám divný pocit v podbřišku a chodím stále na záchod a čekám,že dostanu MS,přitom ta má přijít až 3. nebo 4.září…
A mám nažloutlý výtok.
Nezažila jste to některá?
Má smysl dělat těhot.test?
Děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
221
26.8.08 11:29

Jestli můžu poradit, těhotenský test si nedělej. Ještě je brzo, pokud vím, tak to testy poznají nejdřív v den očekávané menstruace a dokonce se může stát, že se Ti ukáže jako pozitivní až po týdenním zpoždění MS a přitom těhotná budeš a dřívější testy budou negativní. Já jsem taky vždycky nedočkavá, ale už jsem se zařekla, že nebudu dělat testy dřív než 3. den zpoždění, protože jsem pak z toho akorát zklamaná :cry: Držím palce, ať to vyjde! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
26.8.08 11:57

Já si teda dovolím s Janikem nesouhlasit!!!
Kupuji si mamatest a ten mi ukázel // už 10 dní po OVU, teda cca 4 dny před očekávanou MS!
Záleží jen na tobě jestli si ten TT uděláš nebo ne, i kdyby jsi měla negativní výsledek tak vždycky můžeš počkat a TT si udělat za pár dní!
Držím palečky aby ti to vyšlo!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.8.08 12:09

No a já mám negativní i před i po.. :( pořád…

• Citovat
  • Upravit
390
26.8.08 12:48

Ahoj,
já bych tebou raději počkala jestli se ti zpozdí mens., ať nejsi zbytečně zklamaná. Taky si myslím, že testy většinou ukážou až v první den očekavání mens.
Ale pokud jsi zvědavá, tak si test udělej není to zas tak drahé, aby jsi to nemohla zkusit.

Držím palečky, ať ti to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.08 13:27

Udelej si testik v den menzesu,pokud ho do vecera nedostanes…ja ho dostavala behem dne,testla jsem rano a mela jsem slabou carku…ta pak silila.Ale nekomu nabiha HCG az dele a test ukaze az dalsi dny…Ale zkus to,testy nejsou tak drahe a zbytecne budes nervozni,jak t je.Hodne stesti a dve carky!!!

• Citovat
  • Upravit
13503
26.8.08 13:40

Rozhodne bych pockala az po datu kdy ma prijit ms a budes mit jistotu.
Ja sice 2× mela na testu // jiz tyden pred ms ale ono taky zalezi na tom kdy zena otehotnela a u me to bylo vzdy prvni den predesle ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
26.8.08 14:30

Pokud ti nevadi ekonomicnost cele zalezitosti, klidne si testuj uz ted a pri negativnim vysledku vsechny nasledne dny az do ocekavane menstruace, ale bude te to stat zbytecnych nervu a prodrazi se to. Ja bych se taky radsi kousla do ruky a vyckala az do prvniho dne ocekavene menstruace a testovala az ten den. Doktorka mi rekla, ze u 90% populace zen se vyplati testovat az 14. den po „tulleni se“, pokud vis, kdy k inkriminovanemu dni doslo. Tak preju pevne nervy a hodne stesticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
26.8.08 14:34

Při pozitivitě TT před MS je ještě dost velké riziko spontánního potratu (snad 75%), proto bych si test nedělala - proč pak řešit to zklamání?

Moje neplodnická kariéra mě naučila, že luteální fáze mohou vypadat každá úplně jinak a že žádné příznaky těhotenství nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.8.08 12:20

Ahojte včera jsem si dělala test a kontrolní čárka v pohodě,ale ta první tam nebyla,jenom na horní straně po celé délce stín…nestalo se to některé?
Pořád mám divný pocit,kdy to dostanu a nic,má si přijít zhruba za 6 dní,ale cítím se jako bych to čekala teď.
Díky za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
28.8.08 12:29

Musíš počkat jestli ta čárke zesílí! HCG se pořád zvyšuje a tím by měla i čárečka sílit! Buď počkej nebo můžeš testovat dál!
Taky jsem měla jen takový stín na testíku!
Zatím ti budu držet palečky aby to vyšlo!!!!

• Citovat
  • Upravit
107
28.8.08 12:43

Miška : jestli je vodorovna carka, skvrna, tak to bude spis jak se ta barva nerovnomerne prosakla-natahla. Pokud je to nahore uplne na kraji toho testu, tak to nic neznamena. Ale prijde mi, ze je to na testovani opravdu jeste brzo. Pockala bych treba aspon do pondelka;) Ted by se ti treba i mohla ukazat jako stin a akorat stejne budes prd vedet. Kazdopadne drzim palecky;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.8.08 12:57

děkuju moc,jste hodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
28.8.08 16:27

prosba

AHoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Měla jsem tento měsíc menstruaci pouze dva dny a byla slabá. Už před ní mě začaly pobolívat prsa a to trvá dodnes taky mě pobolívá v podbříšku, ale je to jen občas. A hlavně bazalní teplota mi vůbec neklesá pořád se pohybuje okolo 36,8-37,2. Testů jsem si dělala již několik, protože bysme s manželem strašně moc chtěli miminko, ale pořád je mám negativní. Je to už týden co jsem měla menstruaci. Můžete mi někdo poradit prosím?
Děkuji Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
28.8.08 22:01

Kaja: A neni to u toho, ze jsi z toho „vynervovana“, tak hormony blazni? Ja byt na tvem miste bych zasla na krev, .. sice si to budes muset zaplatit, kdyz to je na vlastni zadost, ale stejne bys ty penize jinak urcite utratila za testiky;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí